Διάρκεια

4 ώρες

Προορισμός

Λιμάνι Αργοστολίου - Αγ. Γεράσιμος - Δρογκαράτη

Σχετικά με την Περιήγηση

Επισκεφθείτε την πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς, το Αργοστόλι και το μαγευτικό Σπήλαιο του Δρογκαράτη, αποτίστε τα σέβη σας στον προστάτη του νησιού Άγιο Γεράσιμο και απολαύστε γευσιγνωσία κρασιού σε τοπικό οινοποιείο. Μόνο σε μία περιήγηση.

Συνιστάται για ομάδες τουλάχιστον 10 ατόμων και ταξιδιωτικά γραφεία.

Last minute κρατήσεις: Κρατήσεις τελευταίας στιγμής έως και 24 ώρες πριν.

Πληροφορίες

Όταν φτάσετε στο Λιμάνι του Αργοστολίου θα συναντηθείτε με τον συνοδό μας για να σας και να ξεκινήσετε την περιήγησή σας.

Πρώτα απ ‘όλα επισκέπτεστε το Οινοποιείο Robola που είναι γνωστό για την ιδιαίτερη φρουτώδη γεύση του λευκού κρασιού του. Δοκιμάστε αυτό το μοναδικό κρασί και αν θέλετε μπορείτε να αγοράσετε αναμνηστικά από τα τοπικά προϊόντα.

Μετά από αυτό, συνεχίζετε στη Μονή του Αγίου Γεράσιμου που είναι ο προστάτης του νησιού. Μπορείτε να δείτε τη σπηλιά όπου ζούσε ο Άγιος, κάτω από την εκκλησία, και το λείψανο του, το οποίο φυλάσσεται και προστατεύεται σε γυάλινο περίβλημα στο μοναστήρι, καθώς ποτέ δεν αποσυντέθηκε.

Η επόμενη επίσκεψή σας είναι στο περίφημο Σπήλαιο Δρογκαράτη με σταλαγμίτες και σταλακτίτες, που δημιουργήθηκε πριν από 100 εκατομμύρια χρόνια, το ύψος του είναι 120 μέτρα και το βάθος του φτάνει τα 95 μέτρα. Θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα σπήλαια στην Ελλάδα γιατί είναι ακόμα ζωντανό, καθώς οι σταγόνες νερού συνεχίζουν να πέφτουν παντού από τους σταλαγμίτες. Η μεγάλη αίθουσα έχει εξαιρετική ακουστική και χρησιμοποιείται για συναυλίες με μια ειδική πλατφόρμα.

Πριν από την επιστροφή σας στο πλοίο θα έχετε μια περιήγηση και λίγο ελεύθερο χρόνο στην πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς, το Αργοστόλι.

Αξιοθέατα

 • Λιμάνι Αργοστολίου
 • Οινοποιείο Robola
 • Μονή του Αγίου Γεράσιμου
 • Σπηλιά του Αγίου Γεράσιμου
 • Σπήλαιο Δρογκαράτη
 • Σταλαγμίτες και Σταλακτίτες
 • Πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς – Αργοστόλι

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Φέρτε αντηλιακή προστασία (αντηλιακή κρέμα, καπέλο, γυαλιά ηλίου). Οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν πάνω από 30° C (86° F) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
 • Συνιστώνται άνετα υποδήματα χαμηλής κλίσης λόγω κάποιων ανισοτήτων και ολισθηρών διαδρομών.
 • Οι ανήλικοι κάτω των 18 ετών επιτρέπεται να συμμετέχουν μόνο μαζί με τον κηδεμόνα ή τους γονείς χωρίς κατανάλωση κρασιού, καθώς σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία η νόμιμη ηλικία κατανάλωσης οινοπνεύματος είναι 18 ετών.
 • Last minute κρατήσεις:Δεχόμαστε κρατήσεις έως και 24 ώρες πριν την έναρξη της εκδρομής. Απαιτείται πλήρης εξόφληση της εκδρομής κατά την επιβεβαίωση της κράτησης σας. Όλες οι πληρωμές για τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής (last minute) είναι μη επιστρέψιμες.
 • Χαμηλότερες τιμές για μεγαλύτερες ομάδες (άνω των 20 ατόμων) διαθέσιμες κατόπιν ζήτησης!

Όροι και Προϋποθέσεις

Τροποποιήσεις
Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση/ χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τυχόν προγραμματισμένη ξενάγηση ή επίσκεψη, σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω κακοκαιρίας, βλάβης του μεταφορικού μέσου ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας μεταφέρεται στις επόμενες ημέρες, και αν αυτό είναι αδύνατο ματαιώνεται οριστικά και ουδεμία γεννάται αξίωση εις βάρος του γραφείου για αποζημίωση εφόσον πρόκειται για «ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ».

Τονίζεται ότι το τουριστικό γραφείο δεν είναι σε θέση να προβλέψει ή να ελέγξει περιστάσεις που είναι ξένες προς τη σφαίρα επιρροής του και μπορεί να οδηγήσουν στη ματαίωση του ταξιδιού ή σε ζημίες που οφείλονται σε μη εκτέλεση ή πλημμελή εκτέλεση των συμφωνημένων υπηρεσιών του ταξιδιού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων περιπτώσεων είναι: απεργίες, ατυχήματα, ασθένειες, επιδημίες, οργανικές διαταραχές λόγω τοπικών συνθηκών, υψομέτρου, κλίματος, λόγω γευμάτων που δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ταξιδιού ή λόγω ανεπαρκών συνθηκών υγιεινής από εξωγενείς παράγοντες, τραυματισμοί ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, τοξικών μολύνσεων και οποιαδήποτε άλλη κατάσταση ανάγκης ή ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ. Στις παραπάνω περιπτώσεις, το τουριστικό γραφείο δεν φέρει ευθύνη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας που προκλήθηκε από αυτές.

Ασφάλιση
Οι πελάτες μας καλύπτονται από την ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης  του γραφείου μας καθώς και από την ασφάλιση μεταφοράς τουριστικών  λεωφορείων που είναι υποχρεωτική στην Ελλάδα. Τα λεωφορεία μας είναι πλήρως ασφαλισμένα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο της περιήγησης, εάν οι πελάτες επιθυμούν να καλύπτονται από ασφάλιση ευθύνης  προσωπικού ατυχήματος είναι κατόπιν αιτήματος και θέμα διαπραγμάτευσης μας με ένα επιπλέον κόστος.

Ακυρώσεις
Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω ανάκλησης είναι αποδεκτή η ακόλουθη πολιτική ακύρωσης:
7 ημέρες πριν από την υπηρεσία: πληρωμή 50% επί του συνόλου
3 ημέρες πριν από την υπηρεσία: καταβάλλεται το 75% του συνόλου
24 ώρες και λιγότερο προηγούμενη εξυπηρέτηση: καταβάλλεται το 100% συνολικά

Σημειώσεις
1 / Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.

2 / Για μεγάλα γκρουπ (15 ή περισσότερα άτομα) κάποια έξοδα λόγω της φύσης τους (π.χ. εστιατόρια) ενδέχεται να μην επιστραφούν ,αν η ακύρωση γίνει εντός 4 ημερών πριν από την εξυπηρέτηση, όποια και αν είναι η αιτία της ακύρωσης.

3 / Κλείνοντας μία από τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους.

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο όχημα από το Λιμάνι του Αργοστολίου και επιστροφή
 • Εξυπηρέτηση του επαγγελματία ξεναγού ή συνοδού
 • Όλοι οι φόροι

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Εισιτήρια εισόδου στο Σπήλαιο Δρογκαράτη: Πλήρης: €5, Μειωμένη: €3
 • Επίσκεψη στο οινοποιό και γευσιγνωσία κρασιού
 • Φιλοδώρημα (προαιρετικά)
 • Η τιμή δεν περιλαμβάνει ότι δεν αναφέρεται ως συμπεριλαμβανόμενο.

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • Please enter a number from 1 to 20.
  10+ χρονών
 • Please enter a number from 0 to 20.
  2-10 χρονών
 • Please enter a number from 0 to 20.
  0-2 χρονών
 • 0,00 €
 • εάν ΝΑΙ ενδέχεται να ισχύουν επιπλέων χρεώσεις