Διάρκεια

5 ώρες

Προορισμός

Λιμάνι Πειραιά - Αθήνα

Σχετικά με την Περιήγηση

Η ελληνική κουζίνα έχει μαγειρική παράδοση περίπου 4.000 χρόνων και αποτελεί μέρος της ιστορίας και του πολιτισμού της Ελλάδας. Οι γεύσεις της αλλάζουν ανάλογα με την εποχή και τη γεωγραφία της. Ικανοποιήστε την επιθυμίας σας να γνωρίσετε την Ελληνική κουζίνα συμμετέχοντας σε μια περιήγηση γευσιγνωσίας στην Αθήνα.

Συνιστάται για ομάδες τουλάχιστον 10 ατόμων και ταξιδιωτικά γραφεία.

Last minute κρατήσεις: Κρατήσεις τελευταίας στιγμής έως και

Meeting Point

Πληροφορίες

Μόλις αποβιβαστείτε από το πλοίο σας στο Λιμάνι του Πειραιά, να είστε βέβαιοι ότι μια υπέροχη μέρα σας περιμένει.

Ένας εκπρόσωπος του Geo Travel θα σας καλωσορίσει και θα σας οδηγήσει στο πλήρως κλιματιζόμενο όχημα. Αφήνοντας πίσω σας το λιμάνι του Πειραιά, θα ξεκινήσετε την περιοδεία σας για τις “ Γεύσεις της Ελλάδας”.

Θα οδηγηθείτε μέσα από την πολυσύχναστη πόλη της Αθήνας με προορισμό την οδό Κοραή. Θα συνεχίσουμε να περπατάμε καθώς δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε στιγμή. Με οδηγό τον συνοδό/ξεναγό θα επισκεφθούμε την κεντρική αγορά της Αθήνας με τα χίλια χρώματα και αρώματα που αποτελούν το κέντρο των αθηναϊκών delicatessen, μια επιστροφή σε μια άλλη εποχή. Είναι μια παλιά παράδοση για τους Αθηναίους να έρχονται από κάθε προάστιο της πόλης στην κεντρική αγορά για να εφοδιαστούν με τα καλύτερα κομμάτια κρέας, αλλαντικά, βότανα και μπαχαρικά και να τσιμπήσουν σε μια από τις ιστορικές ταβέρνες. Θα περπατήσουμε κατά μήκος του δρόμου και θα δούμε πάγκους φρούτων και μπαχαρικών, πολύχρωμα και δελεαστικά delicatessen, αρωματικά και δελεαστικά αρτοποιεία και καταστήματα με γλυκά . Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε ελληνικές ελιές, τυρί φέτα και να απολαύσετε εξαιρετικό ελληνικό κρασί; Για τους λάτρεις του γλυκού, του μελιού, των λουκουμάδων, του μπακλαβά, της μπουγάτσας …αυτά είναι ένα δείγμα μόνο των ελληνικών σπεσιαλιτέ. Σιγουρευτείτε ότι θα δοκιμάσετε ένα ζεστό γύρο πίτα με ψητό κρέας, φρέσκα λαχανικά και τζατζίκι. Είναι υποχρεωτικό ενώ βρίσκεστε στην Ελλάδα. Ο εξειδικευμένος ξεναγός σας θα σας εξηγήσει τα πράγματα καθοδόν, προσφέροντας πολύτιμη γνώση όχι μόνο για τη μοναδική και περίπλοκη μαγειρική κληρονομιά των Ελλήνων αλλά και για την κουζίνα που όλοι γνωρίζουμε ως Μεσογειακή.

Η εκδρομή μας Γεύση της Ελλάδας – Athens Food Tour έχει πολλά να προσφέρει και στους χορτοφάγους. Πολλά από τα μέρη που θα επισκεφτούμε έχουν εναλλακτικές επιλογές χωρίς κρέας.

Για άτομα με διατροφικούς περιορισμούς  (χωρίς γλουτένη, χωρίς γαλακτοκομικά) ή τροφικές αλλεργίες, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν κάνετε κράτηση.

Στο τέλος της περιοδείας σας θα επιστρέψετε στο λιμάνι εγκαίρως για την αναχώρηση του πλοίου σας.

Αξιοθέατα

 • Κεντρική Αγορά της Αθήνας (διαθέσιμη μόνο κατά τη διάρκεια του πρωινού)
 • Μεσογειακή διατροφή
 • Δείγμα Ελληνικών γευμάτων και γλυκών (ελιές, φέτα, μέλι, λουκουμάδες κλπ.)
 • Χορτοφαγικά πιάτα

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Φέρτε αντηλιακή προστασία (αντηλιακή κρέμα, καπέλο, γυαλιά ηλίου). Οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν πάνω από 30° C (86° F) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
 • Συνιστώνται άνετα υποδήματα χαμηλής κλίσης λόγω κάποιων ανισοτήτων και ολισθηρών διαδρομών.
 • Το σημείο συνάντησης είναι έξω από το σταθμό του μετρό Πανεπιστημίου στον πεζόδρομο Κοραή μπροστά από το Starbucks. Εάν χρησιμοποιήσετε το μετρό για να έρθετε ακολουθήστε τα σήματα εξόδου «Κοραή». Παρακαλείστε να είστε στο σημείο συνάντησης μέχρι τις 9:15 π.μ. Η περιοδεία ξεκινά στις 9:30 π.μ
 • Last minute κρατήσεις:Δεχόμαστε κρατήσεις έως και 24 ώρες πριν την έναρξη της εκδρομής. Απαιτείται πλήρης εξόφληση της εκδρομής κατά την επιβεβαίωση της κράτησης σας. Όλες οι πληρωμές για τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής (last minute) είναι μη επιστρέψιμες.
 • Χαμηλότερες τιμές για μεγαλύτερες ομάδες (άνω των 20 ατόμων) διαθέσιμες κατόπιν ζήτησης!

Όροι και Προϋποθέσεις

Τροποποιήσεις
Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση/ χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τυχόν προγραμματισμένη ξενάγηση ή επίσκεψη, σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω κακοκαιρίας, βλάβης του μεταφορικού μέσου ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας μεταφέρεται στις επόμενες ημέρες, και αν αυτό είναι αδύνατο ματαιώνεται οριστικά και ουδεμία γεννάται αξίωση εις βάρος του γραφείου για αποζημίωση εφόσον πρόκειται για «ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ».

Τονίζεται ότι το τουριστικό γραφείο δεν είναι σε θέση να προβλέψει ή να ελέγξει περιστάσεις που είναι ξένες προς τη σφαίρα επιρροής του και μπορεί να οδηγήσουν στη ματαίωση του ταξιδιού ή σε ζημίες που οφείλονται σε μη εκτέλεση ή πλημμελή εκτέλεση των συμφωνημένων υπηρεσιών του ταξιδιού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων περιπτώσεων είναι: απεργίες, ατυχήματα, ασθένειες, επιδημίες, οργανικές διαταραχές λόγω τοπικών συνθηκών, υψομέτρου, κλίματος, λόγω γευμάτων που δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ταξιδιού ή λόγω ανεπαρκών συνθηκών υγιεινής από εξωγενείς παράγοντες, τραυματισμοί ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, τοξικών μολύνσεων και οποιαδήποτε άλλη κατάσταση ανάγκης ή ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ. Στις παραπάνω περιπτώσεις, το τουριστικό γραφείο δεν φέρει ευθύνη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας που προκλήθηκε από αυτές.

Ασφάλιση
Οι πελάτες μας καλύπτονται από την ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης  του γραφείου μας καθώς και από την ασφάλιση μεταφοράς τουριστικών  λεωφορείων που είναι υποχρεωτική στην Ελλάδα. Τα λεωφορεία μας είναι πλήρως ασφαλισμένα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο της περιήγησης, εάν οι πελάτες επιθυμούν να καλύπτονται από ασφάλιση ευθύνης  προσωπικού ατυχήματος είναι κατόπιν αιτήματος και θέμα διαπραγμάτευσης μας με ένα επιπλέον κόστος.

Ακυρώσεις
Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω ανάκλησης είναι αποδεκτή η ακόλουθη πολιτική ακύρωσης:
7 ημέρες πριν από την υπηρεσία: πληρωμή 50% επί του συνόλου
3 ημέρες πριν από την υπηρεσία: καταβάλλεται το 75% του συνόλου
24 ώρες και λιγότερο προηγούμενη εξυπηρέτηση: καταβάλλεται το 100% συνολικά

Σημειώσεις
1 / Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.

2 / Για μεγάλα γκρουπ (15 ή περισσότερα άτομα) κάποια έξοδα λόγω της φύσης τους (π.χ. εστιατόρια) ενδέχεται να μην επιστραφούν ,αν η ακύρωση γίνει εντός 4 ημερών πριν από την εξυπηρέτηση, όποια και αν είναι η αιτία της ακύρωσης.

3 / Κλείνοντας μία από τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους.

 

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο όχημα από το λιμάνι του Πειραιά και επιστροφή
 • Εξυπηρέτηση του επαγγελματία συνοδού
 • Υπηρεσία τοπικού ξεναγού ειδικού στα τρόφιμα
 • Χάρτης Αθήνας και τουριστικός οδηγός Αθήνας
 • Δοκιμή τροφίμων και ποτών
 • Όλοι οι φόροι

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Φιλοδώρημα (προαιρετικά)
 • Η τιμή δεν περιλαμβάνει ότι δεν αναφέρεται ως συμπεριλαμβανόμενο.

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • Please enter a number from 1 to 20.
  10+ χρονών
 • Please enter a number from 0 to 20.
  2-10 χρονών
 • Please enter a number from 0 to 20.
  0-2 χρονών
 • 0,00 €
 • εάν ΝΑΙ ενδέχεται να ισχύουν επιπλέων χρεώσεις