Μην επισκεφτείτε απλώς την Ελλάδα...

Εξερευνήστε την, με το GeoTravel

Geo Travel Tours & Congresses

Η εταιρία Geo Travel είναι πρακτορείο εισερχόμενου τουρισμού με ιστορία πάνω από 15 χρόνια στις τουριστικές επιχειρήσεις και ιδρύθηκε από τον Γιάννη Γεωργόπουλο στον Πύργο Ηλείας, πρωτεύουσα και διοικητικό κέντρο του νομού Ηλείας.

Από την αρχή της επιχειρηματικής της δραστηριοποίησης, η ομάδα του Geo Travel κατάφερε να εγκαθιδρύσει μακροχρόνιες συνεργασίες με tour operators της Ευρώπης και να τις επεκτείνει μέσα σε λίγα χρόνια με συνεργασίες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα υποκαταστήματα τις εταιρίας βρίσκονται στο  παραδοσιακό λιμάνι του Κατάκολου, επίνειο του Πύργου και γνωστό λιμάνι κρουαζιέρας, που αποτελεί την πύλη προς τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Ολυμπίας.

Η επιχείρησή μας έχει επεκταθεί και εδραιωθεί με το πέρασμα των ετών προσφέροντας μια ευρεία ποικιλία εξειδικευμένων υπηρεσιών συνδυάζοντας εμπειρία και υψηλή παροχή υπηρεσιών.

Ανακαλύψτε την Ελλάδα με τις Μονοήμερες Εκδρομές μας

Με περισσότερους από 20 εκατομμύρια τουρίστες το χρόνο, η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ευρώπη. Ανακαλύψτε τη διατηρημένη ομορφιά της ελληνικής γης μέσα από τις Μονοήμερες Εκδρομές μας στην Πελοπόννησο, την Αθήνα και τη Ζάκυνθο. Επισκεφθείτε μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της Ελλάδας και βρείτε την ιδανική για εσάς! Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε την πραγματική Ελλάδα με την αυθεντικότητα, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της;

Τελευταία Νέα