Διάρκεια

4 ώρες

Προορισμός

Λιμάνι Μυκόνου - Χώρα - Άνω Μερά

Σχετικά με την Περιήγηση

Ανακαλύψτε τα αξιοθέατα της Μυκόνου με μια βόλτα με τα πόδια σε μοναδικά αξιοθέατα και έπειτα με μια περιήγηση με λεωφορείο που σας μεταφέρει σ’όλο το νησί σε όμορφους κόλπους και παραλίες καθώς και στο παραδοσιακό χωριό Άνω Μερά.

Συνιστάται για ομάδες τουλάχιστον 10 ατόμων και ταξιδιωτικά γραφεία.

Last minute κρατήσεις: Κρατήσεις τελευταίας στιγμής έως και 48 ώρες πριν.

Πληροφορίες

Καθώς φτάνετε στο Λιμάνι της Μυκόνου, συναντήστε το συνοδό σας και αρχίστε να γεύεστε τη Μυκονιάτικη μαγεία. Θα ξεκινήσετε με ιδιωτικό όχημα και θα επισκεφτείτε μια από τις διάσημες Παραλίες του Αγίου Γιάννη από όπου μπορείτε να δείτε το Αρχαίο νησί της Δήλου. Στη συνέχεια θα σταματήσουμε στο Χωριό Άνω Μερά, έναν ειδυλλιακό προορισμό με εξαιρετική τοπική αρχιτεκτονική. Στην Άνω Μερά θα επισκεφθείτε επίσης το Μοναστήρι της Παναγίας Τουρλιανής που χτίστηκε τον 16ο αιώνα και είναι γνωστό για την εξαιρετική εσωτερική διακόσμηση του. Εκεί θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να ξεκουραστείτε και να πάρετε έναν καφέ και ένα σνακ.

Η περιήγησή σας δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς επίσκεψη στην όμορφη Παραλία Καλαφάτη.

Στη συνέχεια θα επιστρέψετε στη Χώρα και θα περπατήσετε στα στενά γραφικά δρομάκια της πόλης της Μυκόνου με την ονομασία “σοκάκια” γεμάτα καφέ και μπαρ και θα φωτογραφήσετε  τα παραδοσιακά ασβεστωμένα σπίτια. Θα επισκεφθείτε την παραδοσιακή αγορά ψαριών, τη μαγευτική περιοχή της Μικρής Βενετίας, το Δημοτικό Μέγαρο και την Πλατεία Μαντώ Μαυρογένους, που κοσμείται από το άγαλμα της ομώνυμης  ηρωίδας του Ελληνικού Πολέμου της Ανεξαρτησίας ενάντια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Καθώς συνεχίζετε την περιήγησή σας, θα περάσετε και στο διάσημο κύριο εμπορικό Δρόμο Mατογιάννη. Φυσικά θα έχετε την ευκαιρία για φωτογραφίες κάτω από τους παλιούς διάσημους ανεμόμυλους που χτίστηκαν τον 16ο αιώνα.

Στη συνέχεια, θα επιστρέψετε στο πλοίο σας γεμάτοι από εικόνες της Μυκόνου.

Αξιοθέατα

 • Παραλία Άγιος Γιάννης
 • Άνω Μέρα
 • Μονή Παναγίας Τουρλιανής
 • Παραλία Καλαφάτης
 • Χώρα της Μυκόνου
 • Μικρή Βενετία
 • Ανεμόμυλοι
 • Πλατεία Μαντώ Μαυρογέννους
 • Δρόμος Ματογιάννη

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Φέρτε αντηλιακή προστασία (αντηλιακή κρέμα, καπέλο, γυαλιά ηλίου). Οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν πάνω από 30° C (86° F) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
 • Συνιστώνται άνετα υποδήματα χαμηλής κλίσης λόγω κάποιων ανισοτήτων και ολισθηρών διαδρομών.
 • Οι επισκέπτες πρέπει να φορούν κατάλληλα ρούχα για τους χώρους όπως μοναστήρια και οι εκκλησίες (δεν επιτρέπονται σορτς, καπέλα, οι ώμοι πρέπει να καλύπτονται)
 • Παρακαλώ σημειώστε, ότι το πρόγραμμα μπορεί να γίνει και αντίστροφα. Ξεκινώντας με την περιήγηση με τα πόδια στη Χώρα και συνεχίζοντας με την πανοραματική περιήγηση της Μυκόνου.
 • Last minute κρατήσεις:Δεχόμαστε κρατήσεις έως και 48 ώρες πριν την έναρξη της εκδρομής. Απαιτείται πλήρης εξόφληση της εκδρομής κατά την επιβεβαίωση της κράτησης σας. Όλες οι πληρωμές για τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής (last minute) είναι μη επιστρέψιμες.
 • Χαμηλότερες τιμές για μεγαλύτερες ομάδες (άνω των 20 ατόμων) διαθέσιμες κατόπιν ζήτησης!

COVID-19 HEALTH AND SAFETY MEASURES

«Στο GeoTravel οι υψηλότερες προτεραιότητές μας είναι η συμμόρφωση, η προστασία του περιβάλλοντος, η υγεία, η ασφάλεια και η ευημερία του προσωπικού και των πελατών μας.

Το προσωπικό και οι συνεργάτες μας ενημερώνονται και εκπαιδεύονται σύμφωνα με τις οδηγίες που ορίζει ο ελληνικός οργανισμός δημόσιας υγείας (EODY) για τη διατήρηση των τελευταίων πρωτοκόλλων υγιεινής και των διαδικασιών καθαρισμού.

Το προσωπικό μας χρησιμοποιεί ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (μάσκες προσώπου, ασπίδες και προαιρετικά γάντια) και η θερμοκρασία παρακολουθείται καθημερινά για να εξασφαλιστεί μια ασφαλής ταξιδιωτική εμπειρία για τους πελάτες μας.

Όλα τα οχήματά μας καθαρίζονται τακτικά και όλα τα καθίσματα, το υποβραχιόνιο, οι πλευρικοί τοίχοι, οι κάδοι καθαρίζονται εντατικά και απολυμαίνονται μετά την χρήση.

Επιπλέον, τα απολυμαντικά χεριών είναι διαθέσιμα στους ταξιδιώτες και το προσωπικό πριν μπουν στο γραφείο ή στο όχημα.

Λόγω των περιορισμών COVID-19,  σύστημα ακουστικών (με επιπλέον χρέωση) προτείνεται να χρησιμοποιηθεί από όλους τους ταξιδιώτες και το προσωπικό, κυρίως κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων για να τηρήσουν τις οδηγίες κοινωνικής απόστασης.»

 

Όροι και Προϋποθέσεις

Τροποποιήσεις
Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση/ χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τυχόν προγραμματισμένη ξενάγηση ή επίσκεψη, σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω κακοκαιρίας, βλάβης του μεταφορικού μέσου ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας μεταφέρεται στις επόμενες ημέρες, και αν αυτό είναι αδύνατο ματαιώνεται οριστικά και ουδεμία γεννάται αξίωση εις βάρος του γραφείου για αποζημίωση εφόσον πρόκειται για «ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ».

Τονίζεται ότι το τουριστικό γραφείο δεν είναι σε θέση να προβλέψει ή να ελέγξει περιστάσεις που είναι ξένες προς τη σφαίρα επιρροής του και μπορεί να οδηγήσουν στη ματαίωση του ταξιδιού ή σε ζημίες που οφείλονται σε μη εκτέλεση ή πλημμελή εκτέλεση των συμφωνημένων υπηρεσιών του ταξιδιού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων περιπτώσεων είναι: απεργίες, ατυχήματα, ασθένειες, επιδημίες, οργανικές διαταραχές λόγω τοπικών συνθηκών, υψομέτρου, κλίματος, λόγω γευμάτων που δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ταξιδιού ή λόγω ανεπαρκών συνθηκών υγιεινής από εξωγενείς παράγοντες, τραυματισμοί ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, τοξικών μολύνσεων και οποιαδήποτε άλλη κατάσταση ανάγκης ή ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ. Στις παραπάνω περιπτώσεις, το τουριστικό γραφείο δεν φέρει ευθύνη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας που προκλήθηκε από αυτές.

Ασφάλιση
Οι πελάτες μας καλύπτονται από την ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης  του γραφείου μας καθώς και από την ασφάλιση μεταφοράς τουριστικών  λεωφορείων που είναι υποχρεωτική στην Ελλάδα. Τα λεωφορεία μας είναι πλήρως ασφαλισμένα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο της περιήγησης, εάν οι πελάτες επιθυμούν να καλύπτονται από ασφάλιση ευθύνης  προσωπικού ατυχήματος είναι κατόπιν αιτήματος και θέμα διαπραγμάτευσης μας με ένα επιπλέον κόστος.

Ακυρώσεις
Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω ανάκλησης είναι αποδεκτή η ακόλουθη πολιτική ακύρωσης:
7 ημέρες πριν από την υπηρεσία: πληρωμή 50% επί του συνόλου
3 ημέρες πριν από την υπηρεσία: καταβάλλεται το 75% του συνόλου
24 ώρες και λιγότερο προηγούμενη εξυπηρέτηση: καταβάλλεται το 100% συνολικά

Σημειώσεις
1 / Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.

2 / Για μεγάλα γκρουπ (15 ή περισσότερα άτομα) κάποια έξοδα λόγω της φύσης τους (π.χ. εστιατόρια) ενδέχεται να μην επιστραφούν ,αν η ακύρωση γίνει εντός 4 ημερών πριν από την εξυπηρέτηση, όποια και αν είναι η αιτία της ακύρωσης.

3 / Κλείνοντας μία από τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους.

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο όχημα από το νέο Λιμάνι της Μυκόνου στη Χώρα και επιστροφή (αν χρειαστεί)
 • Εξυπηρέτηση επαγγελματία ξεναγού ή συνοδού
 • Όλοι οι φόροι

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Εισιτήρια εισόδου στο Μοναστήρι της Παναγίας Τουρλιανής
 • Φιλοδώρημα (προαιρετικά)
 • Η τιμή δεν περιλαμβάνει ότι δεν αναφέρεται ως συμπεριλαμβανόμενο.

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας

 • DD slash MM slash YYYY
 • 11+ χρονών
 • 2-11 χρονών
 • 0-2 χρονών
 • εάν ΝΑΙ θα ισχύουν επιπλέων χρεώσεις