Διάρκεια

4 ½ ώρες

Προορισμός

Λιμάνι της Κέρκυρας - Λάκωνες - Πόλη της Κέρκυρας

Σχετικά με την Περιήγηση

 Δείτε τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του νησιού και την ομορφιά που αποπνέει το νησί της Κέρκυρας, ενώ βρίσκεστε σε αυτή την περιοδεία. Επισκεφθείτε το αποστακτήριο Kumquat, εξερευνήστε την Παλαιοκαστρίτσα και απολαύστε τη θέα από το χωριό Λάκωνες/Bella Vista, προτού κατευθυνθείτε στην Πόλη της Κέρκυρας που αναφέρεται στην UNESCO για τα υπέροχα κτίρια της.

Συνιστάται για ομάδες τουλάχιστον 10 ατόμων και ταξιδιωτικά γραφεία

Last minute κρατήσεις: Κρατήσεις τελευταίας στιγμής έως και 24 ώρες πριν

Πληροφορίες

Αφού συναντήσετε τον ξεναγό και τον οδηγό σας στο Λιμάνι της Κέρκυρας, θα ξεκινήσετε μια σύντομη διαδρομή πριν φτάσετε στην πρώτη σας στάση  το Αποστακτήριο Κουμκουάτ. Τα κουμκουάτ είναι τα παραδοσιακά φρούτα της Κέρκυρας, παρόμοια με το πορτοκάλι, αλλά πολύ μικρότερα και ωοειδή, περίπου στο μέγεθος και το σχήμα μιας  μεγάλης ελιάς. Θα επισκεφθείτε το Αποστακτήριο Κουμκουάτ – Μαυρομάτη, μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή και εμφιάλωση λικέρ και γλυκών Κουμκουάτ. Θα παρακολουθήσετε μια βιντεοσκοπημένη παρουσίαση για όλα τα στάδια της παραγωγής και θα συνεχίσετε με μια επίσκεψη στον πλήρως οργανωμένο εκθεσιακό χώρο με τον εντυπωσιακό εξοπλισμό του παλιού αποστακτηρίου. Μετά την παρουσίαση θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα δείγμα διαφορετικών προϊόντων  ακόμη και να αγοράσετε μερικά από αυτά.

Μετά από αυτήν την ενδιαφέρουσα πρώτη στάση, θα επιβιβαστείτε και πάλι στο όχημά σας για να κατευθυνθείτε για την επόμενη στάση της περιήγησής σας, το χωριό Λάκωνες, το οποίο βρίσκεται στις πλαγιές ενός καταπράσινου λόφου, με υψόμετρο 182 μ. Το χωριό διατήρησε το παλιό πνεύμα με τα πέτρινα σπίτια του από τον 18ο και τον 19ο αιώνα. Στο χωριό Λάκωνες θα απολαύσετε την πιο εκπληκτική θέα από ένα σημείο γνωστό ως Bella Vista.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, η επίσκεψη στο Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής βρίσκεται στο πλάνο. Αυτό το μικρό μοναστήρι από την Ενετική εποχή στην Κέρκυρα ιδρύθηκε τον 17ο αιώνα και βρίσκεται στο χωριό Μακράδες, πάνω από την Παλαιοκαστρίτσα, χτισμένο σε χρώματα της φύσης. Το Ιερό της Αγίας Παρασκευής στις Μακράδες  έχει μεταβυζαντινές εικόνες ιωνικού στιλ σημαντικής αξίας.

Κάντε μια βόλτα στο χωριό και δροσιστείτε με ένα αναψυκτικό πριν επιβιβαστείτε και πάλι στο όχημα σας και συνεχίστε την περιήγησή σας  για  την Πόλη της Κέρκυρας.

Ακολουθώντας τη διαδρομή θα διασχίσουμε το γραφικό χωριό Τρουμπέτα, με καταπληκτική πανοραμική θέα στα βουνά θαυμάζοντας την ομορφιά της Κέρκυρας και τα παραδοσιακά χωριά του νησιού.

Η τελευταία στάση είναι η Πόλη της Κέρκυρας, επισκεφθείτε το Παλιό Φρούριο και εξερευνήστε την ιστορική πόλη της Κέρκυρας. Περπατώντας στο λαβύρινθο των τυλιγμένων στενών πλακόστρωτων δρόμων, που είναι γνωστά ως «Καντούνια», θα επισκεφθείτε μερικές από τις πιο κομψές συνοικίες αυτής της βενετσιάνικης πόλης. Η πλατεία Σπιάδαδα, οι θεαματικές στοές του Λιστόν, το Βασιλικό Παλάτι του Αγίου Γεωργίου και του Αγίου Μιχαήλ, η 300χρονη Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα με την ανεκτίμητη συλλογή εικόνων και δώρων που προσφέρονται στον προστάτη Άγιο του Νησιού. Εξερευνήστε την παλιά υπαίθρια αγορά, περάστε από το παλιό Δημαρχείο και βρεθείτε στην πολυσύχναστη εμπορική περιοχή ως ιδανικό τέλος αυτής της περιήγησης.

Αξιοθέατα

 • Λιμάνι της Κέρκυρας
 • Αποστακτήριο Κουμκουάτ
 • Λάκωνες
 • Bella Vista
 • Μονή Αγίας Παρασκευής
 • Τρούμπετα
 • Παλιά πόλη της Κέρκυρας
 • Πλατεία Σπιανδάδα
 • Παλαιό Φρούριο
 • “Καντούνια”
 • Πλατεία Λιστόν
 • Βασιλικό Παλάτι του Αγίου Γεωργίου και του Αγίου Μιχαήλ
 • Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Πάρτε μαζί σας αντηλιακή προστασία (αντηλιακή κρέμα, καπέλο, γυαλιά ηλίου). Οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν πάνω από 30° C (86° F) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
 • Συνιστώνται άνετα υποδήματα χαμηλής κλίσης λόγω ολισθηρών διαδρομών.
 • Οι επισκέπτες πρέπει να φορούν κατάλληλα ρούχα για τους χώρους όπως μοναστήρια και οι εκκλησίες (δεν επιτρέπονται σορτς, καπέλα, οι ώμοι πρέπει να καλύπτονται)
 • Last minute κρατήσεις: Δεχόμαστε κρατήσεις έως και 24 ώρες πριν την έναρξη της εκδρομής. Απαιτείται πλήρης εξόφληση της εκδρομής κατά την επιβεβαίωση της κράτησης σας. Όλες οι πληρωμές για τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής (last minute) είναι μη επιστρέψιμες.
 • Χαμηλότερες τιμές για μεγαλύτερες ομάδες (άνω των 20 ατόμων) διαθέσιμες κατόπιν ζήτησης! 
 • COVID-19 HEALTH AND SAFETY MEASURES

  «Στο GeoTravel οι υψηλότερες προτεραιότητές μας είναι η συμμόρφωση, η προστασία του περιβάλλοντος, η υγεία, η ασφάλεια και η ευημερία του προσωπικού και των πελατών μας.

  Το προσωπικό και οι συνεργάτες μας ενημερώνονται και εκπαιδεύονται σύμφωνα με τις οδηγίες που ορίζει ο ελληνικός οργανισμός δημόσιας υγείας (EODY) για τη διατήρηση των τελευταίων πρωτοκόλλων υγιεινής και των διαδικασιών καθαρισμού.

  Το προσωπικό μας χρησιμοποιεί ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (μάσκες προσώπου, ασπίδες και προαιρετικά γάντια) και η θερμοκρασία παρακολουθείται καθημερινά για να εξασφαλιστεί μια ασφαλής ταξιδιωτική εμπειρία για τους πελάτες μας.

  Όλα τα οχήματά μας καθαρίζονται τακτικά και όλα τα καθίσματα, το υποβραχιόνιο, οι πλευρικοί τοίχοι, οι κάδοι καθαρίζονται εντατικά και απολυμαίνονται μετά την χρήση.

  Επιπλέον, τα απολυμαντικά χεριών είναι διαθέσιμα στους ταξιδιώτες και το προσωπικό πριν μπουν στο γραφείο ή στο όχημα.

  Λόγω των περιορισμών COVID-19,  σύστημα ακουστικών (με επιπλέον χρέωση) προτείνεται να χρησιμοποιηθεί από όλους τους ταξιδιώτες και το προσωπικό, κυρίως κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων για να τηρήσουν τις οδηγίες κοινωνικής απόστασης.»

   

Όροι και Προϋποθέσεις

Τροποποιήσεις
Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση/ χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τυχόν προγραμματισμένη ξενάγηση ή επίσκεψη, σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω κακοκαιρίας, βλάβης του μεταφορικού μέσου ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας μεταφέρεται στις επόμενες ημέρες, και αν αυτό είναι αδύνατο ματαιώνεται οριστικά και ουδεμία γεννάται αξίωση εις βάρος του γραφείου για αποζημίωση εφόσον πρόκειται για «ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ».

Τονίζεται ότι το τουριστικό γραφείο δεν είναι σε θέση να προβλέψει ή να ελέγξει περιστάσεις που είναι ξένες προς τη σφαίρα επιρροής του και μπορεί να οδηγήσουν στη ματαίωση του ταξιδιού ή σε ζημίες που οφείλονται σε μη εκτέλεση ή πλημμελή εκτέλεση των συμφωνημένων υπηρεσιών του ταξιδιού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων περιπτώσεων είναι: απεργίες, ατυχήματα, ασθένειες, επιδημίες, οργανικές διαταραχές λόγω τοπικών συνθηκών, υψομέτρου, κλίματος, λόγω γευμάτων που δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ταξιδιού ή λόγω ανεπαρκών συνθηκών υγιεινής από εξωγενείς παράγοντες, τραυματισμοί ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, τοξικών μολύνσεων και οποιαδήποτε άλλη κατάσταση ανάγκης ή ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ. Στις παραπάνω περιπτώσεις, το τουριστικό γραφείο δεν φέρει ευθύνη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας που προκλήθηκε από αυτές.

Ασφάλιση
Οι πελάτες μας καλύπτονται από την ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης  του γραφείου μας καθώς και από την ασφάλιση μεταφοράς τουριστικών  λεωφορείων που είναι υποχρεωτική στην Ελλάδα. Τα λεωφορεία μας είναι πλήρως ασφαλισμένα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο της περιήγησης, εάν οι πελάτες επιθυμούν να καλύπτονται από ασφάλιση ευθύνης  προσωπικού ατυχήματος είναι κατόπιν αιτήματος και θέμα διαπραγμάτευσης μας με ένα επιπλέον κόστος.

Ακυρώσεις
Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω ανάκλησης είναι αποδεκτή η ακόλουθη πολιτική ακύρωσης:
7 ημέρες πριν από την υπηρεσία: πληρωμή 50% επί του συνόλου
3 ημέρες πριν από την υπηρεσία: καταβάλλεται το 75% του συνόλου
24 ώρες και λιγότερο προηγούμενη εξυπηρέτηση: καταβάλλεται το 100% συνολικά

Σημειώσεις
1 / Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.

2 / Για μεγάλα γκρουπ (15 ή περισσότερα άτομα) κάποια έξοδα λόγω της φύσης τους (π.χ. εστιατόρια) ενδέχεται να μην επιστραφούν ,αν η ακύρωση γίνει εντός 4 ημερών πριν από την εξυπηρέτηση, όποια και αν είναι η αιτία της ακύρωσης.

3 / Κλείνοντας μία από τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους.

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Μεταφορά με κλιματιζόμενο πολυτελές όχημα από το Λιμάνι της Κέρκυρας και επιστροφή
 • Εξυπηρέτηση επαγγελματία ξεναγού ή συνοδού
 • Επίσκεψη στο Αποστακτήριο Κουμκουάτ με δοκιμή παραδοσιακών προϊόντων από Κουμκουάτ
 • Όλοι οι φόροι

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Φιλοδώρημα (προαιρετικά)
 • Η τιμή δεν περιλαμβάνει ότι δεν αναφέρεται ως συμπεριλαμβανόμενο.

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας

 • DD slash MM slash YYYY
 • 11+ χρονών
 • 2-11 χρονών
 • 0-2 χρονών
 • εάν ΝΑΙ θα ισχύουν επιπλέων χρεώσεις