Διάρκεια

4 ώρες

Προορισμός

Λιμάνι Αργοστολίου - Μελισσάνι - Μύρτος - Αργοστόλι

Σχετικά με την Περιήγηση

Αυτή η περιήγηση μισής ημέρας είναι ιδανική για όσους θέλουν να παραλείψουν τις πολυσύχναστες περιηγήσεις στην πόλη για μια χαλαρωτική μέρα δίπλα από τη θάλασσα. Επισκεφθείτε τη Λίμνη των Νυμφών και απολαύστε μια από τις καλύτερες παραλίες της Μεσογείου.

Συνιστάται για ομάδες τουλάχιστον 10 ατόμων και ταξιδιωτικά γραφεία.

Last minute κρατήσεις: Κρατήσεις τελευταίας στιγμής έως και 24 ώρες πριν.

 

Πληροφορίες

Μετά την άφιξή σας στο Λιμάνι του Αργοστολίου θα σας καλωσορίσει ο ξεναγός ή ο συνοδός σας στην Κεφαλονιά για να ξεκινήσετε την περιήγηση. Θα επιβιβαστείτε στο πλήρως κλιματιζόμενο όχημά σας και θα κατευθυνθείτε για την πρώτη σας στάση, την Παραλία Μύρτος.

Η Παραλία του Μύρτου είναι γνωστή για τα κρυστάλλινα καταγάλανα νερά και τη χρυσή άμμο. Θα έχετε την ευκαιρία να τραβήξετε φωτογραφίες από την υπέροχη παραλία, γνωστή ως ένα από τα πιο φωτογραφημένα μέρη στην Ελλάδα, πριν αναχωρήσετε για τη Λίμνη Μελισσάνη. Οδηγώντας σε όλο το νησί, θα φτάσετε στην υπόγεια Λίμνη Μελισσάνη. Απολαύστε μια βόλτα με βάρκα στη μυστηριώδη υπόγεια λίμνη, όπου το φως του ήλιου που μπαίνει στις σπηλιές μετατρέπει το έντονο μπλε νερό και διασκορπίζει τις ακτίνες του φωτός σε όλο το εσωτερικό. Η πηγή της λίμνης βρίσκεται στο Αργοστόλι και ταξιδεύοντας υπόγεια στο νησί τα νερά καταλήγουν στη λίμνη . Οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν το εσωτερικό της λίμνης με βάρκα και θα δουν το μικρό νησί όπου οι αρχαίοι πραγματοποίησαν τελετές αφιερωμένες στον θεό Πάνα και τις νύμφες. Ως εκ τούτου είναι επίσης γνωστό ως «Σπήλαιο των Νυμφών».

Στη συνέχεια επιστρέφουμε στο Αργοστόλι, πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς, για μια σύντομη περιήγηση στην πόλη και λίγο ελεύθερο χρόνο. Θα κάνετε μια μικρή βόλτα στα κύρια αξιοθέατα της πόλης. Μετά από αυτήν την εκπληκτική περιοδεία θα επιστρέψετε στο λιμάνι εγκαίρως για την αναχώρηση του κρουαζιερόπλοιου σας, γεμάτη αξέχαστες αναμνήσεις.

Αξιοθέατα

 • Λίμνη Αργοστολίου
 • Παραλία Μύρτος
 • Λίμνη Μελισσάνι
 • Θεός Πάνας
 • Σπήλαιο των Νυμφών
 • Νύμφη Μελισσάνθη
 • Πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς – Αργοστόλι

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Φέρτε αντηλιακή προστασία (αντηλιακή κρέμα, καπέλο, γυαλιά ηλίου). Οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν πάνω από 30° C (86° F) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
 • Συνιστώνται άνετα υποδήματα χαμηλής κλίσης λόγω κάποιων ανισοτήτων και ολισθηρών διαδρομών.
 • Last minute κρατήσεις:Δεχόμαστε κρατήσεις έως και 24 ώρες πριν την έναρξη της εκδρομής. Απαιτείται πλήρης εξόφληση της εκδρομής κατά την επιβεβαίωση της κράτησης σας. Όλες οι πληρωμές για τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής (last minute) είναι μη επιστρέψιμες.
 • Χαμηλότερες τιμές για μεγαλύτερες ομάδες (άνω των 20 ατόμων) διαθέσιμες κατόπιν ζήτησης!

Όροι και Προϋποθέσεις

Τροποποιήσεις
Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση/ χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τυχόν προγραμματισμένη ξενάγηση ή επίσκεψη, σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω κακοκαιρίας, βλάβης του μεταφορικού μέσου ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας μεταφέρεται στις επόμενες ημέρες, και αν αυτό είναι αδύνατο ματαιώνεται οριστικά και ουδεμία γεννάται αξίωση εις βάρος του γραφείου για αποζημίωση εφόσον πρόκειται για «ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ».

Τονίζεται ότι το τουριστικό γραφείο δεν είναι σε θέση να προβλέψει ή να ελέγξει περιστάσεις που είναι ξένες προς τη σφαίρα επιρροής του και μπορεί να οδηγήσουν στη ματαίωση του ταξιδιού ή σε ζημίες που οφείλονται σε μη εκτέλεση ή πλημμελή εκτέλεση των συμφωνημένων υπηρεσιών του ταξιδιού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων περιπτώσεων είναι: απεργίες, ατυχήματα, ασθένειες, επιδημίες, οργανικές διαταραχές λόγω τοπικών συνθηκών, υψομέτρου, κλίματος, λόγω γευμάτων που δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ταξιδιού ή λόγω ανεπαρκών συνθηκών υγιεινής από εξωγενείς παράγοντες, τραυματισμοί ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, τοξικών μολύνσεων και οποιαδήποτε άλλη κατάσταση ανάγκης ή ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ. Στις παραπάνω περιπτώσεις, το τουριστικό γραφείο δεν φέρει ευθύνη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας που προκλήθηκε από αυτές.

Ασφάλιση
Οι πελάτες μας καλύπτονται από την ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης  του γραφείου μας καθώς και από την ασφάλιση μεταφοράς τουριστικών  λεωφορείων που είναι υποχρεωτική στην Ελλάδα. Τα λεωφορεία μας είναι πλήρως ασφαλισμένα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο της περιήγησης, εάν οι πελάτες επιθυμούν να καλύπτονται από ασφάλιση ευθύνης  προσωπικού ατυχήματος είναι κατόπιν αιτήματος και θέμα διαπραγμάτευσης μας με ένα επιπλέον κόστος.

Ακυρώσεις
Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω ανάκλησης είναι αποδεκτή η ακόλουθη πολιτική ακύρωσης:
7 ημέρες πριν από την υπηρεσία: πληρωμή 50% επί του συνόλου
3 ημέρες πριν από την υπηρεσία: καταβάλλεται το 75% του συνόλου
24 ώρες και λιγότερο προηγούμενη εξυπηρέτηση: καταβάλλεται το 100% συνολικά

Σημειώσεις
1 / Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.

2 / Για μεγάλα γκρουπ (15 ή περισσότερα άτομα) κάποια έξοδα λόγω της φύσης τους (π.χ. εστιατόρια) ενδέχεται να μην επιστραφούν ,αν η ακύρωση γίνει εντός 4 ημερών πριν από την εξυπηρέτηση, όποια και αν είναι η αιτία της ακύρωσης.

3 / Κλείνοντας μία από τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους.

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο όχημα από το Λιμάνι του Αργοστολίου και επιστροφή
 • Εξυπηρέτηση του επαγγελματία ξεναγού ή συνοδού
 • Όλοι οι φόροι

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Εισιτήρια εισόδου στη λίμνη Μελισσάνη (περιλαμβάνει το ταξίδι με πλοίο) Πλήρης: €7, Μειωμένη: €4
 • Φιλοδώρημα (προαιρετικά)
 • Η τιμή δεν περιλαμβάνει ότι δεν αναφέρεται ως συμπεριλαμβανόμενο.

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • Please enter a number from 1 to 20.
  10+ χρονών
 • Please enter a number from 0 to 20.
  2-10 χρονών
 • Please enter a number from 0 to 20.
  0-2 χρονών
 • 0,00 €
 • εάν ΝΑΙ ενδέχεται να ισχύουν επιπλέων χρεώσεις