Διάρκεια

Όλη μέρα

Προορισμός

Μυκήνες - Επίδαυρο - Ναύπλιο

Σχετικά με την Περιήγηση

Ολοήμερη ξενάγηση στις Μυκήνες, Επίδαυρο, Ναύπλιο. Σε μια μέρα, επισκεφθείτε δύο από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους των αρχαίων χρόνων, καθώς και την ειδυλλιακή πόλη του Ναυπλίου, την πρώτη πρωτεύουσα της σύγχρονης Ελλάδας.

Συνιστάται για ομάδες τουλάχιστον 10 ατόμων και τουριστικά γραφεία.

Last minute κρατήσεις: Κρατήσεις τελευταίας στιγμής έως και 24 ώρες πριν.

Πληροφορίες

Με επιβίβαση σε ένα πλήρως κλιματιζόμενο όχημα ξεκινάμε το ταξίδι μας. Χαλαρώνοντας καθ’οδόν, κατευθυνόμαστε για την πρώτη μας στάση, τις Μυκήνες,  ένα από τα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Οι αρχαιολογικές ανασκαφές πραγματοποιήθηκαν από τον Heinrich Schliemann, έναν Γερμανό έμπορο, έναν παγκόσμιο ταξιδιώτη και αρχαιολόγο.

Μετά από λίγες ώρες και υπέροχη διαδρομή στην Πελοπόννησο, θα φτάσετε στον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών. Εκεί θα σας καλωσορίσει ο επαγγελματίας ξεναγός σας για να ξεκινήσετε την ξενάγηση στον χώρο. Θα θαυμάσετε το Παλάτι και τον Τάφο του Αγαμέμνονα και τη διάσημη Πύλη του Λιονταριού.

Ακολουθώντας το προγραμματισμένο πρόγραμμα, θα κατευθυνθείτε για την επόμενη στάση, την Επίδαυρο. Σχεδόν 1 ώρα οδικώς, μέχρι να φτάσετε στο διάσημο Θέατρο της Επιδαύρου και στο Μουσείο Επιδαύρου. Το Θέατρο της Επιδαύρου αντιπροσωπεύει το  καλύτερα διατηρημένο παράδειγμα ενός κλασικού ελληνικού θεάτρου. Ακόμα σε χρήση σήμερα, το αρχαίο μνημείο πλημμυρίζει με τους λάτρεις του θεάτρου κατά τη διάρκεια του ετήσιου θερινού Φεστιβάλ Επιδαύρου.

Μετά από αυτές τις 2 ξεναγήσεις, θα επιστρέψετε στο όχημά σας για να κατευθυνθείτε για την τελευταία στάση της ημέρας, το Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα της σύγχρονης Ελλάδας. Θα σταματήσετε στο λιμάνι από όπου μπορείτε να θαυμάσετε το Φρούριο του Παλαμηδίου και το οχυρωμένο νησί Μπούρτζι.

Ο ελεύθερος χρόνος θα δοθεί στην πόλη του Ναυπλίου, πριν ξεκινήσετε το ταξίδι της επιστροφής σας.

Αξιοθέατα

 • Μυκήνες
 • Παγκόσμια Κληρονομιά UNESCO
 • Αρχαιολογικός Χώρος των Μυκήνων
 • Τάφος του Αγαμέμνονα
 • Πύλη του Λιονατριού
 • Επίδαυρος
 • Θέατρο Επιδαύρου
 • Μουσείο Επιδαύρου
 • Ναύπλιο
 • Φρούριο του Παλαμηδίου
 • Μπούρτζι

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Φέρτε αντηλιακή προστασία (αντηλιακή κρέμα, καπέλο, γυαλιά ηλίου). Οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν πάνω από 30° C (86° F) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
 • Συνιστώνται άνετα υποδήματα χαμηλής κλίσης λόγω κάποιων ανισοτήτων και ολισθηρών διαδρομών.
 • Κατάλληλα ρούχα πρέπει να φοριούνται σε εκκλησίες και στα μοναστήρια (δεν επιτρέπονται σορτς και καπέλα; οι ώμοι πρέπει να καλύπτονται).
 • Last minute κρατήσειςΔεχόμαστε κρατήσεις έως και 48 ώρες πριν την έναρξη της εκδρομής. Απαιτείται πλήρης εξόφληση της εκδρομής κατά την επιβεβαίωση της κράτησης σας.  Όλες οι πληρωμές για τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής (last minute) είναι μη επιστρέψιμες.
 • Χαμηλότερες τιμές για μεγαλύτερες ομάδες (άνω των 20 ατόμων) διαθέσιμες  κατόπιν ζήτησης!

Όροι και Προϋποθέσεις

Τροποποιήσεις
Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση/ χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τυχόν προγραμματισμένη ξενάγηση ή επίσκεψη, σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω κακοκαιρίας, βλάβης του μεταφορικού μέσου ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας μεταφέρεται στις επόμενες ημέρες, και αν αυτό είναι αδύνατο ματαιώνεται οριστικά και ουδεμία γεννάται αξίωση εις βάρος του γραφείου για αποζημίωση εφόσον πρόκειται για «ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ».

Τονίζεται ότι το τουριστικό γραφείο δεν είναι σε θέση να προβλέψει ή να ελέγξει περιστάσεις που είναι ξένες προς τη σφαίρα επιρροής του και μπορεί να οδηγήσουν στη ματαίωση του ταξιδιού ή σε ζημίες που οφείλονται σε μη εκτέλεση ή πλημμελή εκτέλεση των συμφωνημένων υπηρεσιών του ταξιδιού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων περιπτώσεων είναι: απεργίες, ατυχήματα, ασθένειες, επιδημίες, οργανικές διαταραχές λόγω τοπικών συνθηκών, υψομέτρου, κλίματος, λόγω γευμάτων που δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ταξιδιού ή λόγω ανεπαρκών συνθηκών υγιεινής από εξωγενείς παράγοντες, τραυματισμοί ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, τοξικών μολύνσεων και οποιαδήποτε άλλη κατάσταση ανάγκης ή ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ. Στις παραπάνω περιπτώσεις, το τουριστικό γραφείο δεν φέρει ευθύνη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας που προκλήθηκε από αυτές.

Ασφάλιση
Οι πελάτες μας καλύπτονται από την ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης  του γραφείου μας καθώς και από την ασφάλιση μεταφοράς τουριστικών  λεωφορείων που είναι υποχρεωτική στην Ελλάδα. Τα λεωφορεία μας είναι πλήρως ασφαλισμένα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο της περιήγησης, εάν οι πελάτες επιθυμούν να καλύπτονται από ασφάλιση ευθύνης  προσωπικού ατυχήματος είναι κατόπιν αιτήματος και θέμα διαπραγμάτευσης μας με ένα επιπλέον κόστος.

Ακυρώσεις
Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω ανάκλησης είναι αποδεκτή η ακόλουθη πολιτική ακύρωσης:
7 ημέρες πριν από την υπηρεσία: πληρωμή 50% επί του συνόλου
3 ημέρες πριν από την υπηρεσία: καταβάλλεται το 75% του συνόλου
24 ώρες και λιγότερο προηγούμενη εξυπηρέτηση: καταβάλλεται το 100% συνολικά

Σημειώσεις
1 / Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.

2 / Για μεγάλα γκρουπ (15 ή περισσότερα άτομα) κάποια έξοδα λόγω της φύσης τους (π.χ. εστιατόρια) ενδέχεται να μην επιστραφούν ,αν η ακύρωση γίνει εντός 4 ημερών πριν από την εξυπηρέτηση, όποια και αν είναι η αιτία της ακύρωσης.

3 / Κλείνοντας μία από τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους.

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Πριβέ μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενο όχημα
 • Εξυπηρέτηση επαγγελματίας ξεναγού η συνοδού
 • Εισιτήρια εισόδου στο Αρχαιολογικό Χώρο των Μυκηνών Πλήρες: €12, Μειωμένο: €6
 • Εισιτήρια εισόδου στο Ιερό του Ασκληπιείου στην Επίδαυρο & Μουσείο Επιδαύρου Πλήρες: €12, Μειωμένο: €6
 • Εισιτήρια εισόδου στο Φρούριο του Παλαμηδίου στο Ναύπλιο Πλήρες: €8, Μειωμένο: €4
 • Όλοι οι φόροι

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Γεύματα και ποτά*(μπορούν να οργανωθούν με επιπλέον κόστος ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη)
 • Φιλοδώρημα (προαιρετικά)
 • Στη τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται και όσα δεν αναφέρονται ως συμπεριλαμβανόμενα

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας