Διάρκεια

4 ώρες

Προορισμός

Ακρωτήριο Σούνιο

Σχετικά με την Περιήγηση

Ελάτε μαζί μας σ’ αυτή την μισής ημέρας εκδρομή στο Σούνιο και απολαύσετε την ξενάγησή σας  στο θαυμαστό  Ναό του Ποσειδώνα, συνδυάζοντας την με ένα εξαιρετικό ποτήρι κρασί, θαυμάζοντας ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα με θέα  το απέραντο Αιγαίο.

Συνιστάται για ομάδες μίνιμουμ 10 ατόμων και για Τουριστικά Γραφεία. 

Last minute κρατήσεις: Κρατήσεις τελευταίας στιγμής έως και 24 ώρες πριν.

Πληροφορίες

Το τουρ προς  το Ακρωτήριο Σούνιο αρχίζει με μια υπέροχη διαδρομή κατά μήκος της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Απολαύστε  μια άνετη διαδρομή 50 λεπτών περίπου διασχίζοντας την παραλιακή λεωφόρο των Αθηνών, θαυμάστε τα αξιοθέατα της πόλης διασχίζοντας μερικά από τα πιο όμορφα και ανεπτυγμένα προάστια των Αθηνών, όπως το Ελληνικό, η Γλυφάδα, η Βουλιαγμένη, η Βούλα και η Βάρκιζα. Στα δεξιά μας ο Σαρωνικός κόλπος με τα όμορφα νησιά του μας προκαλεί.

Φτάνοντας στο ακρωτήριο Σούνιο, ο Ναός του Ποσειδώνα δεσπόζει επιβλητικός, κόντρα στο χρόνο και τις αμείλικτες καιρικές συνθήκες. Ένα από τα πλέον θαυμαστά δημιουργήματα της Χρυσής εποχής του Περικλέους, ο Ναός του Ποσειδώνα στέκεται αγέρωχος στην άκρη της Αττικής γης, περιτριγυρισμένος από τρεις πλευρές από το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου Πελάγους.

Η πρώτη αναφορά για το Ναό, που αποτελεί σημαντική αναφορά της Ελληνικής Μυθολογίας, έγινε στην Οδύσσεια. Το σημείο ήταν η τελευταία ασφαλής προσέγγιση για τον στόλο των Ελλήνων που επέστρεφε από την Τροία, πριν ο Ποσειδώνας ο Θεός της Θάλασσας τον διασκορπίσει.

Αφού επισκεφθείτε το Ναό, που αποπνέει  την  ομορφιά, την ιστορία και τον πολιτισμό αυτού του τόπου, θα έχετε χρόνο να απολαύσετε ένα από τα πιο καταπληκτικά ηλιοβασιλέματα που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Και όταν ο ήλιος αρχίζει να αγγίζει αργά τη θάλασσα, είναι η τέλεια στιγμή για ένα ποτήρι κρασί.

Επιστρέψτε στο κατάλυμα σας γεμάτοι  με νέες εικόνες και αναμνήσεις από την υπέροχη Αττική γη.

Αξιοθέατα

 • Αθηναϊκή Ριβιέρα
 • Σαρωνικός Κόλπος
 • Ακρωτήριο Σούνιο
 • Ναός του Ποσειδώνα
 • Χρυσή εποχή της Αθήνας
 • Ποσειδώνας, Θεός της Θάλασσας
 • Ηλιοβασίλεμα

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Φέρτε αντηλιακή προστασία (αντηλιακή κρέμα, καπέλο, γυαλιά ηλίου). Οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν πάνω από 30° C (86° F) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
 • Συνιστώνται άνετα υποδήματα χαμηλής κλίσης λόγω κάποιων ανισοτήτων και ολισθηρών διαδρομών.
 • Οι ανήλικοι κάτω των 18 ετών επιτρέπεται να συμμετέχουν μόνο μαζί με τον κηδεμόνα ή τους γονείς χωρίς κατανάλωση κρασιού, καθώς σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία η νόμιμη ηλικία κατανάλωσης οινοπνεύματος είναι 18 ετών.
 • Last minute κρατήσεις:Δεχόμαστε κρατήσεις έως και 24 ώρες πριν την έναρξη της εκδρομής. Απαιτείται πλήρης εξόφληση της εκδρομής κατά την επιβεβαίωση της κράτησης σας. Όλες οι πληρωμές για τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής (last minute) είναι μη επιστρέψιμες.
 • Χαμηλότερες τιμές για μεγαλύτερες ομάδες (άνω των 20 ατόμων) διαθέσιμες κατόπιν ζήτησης!

Όροι και Προϋποθέσεις

Τροποποιήσεις
Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση/ χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τυχόν προγραμματισμένη ξενάγηση ή επίσκεψη, σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω κακοκαιρίας, βλάβης του μεταφορικού μέσου ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας μεταφέρεται στις επόμενες ημέρες, και αν αυτό είναι αδύνατο ματαιώνεται οριστικά και ουδεμία γεννάται αξίωση εις βάρος του γραφείου για αποζημίωση εφόσον πρόκειται για «ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ».

Τονίζεται ότι το τουριστικό γραφείο δεν είναι σε θέση να προβλέψει ή να ελέγξει περιστάσεις που είναι ξένες προς τη σφαίρα επιρροής του και μπορεί να οδηγήσουν στη ματαίωση του ταξιδιού ή σε ζημίες που οφείλονται σε μη εκτέλεση ή πλημμελή εκτέλεση των συμφωνημένων υπηρεσιών του ταξιδιού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων περιπτώσεων είναι: απεργίες, ατυχήματα, ασθένειες, επιδημίες, οργανικές διαταραχές λόγω τοπικών συνθηκών, υψομέτρου, κλίματος, λόγω γευμάτων που δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ταξιδιού ή λόγω ανεπαρκών συνθηκών υγιεινής από εξωγενείς παράγοντες, τραυματισμοί ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, τοξικών μολύνσεων και οποιαδήποτε άλλη κατάσταση ανάγκης ή ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ. Στις παραπάνω περιπτώσεις, το τουριστικό γραφείο δεν φέρει ευθύνη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας που προκλήθηκε από αυτές.

Ασφάλιση
Οι πελάτες μας καλύπτονται από την ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης  του γραφείου μας καθώς και από την ασφάλιση μεταφοράς τουριστικών  λεωφορείων που είναι υποχρεωτική στην Ελλάδα. Τα λεωφορεία μας είναι πλήρως ασφαλισμένα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο της περιήγησης, εάν οι πελάτες επιθυμούν να καλύπτονται από ασφάλιση ευθύνης  προσωπικού ατυχήματος είναι κατόπιν αιτήματος και θέμα διαπραγμάτευσης μας με ένα επιπλέον κόστος.

Ακυρώσεις
Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω ανάκλησης είναι αποδεκτή η ακόλουθη πολιτική ακύρωσης:
7 ημέρες πριν από την υπηρεσία: πληρωμή 50% επί του συνόλου
3 ημέρες πριν από την υπηρεσία: καταβάλλεται το 75% του συνόλου
24 ώρες και λιγότερο προηγούμενη εξυπηρέτηση: καταβάλλεται το 100% συνολικά

Σημειώσεις
1 / Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.

2 / Για μεγάλα γκρουπ (15 ή περισσότερα άτομα) κάποια έξοδα λόγω της φύσης τους (π.χ. εστιατόρια) ενδέχεται να μην επιστραφούν ,αν η ακύρωση γίνει εντός 4 ημερών πριν από την εξυπηρέτηση, όποια και αν είναι η αιτία της ακύρωσης.

3 / Κλείνοντας μία από τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους.

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο όχημα
 • Εξυπηρέτηση του επαγγελματίας ξεναγού ή συνοδού
 • Εισιτήρια στον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου ( Ιερό του Ποσειδώνα ): Πλήρες: €10, Μειωμένο: €5
 • Ένα ποτήρι κρασιού ανά ενήλικα (βλέποντας το ηλιοβασίλεμα)
 • Όλοι οι φόροι

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Φιλοδώρημα (προαιρετικά)
 • Η τιμή δεν περιλαμβάνει ότι δεν αναφέρεται ως συμπεριλαμβανόμενο

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας