Διάρκεια

7 ώρες

Προορισμός

Ολυμπία - Αρχαία Ολυμπία

Σχετικά με την Περιήγηση

Αφιερώστε το απόγευμα σας σε μια επίσκεψη στον Αρχαιολογικό Χώρο και στο Μουσείο της Ολυμπίας, ακολουθούμενος από ελληνικό δείπνο με μουσική παράσταση και λαϊκούς χορούς.

Συνιστάται για ομάδες τουλάχιστον 10 ατόμων και τουριστικά γραφεία.

Last minute κρατήσεις: Κρατήσεις τελευταίας στιγμής έως και 24 ώρες πριν.

Πληροφορίες

Μετά την άφιξη σας στην Ολυμπία θα συναντήσετε με τον ξεναγό η συνοδό σας για να ξεκινήσετε την εκδρομή σας. Κατά την επίσκεψη σας Αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας θα δείτε το Ναό του Δία, το Ναό της Ήρας και το επιβλητικό Ολυμπιακό Στάδιο όπου διεξήχθησαν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες και στη συνέχεια θα επισκεφτείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας οποίο φιλοξενεί το μοναδικό άγαλμα του Ερμή του Πραξιτέλη και άλλα εντυπωσιακά εκθέματα.

Στη συνέχεια, περίπου 45 λεπτά ελεύτερου χρόνου θα σας δοθούν για ψώνια η χαλάρωμα στη νέα πόλη της Ολυμπίας, πριν θα ξεκινήσετε για μια ελληνική χορευτική βραδιά με δείπνο. Ο οικοδεσπότης σας θα σας καλωσορίσει με ένα ποτήρι ούζο, το δημοφιλές ελληνικό απεριτίφ με γεύση γλυκάνισου. Η βραδιά γεμάτη χορούς από όλη την Ελλάδα (Θράκη, Ήπειρο, Πελοπόννησο, Νησιά του Αιγαίου, Λαϊκά κλπ.) ξεκινά στις 9:00 μ.μ. και διαρκεί περίπου 90 λεπτά. Μάθετε τα μικρά μυστικά των ελληνικών χορών και πείτε και εσείς ένα «όπα» σπάζοντας τα πιάτα. Μετά την παραδοσιακή χορευτική παράσταση θα απολαύσετε το ελληνικό δείπνο σε μπουφέ γεμάτο νόστιμα ελληνικά φαγητά.

Αξιοθέατα

 • Κλασικός Ναός του Δία
 • Ναός της Ήρας
 • Παλαίστρα
 • Φιλιππείο
 • Αρχαίο Στάδιο της Ολυμπίας
 • Αρχαιολογικό Μουσείο Αρχαίας Ολυμπίας
 • Ολυμπιακή φλόγα
 • Μαρμάρινο άγαλμα της Νίκης από τον Παιόνιο
 • Μαρμάρινο άγαλμα του Ερμή του Πραξιτέλη
 • Παραδοσιακή Χορευτική Παράσταση
 • Ελληνικό Δείπνο σε Μπουφέ

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Ενδεικτικό μενού (*μικρές αλλαγές στο μενού μπορούν να προκύψουν):
  Κυρίως πιάτο:
  Γύρος με πίτα, ντομάτα, κρεμμύδι, πιπεριά (παρουσίαση μπροστά στον πελάτη), τυρόπιτα – φύλλα κρούστας με ποικιλία τυριών (παρουσίαση μπροστά στον πελάτη), σπανακόπιτα – φύλλα κρούστας με φρέσκο σπανάκι, άνηθο, κρεμμύδι και τυρί, Σπαγγέτι Ναπολιτάνε με φρέσκες ντομάτες, Σπαγγέτι Μπολονέζ με κιμά και φρέσκες ντομάτες, Πέννες με σάλτσα και φρέσκα λαχανικά, Κατσαρόλα (κολοκυθάκια, πατάτες, μελιτζάνες, ντομάτες και μαϊντανό), Ψητό κοτόπουλο με πατάτες και ρίγανη, Γιουβέτσι η μοσχαράκι με κρεμμύδια και φρέσκες ντομάτες,  Γεμιστές μελιτζάνες με φρέσκες ντομάτες και φέτα τυρί, Μουσακάς
  Σαλάτες:
  Χωριάτικη, Πράσινη σαλάτα (τρία διαφορετικά είδη), Σαλάτα λαχανικών με καρότο
  Ορεκτικά:
  Τζατζίκι, Σαλάτα με παντζάρι, Ελληνικά πανκεικς με ζεστό μέλι και αμύγδαλα η φρούτα
  Ποτά:
  Νερό/Κρασί χύμα / ούζο (ποτό καλωσορίσματος)
 • Φέρτε αντηλιακή προστασία (αντηλιακή κρέμα, καπέλο, γυαλιά ηλίου). Οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν πάνω από 30° C (86° F) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
 • Συνιστώνται άνετα υποδήματα χαμηλής κλίσης λόγω κάποιων ανισοτήτων και ολισθηρών διαδρομών.
 • Last minute κρατήσεις: Δεχόμαστε κρατήσεις έως και 48 ώρες πριν την έναρξη της εκδρομής. Απαιτείται πλήρης εξόφληση της εκδρομής κατά την επιβεβαίωση της κράτησης σας. Όλες οι πληρωμές για τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής (last minute) είναι μη επιστρέψιμες.
 • Χαμηλότερες τιμές για μεγαλύτερες ομάδες (άνω των 20 ατόμων) διαθέσιμες κατόπιν ζήτησης!

Όροι και Προϋποθέσεις

Τροποποιήσεις
Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση/ χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τυχόν προγραμματισμένη ξενάγηση ή επίσκεψη, σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω κακοκαιρίας, βλάβης του μεταφορικού μέσου ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας μεταφέρεται στις επόμενες ημέρες, και αν αυτό είναι αδύνατο ματαιώνεται οριστικά και ουδεμία γεννάται αξίωση εις βάρος του γραφείου για αποζημίωση εφόσον πρόκειται για «ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ».

Τονίζεται ότι το τουριστικό γραφείο δεν είναι σε θέση να προβλέψει ή να ελέγξει περιστάσεις που είναι ξένες προς τη σφαίρα επιρροής του και μπορεί να οδηγήσουν στη ματαίωση του ταξιδιού ή σε ζημίες που οφείλονται σε μη εκτέλεση ή πλημμελή εκτέλεση των συμφωνημένων υπηρεσιών του ταξιδιού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων περιπτώσεων είναι: απεργίες, ατυχήματα, ασθένειες, επιδημίες, οργανικές διαταραχές λόγω τοπικών συνθηκών, υψομέτρου, κλίματος, λόγω γευμάτων που δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ταξιδιού ή λόγω ανεπαρκών συνθηκών υγιεινής από εξωγενείς παράγοντες, τραυματισμοί ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, τοξικών μολύνσεων και οποιαδήποτε άλλη κατάσταση ανάγκης ή ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ. Στις παραπάνω περιπτώσεις, το τουριστικό γραφείο δεν φέρει ευθύνη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας που προκλήθηκε από αυτές.

Ασφάλιση
Οι πελάτες μας καλύπτονται από την ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης  του γραφείου μας καθώς και από την ασφάλιση μεταφοράς τουριστικών  λεωφορείων που είναι υποχρεωτική στην Ελλάδα. Τα λεωφορεία μας είναι πλήρως ασφαλισμένα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο της περιήγησης, εάν οι πελάτες επιθυμούν να καλύπτονται από ασφάλιση ευθύνης  προσωπικού ατυχήματος είναι κατόπιν αιτήματος και θέμα διαπραγμάτευσης μας με ένα επιπλέον κόστος.

Ακυρώσεις
Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω ανάκλησης είναι αποδεκτή η ακόλουθη πολιτική ακύρωσης:
7 ημέρες πριν από την υπηρεσία: πληρωμή 50% επί του συνόλου
3 ημέρες πριν από την υπηρεσία: καταβάλλεται το 75% του συνόλου
24 ώρες και λιγότερο προηγούμενη εξυπηρέτηση: καταβάλλεται το 100% συνολικά

Σημειώσεις
1 / Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.

2 / Για μεγάλα γκρουπ (15 ή περισσότερα άτομα) κάποια έξοδα λόγω της φύσης τους (π.χ. εστιατόρια) ενδέχεται να μην επιστραφούν ,αν η ακύρωση γίνει εντός 4 ημερών πριν από την εξυπηρέτηση, όποια και αν είναι η αιτία της ακύρωσης.

3 / Κλείνοντας μία από τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους.

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Πριβέ μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενο όχημα
 • Εξυπηρέτηση επαγγελματίας ξεναγού η συνοδού
 • Εισιτήρια εισόδου στο Μουσείο και στον Αρχαιολογικό χώρο της Ολύμπιας: Πλήρες: €12, Μειωμένο: €6
 • Ελληνικό Δείπνο σε μπουφέ (με επιλογή για χορτοφάγους και γεύμα χωρίς γλουτένη κατόπιν αιτήματος)
 • Παραδοσιακή Χορευτική Παράσταση με ζωντανή μουσική (μπουζούκι)
 • Όλοι οι φόροι

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Φιλοδώρημα (προαιρετικά)
 • Στη τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται και όσα δεν αναφέρονται ως συμπεριλαμβανόμενα

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας