Διάρκεια

9 ημέρες

Προορισμός

Αθήνα - Μετέωρα - Δελφοί - Ολυμπία - Επίδαυρος - Μυκήνες - Αθήνα

Σχετικά με την Περιήγηση

Συνιστάται για ομάδες τουλάχιστον 10 ατόμων και τουριστικά γραφεία.

«Tailor made» πολυήμερες εκδρομές! Οι πολυήμερες εκδρομές προσαρμοσμένες στα γούστα σας,  σας προσφέρουν την ελευθερία να δημιουργήσετε τις περιπέτειες των ονείρων σας. Με το GeoTravel μπορείτε να σχεδιάσετε τις διακοπές σας στην Ελλάδα, έχοντας το έμπειρο προσωπικό μας να δημιουργήσει το τέλειο πρόγραμμα για εσάς και την παρέα σας, με βάση αποκλειστικά τις επιθυμίες σας.

Πληροφορίες

Επισκεφθείτε συναρπαστικά μέρη και ανακαλύψτε τα κλασσικά αξιοθέατα της UNESCO με αυτήν την 9ήμερη εκδρομή.

Ξεκινώντας από την πρωτεύουσα της Ελλάδας, Αθήνα, επισκεφθείτε τα Μετέωρα με τα ιστορικά μοναστήρια. Συνεχίζετε με μια επίσκεψη τους Δελφούς «τον Ομφαλό της Γης», μάθετε τα πάντα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ολυμπία, απολαύστε το ταξίδι στην ιστορία με στάση στην Επίδαυρο, εκπλαγείτε από τον Μυκηναϊκό πολιτισμό στις Μυκήνες πριν επιστρέψετε στην Αθήνα, όπου σας περιμένουν η Αρχαία Ακρόπολη και το Ακρωτήριο Σούνιο. Επιβιβαστείτε στο κατάστρωμα του πλοίου, ξεκινήστε μονοήμερη κρουαζιέρα και εξερευνήσετε τρία γραφικά νησιά του Αιγαίου.

Δρομολόγιο

1η Ημέρα: Άφιξη στην Αθήνα
Κατά την άφιξή σας στο Αεροδρόμιο της Αθήνας θα κατευθυνθείτε στο ξενοδοχείο σας στο όμορφο παραθαλάσσιο θέρετρο Καμένα Βούρλα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στη θάλασσα και στους πρόποδες παρθένων βουνών προσφέροντας χαλάρωση στους επισκέπτες. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

2η Ημέρα: Επίσκεψη στα Μετέωρα
Θα αναχωρήσετε από το ξενοδοχείο σας για να επισκεφτείτε τα μοναστήρια των Μετεώρων, ένα συγκρότημα ορθόδοξων μοναστηριών που χτίστηκαν σε ψηλούς πυλώνες στους πρόποδες της Πίνδου. Θα επισκεφθείτε το πιο σημαντικό μοναστήρι και θα μάθετε για την ελληνική βυζαντινή ιστορία και παράδοση. Μετά την επίσκεψη θα απολαύσετε το γεύμα σας στην Καλαμπάκα και θα επιστρέψετε στο ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα για δείπνο και διανυκτέρευση. (Καμένα Βούρλα)

3η Ημέρα: Επίσκεψη στους Δελφούς
Μετά το πρωινό σας στο ξενοδοχείο θα αναχωρήσετε για μια περιήγηση στους Δελφούς, ένα από τα σημαντικότερα ιερά της αρχαίας  θρησκείας στην Ελλάδα. Δείτε τα εντυπωσιακά εκθέματα στο μουσείο και χαλαρώστε με τη φυσική ομορφιά του τόπου. Θα έχετε χρόνο για μεσημεριανό γεύμα και στη συνέχεια θα αναχωρήσετε για την Ολυμπία. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο στην Ολυμπία. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: Επίσκεψη στην Ολυμπία
Πάρτε πρωινό στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια ακολουθήστε τον ξεναγό για μια επίσκεψη στην Ολυμπία για να θαυμάσετε τα ερείπια του Ναού του Δία, το Γυμναστήριο, τον Ιππόδρομο και το Στάδιο. Επίσης θα θαυμάσετε τα εκθέματα μέσα στο αρχαιολογικό μουσείο, συμπεριλαμβανομένων αγαλμάτων, όπλων και αντικειμένων καθημερινής ζωής. Απολαύστε (προαιρετικά) μεσημεριανό γεύμα σε μια ταβέρνα και χαρείτε το απόγευμα ελεύθερα. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο. (Ολυμπία)

5η Ημέρα: Επίδαυρος – Μυκήνες
Μετά το πρωινό σας θα αναχωρήσετε για την Επίδαυρο για να επισκεφθείτε το υπέροχο αρχαίο θέατρο που χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα για συναυλίες και θεατρικές εκδηλώσεις. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθείτε στις Μυκήνες και θα επισκεφτείτε τα κυκλώπεια τείχη, τον τάφο του Βασιλιά Ατρέα, τους θολωτούς τάφους. Γεύμα (προαιρετικό) σε  παραδοσιακό εστιατόριο και αναχώρηση για την Αθήνα το απόγευμα. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο στην Αθήνα.

6η Ημέρα: Περιήγηση στην Αθήνα με επίσκεψη στην Ακρόπολη
Πάρτε το πρωινό σας και στη συνέχεια ξεκινήστε την περιήγησή σας στο κέντρο της Αθήνας και δείτε το Στάδιο Καλλιμάρμαρο, το Ελληνικό κοινοβούλιο, την Εθνική Βιβλιοθήκη και την Ακαδημία. Στη συνέχεια θα φτάσετε στην Ακρόπολη και θα επισκεφθείτε τον Ναό του Παρθενώνα, το κόσμημα της κλασσικής Ελλάδας. Στη συνέχεια θα περπατήσετε στην παλιά συνοικία της Πλάκας με πολλές καφετέριες και ενδιαφέροντα καταστήματα. Απολαύστε μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό) στην Πλάκα και στη συνέχεια επιστρέψτε στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο απόγευμα και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο. ( Αθήνα)

7η Ημέρα: Επίσκεψη στο ακρωτήριο Σούνιο
Την τελευταία μέρα της περιήγησης θα επισκεφθείτε το ακρωτήριο Σούνιο. Ο ναός  είναι αφιερωμένος στον Θεό Ποσειδώνα και είναι χτισμένος πάνω από ένα βράχο με θέα στο Αιγαίο. Ελεύθερο γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

8η Ημέρα: Ημερήσια Κρουαζιέρα
Μετά το πρωινό σας, θα μεταφερθείτε στο λιμάνι του Πειραιά και θα ταξιδέψετε με μικρή κρουαζιέρα στα γραφικά νησιά: Ύδρα, Πόρο και Αίγινα. Μπορείτε να νιώσετε το άγγιγμα του ήλιου, να μυρίσετε τον θαλάσσιο ελληνικό αέρα και να θαυμάσετε την ομορφιά των ελληνικών νησιών . Θα πάρετε το γεύμα σας κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας και αργά το απόγευμα επιστροφή στο λιμάνι και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Μεσημεριανό γεύμα, δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο. (Αθήνα)

9η Ημέρα: Αναχώρηση
Μετά το πρωινό και το check-out θα έχετε μια τελευταία ευκαιρία να δείτε την Αθήνα κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου πριν ο οδηγός  σας μεταφέρει στο αεροδρόμιο αργότερα για αναχώρηση.

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν κατάλληλα ρούχα στις εκκλησίες και στα μοναστήρια (δεν επιτρέπονται σορτς, καπέλα, οι ώμοι πρέπει να καλύπτονται).
 • Φόρος διαμονής ξενοδοχείου καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο ως εξής: 5 * ξενοδοχεία – 4 € ανά δωμάτιο/ ανά διανυκτέρευση, 4 * – 3 € ανά δωμάτιο/ ανά διανυκτέρευση, 3 * – 1,5 € ανά δωμάτιο /ανά διανυκτέρευση, 2 * και διαμερίσματα -0,50 € ανά δωμάτιο /ανά διανυκτέρευση.
 • Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση / χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

COVID-19 HEALTH AND SAFETY MEASURES

«Στο GeoTravel οι υψηλότερες προτεραιότητές μας είναι η συμμόρφωση, η προστασία του περιβάλλοντος, η υγεία, η ασφάλεια και η ευημερία του προσωπικού και των πελατών μας.

Το προσωπικό και οι συνεργάτες μας ενημερώνονται και εκπαιδεύονται σύμφωνα με τις οδηγίες που ορίζει ο ελληνικός οργανισμός δημόσιας υγείας (EODY) για τη διατήρηση των τελευταίων πρωτοκόλλων υγιεινής και των διαδικασιών καθαρισμού.

Το προσωπικό μας χρησιμοποιεί ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (μάσκες προσώπου, ασπίδες και προαιρετικά γάντια) και η θερμοκρασία παρακολουθείται καθημερινά για να εξασφαλιστεί μια ασφαλής ταξιδιωτική εμπειρία για τους πελάτες μας.

Όλα τα οχήματά μας καθαρίζονται τακτικά και όλα τα καθίσματα, το υποβραχιόνιο, οι πλευρικοί τοίχοι, οι κάδοι καθαρίζονται εντατικά και απολυμαίνονται μετά την χρήση.

Επιπλέον, τα απολυμαντικά χεριών είναι διαθέσιμα στους ταξιδιώτες και το προσωπικό πριν μπουν στο γραφείο ή στο όχημα.

Λόγω των περιορισμών COVID-19,  σύστημα ακουστικών (με επιπλέον χρέωση) προτείνεται να χρησιμοποιηθεί από όλους τους ταξιδιώτες και το προσωπικό, κυρίως κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων για να τηρήσουν τις οδηγίες κοινωνικής απόστασης.»

 

Όροι και Προϋποθέσεις

Γενικοί Όροι Συμμετοχής σε Οργανωμένο Ταξίδι

Ακύρωση θέσης σε οργανωμένη εκδρομή (γκρουπ) είναι δυνατόν να γίνει από μέρους των εκδρομέων. Το γραφείο μας όμως σαν «Διοργανωτής» είναι υποχρεωμένο να σεβαστεί τις υποχρεώσεις του απέναντι στους συνεργάτες του (ξενοδοχείο, εστιατόριο, ξεναγοί,  λοιπές υπηρεσίες), τους οποίους οφείλει να αποζημιώσει σε περίπτωση ακυρώσεων βάσει των συμφωνιών που έγιναν.
Κάθε οργανωτής έχει διαφορετικούς όρους ακυρωτικών. Η συνήθης γραμμή για ακυρώσεις είναι 30 μέρες πριν την εκκίνηση της εκδρομής  η απώλεια της προκαταβολής, και για ακυρώσεις 10-15 μέρες πριν είναι η απώλεια (και χρέωση) του συνολικού ποσού.

Το γραφείο μας έχει το δικαίωμα σε περίπτωση που δεν εξοφληθεί ο λογαριασμός μέχρι την ώρα αναχώρησης, να τον ζητήσει με κάθε νόμιμο μέσο.

Επίσης το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει την εκδρομή, εφόσον υπάρξουν ειδικοί λόγοι που την επιβάλλουν. Στις παραπάνω περιπτώσεις, δε γίνεται αποδεκτή καμία απαίτηση χρημάτων, εκτός από την επιστροφή αυτών που κατέβαλε ο εκδρομέας.

Σε ειδικές περιπτώσεις (ανωτέρας βίας που αποδεικνύεται με επίσημα κρατικά έγγραφα) το γραφείο μας θα διερευνήσει όλες τις πιθανότητες διεκδίκησης επιστροφής χρημάτων από τους προμηθευτές.

Οι όροι που αναλύουν τις επιστροφές χρημάτων και τα ακυρωτικά είναι τελείως διαφορετικοί σε κάθε προμηθευτή ( ξενοδόχους, μεταφορικές εταιρίες, κλπ) και ο Ταξιδιώτης πρέπει πριν την καταβολή προκαταβολής να ζητήσει να ενημερωθεί για τους όρους ακυρωτικών της συγκεκριμένης εκδρομής.

Το γραφείο μας σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για ελλιπή  ενημέρωση των πελατών του από αμέλεια του πελάτη να ενημερωθεί για τους όρους  της εκδρομής που αγοράζει. Ζητήστε μας λεπτομερώς πλήρη ενημέρωση για το ταξιδιωτικό προϊόν πριν την κατάθεση της προκαταβολής.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.

Αποδοχή των Όρων Συμμετοχής

Η συμμετοχή και καταβολή προκαταβολής των εκδρομέων σε οποιαδήποτε εκδρομή του γραφείου μας, ή/και η αγορά οποιουδήποτε ταξιδιωτικού προϊόντος , σημαίνει την αυτόματη και χωρίς καμία επιφύλαξη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων.

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο όχημα
 • Υπηρεσίες επαγγελματίας ξεναγών και συνοδών
 • Διαμονή στα ξενοδοχεία (με πρωινό η με πρωινό και βραδινό γεύμα)
 • Τέλη στάθμευσης
 • Όλοι οι φόροι

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Φόρος διαμονής ξενοδοχείου
 • Μεσημεριανά γεύματα
 • Ποτά (εκτός αν ορίζεται ως συμπεριλαμβανόμενο)
 • Εισιτήρια εισόδου στους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, μοναστήρια κτλ.
 • Φιλοδώρημα (προαιρετικά)
 • Η τιμή δεν περιλαμβάνει ότι δεν αναφέρεται ως συμπεριλαμβανόμενο.

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας