Διάρκεια

9-10 ώρες

Προορισμός

Μεθώνη - Γιάλοβα

Σχετικά με την Περιήγηση

Απολαύστε μια περιήγηση στο Κάστρο της Μεθώνης, και επισκεφθείτε τον ιστορικό χώρο της Μεθώνης. Στη συνέχεια  χαλαρώστε στην όμορφη Γιάλοβα.

Συνιστάται για ομάδες τουλάχιστον 10 ατόμων και τουριστικά γραφεία.

Last minute κρατήσεις: Κρατήσεις τελευταίας στιγμής έως και 24 ώρες πριν.

Πληροφορίες

Στα νοτιοανατολικά της Μεσσηνίας, στο πρώτο σκέλος της χερσονήσου της Πελοποννήσου, υπάρχουν δυο όμορφες μικρές πόλεις : η γραφική Μεθώνη με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και το νησιωτικό συγκρότημα των Οινουσσών και η πολύχρωμη Κορώνη, ένα μέρος με νησιωτική ατμόσφαιρα. Ας επισκεφθούμε μαζί την πρώτη, τη Μεθώνη με το περίφημο ενετικό κάστρο.

Χτισμένο στις αρχές του 13ου αιώνα σε μια βραχώδη χερσόνησο, είναι ένα από τα μεγαλύτερα κάστρα της Μεσογείου. Δεν υπάρχουν λόγια για την εκθαμβωτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και τα Νησιά Οινούσσες“! Μέσα από την πύλη της θάλασσας φτάνετε στο Μπούρτζι, τον τελευταίο διώροφο και οκταγωνικό πύργο του κάστρου, έναν τόπο φυλακών και εκτελέσεων μία φορά. Η εντυπωσιακή είσοδος, μια πέτρινη γέφυρα με 14 καμάρες, η επιβλητική πύλη του κάστρου διακοσμημένη με ανάγλυφα το χτισμένο Λιοντάρι του Αγίου Μάρκου που ξεχωρίζει, ως σύμβολο της Βενετίας, εντυπωσιάζει τους επισκέπτες! Ίχνη, οικόσημα, επιγραφές, ερείπια βενετσιάνων ηγετών, λείψανα δύο οθωμανικών λουτρών και προμαχώνων είναι μερικά από τα αξιοθέατα του κάστρου.

Μετά την επίσκεψη αυτής της “οχυρωμένης πόλης” επιστρέφετε στο όχημά σας για να ξεκινήσετε το ταξίδι επιστροφής.

Συνεχίζοντας την οδό κατά μήκος της νοτιοδυτικής ακτής της Πελοποννήσου, θα κάνετε μια σύντομη στάση στο όμορφο χωριό της Γιάλοβας. Ο μικρός γραφικός οικισμός θα σας γοητεύσει με τη φυσική του ομορφιά. Θα έχετε ελεύθερο χρόνο στο χωριό για να πιείτε τον καφέ σας απολαμβάνοντας τη θέα ή μπορείτε να επισκεφθείτε μια από τις τοπικές ταβέρνες στην παραλία για να δοκιμάσετε τις λιχουδιές της ελληνικής κουζίνας.

Μετά από αυτήν την αξέχαστη εμπειρία, θα επιστρέψετε στο όχημά σας για να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο σας.

Αξιοθέατα

 • Μεθώνη
 • Κάστρο Μεθώνη
 • Νησιά Οινούσσες
 • Μπούρτζι
 • Λιοντάρι του Αγίου Μάρκου
 • Χωριό Γιάλοβα

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Φέρτε αντηλιακή προστασία (αντηλιακή κρέμα, καπέλο, γυαλιά ηλίου). Οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν πάνω από 30° C (86° F) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
 • Συνιστώνται άνετα υποδήματα χαμηλής κλίσης λόγω κάποιων ανισοτήτων και ολισθηρών διαδρομών.
 • Last minute κρατήσειςΔεχόμαστε κρατήσεις έως και 48 ώρες πριν την έναρξη της εκδρομής. Απαιτείται πλήρης εξόφληση της εκδρομής κατά την επιβεβαίωση της κράτησης σας.  Όλες οι πληρωμές για τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής (last minute) είναι μη επιστρέψιμες.
 • Χαμηλότερες τιμές για μεγαλύτερες ομάδες (άνω των 20 ατόμων) διαθέσιμες  κατόπιν ζήτησης!

Όροι και Προϋποθέσεις

Τροποποιήσεις
Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση/ χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τυχόν προγραμματισμένη ξενάγηση ή επίσκεψη, σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω κακοκαιρίας, βλάβης του μεταφορικού μέσου ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας μεταφέρεται στις επόμενες ημέρες, και αν αυτό είναι αδύνατο ματαιώνεται οριστικά και ουδεμία γεννάται αξίωση εις βάρος του γραφείου για αποζημίωση εφόσον πρόκειται για «ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ».

Τονίζεται ότι το τουριστικό γραφείο δεν είναι σε θέση να προβλέψει ή να ελέγξει περιστάσεις που είναι ξένες προς τη σφαίρα επιρροής του και μπορεί να οδηγήσουν στη ματαίωση του ταξιδιού ή σε ζημίες που οφείλονται σε μη εκτέλεση ή πλημμελή εκτέλεση των συμφωνημένων υπηρεσιών του ταξιδιού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων περιπτώσεων είναι: απεργίες, ατυχήματα, ασθένειες, επιδημίες, οργανικές διαταραχές λόγω τοπικών συνθηκών, υψομέτρου, κλίματος, λόγω γευμάτων που δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ταξιδιού ή λόγω ανεπαρκών συνθηκών υγιεινής από εξωγενείς παράγοντες, τραυματισμοί ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, τοξικών μολύνσεων και οποιαδήποτε άλλη κατάσταση ανάγκης ή ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ. Στις παραπάνω περιπτώσεις, το τουριστικό γραφείο δεν φέρει ευθύνη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας που προκλήθηκε από αυτές.

Ασφάλιση
Οι πελάτες μας καλύπτονται από την ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης  του γραφείου μας καθώς και από την ασφάλιση μεταφοράς τουριστικών  λεωφορείων που είναι υποχρεωτική στην Ελλάδα. Τα λεωφορεία μας είναι πλήρως ασφαλισμένα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο της περιήγησης, εάν οι πελάτες επιθυμούν να καλύπτονται από ασφάλιση ευθύνης  προσωπικού ατυχήματος είναι κατόπιν αιτήματος και θέμα διαπραγμάτευσης μας με ένα επιπλέον κόστος.

Ακυρώσεις
Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω ανάκλησης είναι αποδεκτή η ακόλουθη πολιτική ακύρωσης:
7 ημέρες πριν από την υπηρεσία: πληρωμή 50% επί του συνόλου
3 ημέρες πριν από την υπηρεσία: καταβάλλεται το 75% του συνόλου
24 ώρες και λιγότερο προηγούμενη εξυπηρέτηση: καταβάλλεται το 100% συνολικά

Σημειώσεις
1 / Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.

2 / Για μεγάλα γκρουπ (15 ή περισσότερα άτομα) κάποια έξοδα λόγω της φύσης τους (π.χ. εστιατόρια) ενδέχεται να μην επιστραφούν ,αν η ακύρωση γίνει εντός 4 ημερών πριν από την εξυπηρέτηση, όποια και αν είναι η αιτία της ακύρωσης.

3 / Κλείνοντας μία από τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους.

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Πριβέ μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενο όχημα
 • Εξυπηρέτηση επαγγελματίας ξεναγού η συνοδού
 • Εισιτήρια εισόδου στο Κάστρο Μεθώνη Πλήρες: €2, Μειωμένο: €1
 • Όλοι οι φόροι

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Γεύματα και ποτά* (μπορούν να οργανωθούν με επιπλέον κόστος ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη)
 • Φιλοδώρημα (προαιρετικά)
 • Στη τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται και όσα δεν αναφέρονται ως συμπεριλαμβανόμενα

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας