Διάρκεια

5 ώρες

Προορισμός

Αθήνα

Σχετικά με την Περιήγηση

Είναι αδύνατον να παραλείψετε αυτή την εκδρομή εφόσον επιλέξετε την Αθήνα ως προορισμό διακοπών.

Συνιστάται για ομάδες μίνιμουμ 10 ατόμων και για Τουριστικά Γραφεία. 

Last minute κρατήσεις: Κρατήσεις τελευταίας στιγμής έως και 24 ώρες πριν.

Πληροφορίες

Επιβιβαστείτε στο άνετο, κλιματιζόμενο όχημά σας, συναντηθείτε με τον ξεναγό σας και αρχίστε ένα πολύχρωμο ταξίδι στην πόλη των Αθηνών.

Ξεκινώντας με ένα τουρ στο κέντρο της Αθήνας, συνεχίζετε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και τελειώνετε με ελεύθερο χρόνο στην πανέμορφη, γραφική συνοικία της Πλάκας.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης σας θα θαυμάσετε μερικά από τα πιο θαυμαστά αξιοθέατα των Αθηνών, όπως το Παναθηναϊκό Στάδιο ή Καλλιμάρμαρο, τις Ολυμπίου Διός, την Πλατεία Συντάγματος και την αλλαγή φρουράς και τέλος την τριλογία , Ακαδημία Αθηνών – Βιβλιοθήκη – Πανεπιστήμιο.

Στο τέλος της περιήγησης σας φτάνετε στην Ακρόπολη. Στον ιερό βράχο θα θαυμάσετε έναν από τους  αρχαιότερους  και πολυδιαφημισμένους Αρχαιολογικούς χώρους, τον επιβλητικό   Ναό του Παρθενώνα, το Ερέχθειο, τα Προπύλαια, το Ναό της Αθηνάς Νίκης.

Έχοντας εξερευνήσει την Ακρόπολη κατηφορίζετε προς την Πλάκα, απολαμβάνοντας τη θέα της Αρχαίας Αγοράς και περιδιαβαίνοντας από τα περίφημα Αναφιώτικα φτάνετε στην Πλάκα. Η Πλάκα είναι από τις πιο τουριστικές περιοχές της Αθήνας και σίγουρα από τις  αρχαιότερες συνοικίες με μια ξεχωριστή γραφικότητα.

Πλημμυρισμένη από γραφικά καφέ, ταβερνάκια, γκαλερί και μουσεία ο περίπατος στην Πλάκα θα σας συναρπάσει.

Απολαύσετε ένα καφέ, ένα αναψυκτικό ή ένα ελαφρύ γεύμα πριν πάρετε το δρόμο της επιστροφής γεμάτοι από ξεχωριστές εικόνες και εμπειρίες.

 

Αξιοθέατα

 • Περιήγηση στην Αθήνα
 • Παναθηναϊκό Στάδιο,
 • Ζάππειο Μέγαρο,
 • Ναός του Ολυμπίου Διός,
 • Αψίδα του Αδριανού,
 • Πλατεία Συντάγματος
 • Κλασσική Τριλογία
 • Αρχαιολογικό Χώρο της Ακρόπολης
 • Ναός του Παρθενώνα
 • Πλάκα

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Φέρτε αντηλιακή προστασία (αντηλιακή κρέμα, καπέλο, γυαλιά ηλίου). Οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν πάνω από 30° C (86° F) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
 • Συνιστώνται άνετα υποδήματα χαμηλής κλίσης λόγω κάποιων ανισοτήτων και ολισθηρών διαδρομών.
 • Last minute κρατήσεις:Δεχόμαστε κρατήσεις έως και 24 ώρες πριν την έναρξη της εκδρομής. Απαιτείται πλήρης εξόφληση της εκδρομής κατά την επιβεβαίωση της κράτησης σας. Όλες οι πληρωμές για τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής (last minute) είναι μη επιστρέψιμες.
 • Χαμηλότερες τιμές για μεγαλύτερες ομάδες (άνω των 20 ατόμων) διαθέσιμες κατόπιν ζήτησης!

Όροι και Προϋποθέσεις

Τροποποιήσεις
Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση/ χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τυχόν προγραμματισμένη ξενάγηση ή επίσκεψη, σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω κακοκαιρίας, βλάβης του μεταφορικού μέσου ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας μεταφέρεται στις επόμενες ημέρες, και αν αυτό είναι αδύνατο ματαιώνεται οριστικά και ουδεμία γεννάται αξίωση εις βάρος του γραφείου για αποζημίωση εφόσον πρόκειται για «ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ».

Τονίζεται ότι το τουριστικό γραφείο δεν είναι σε θέση να προβλέψει ή να ελέγξει περιστάσεις που είναι ξένες προς τη σφαίρα επιρροής του και μπορεί να οδηγήσουν στη ματαίωση του ταξιδιού ή σε ζημίες που οφείλονται σε μη εκτέλεση ή πλημμελή εκτέλεση των συμφωνημένων υπηρεσιών του ταξιδιού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων περιπτώσεων είναι: απεργίες, ατυχήματα, ασθένειες, επιδημίες, οργανικές διαταραχές λόγω τοπικών συνθηκών, υψομέτρου, κλίματος, λόγω γευμάτων που δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ταξιδιού ή λόγω ανεπαρκών συνθηκών υγιεινής από εξωγενείς παράγοντες, τραυματισμοί ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, τοξικών μολύνσεων και οποιαδήποτε άλλη κατάσταση ανάγκης ή ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ. Στις παραπάνω περιπτώσεις, το τουριστικό γραφείο δεν φέρει ευθύνη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας που προκλήθηκε από αυτές.

Ασφάλιση
Οι πελάτες μας καλύπτονται από την ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης  του γραφείου μας καθώς και από την ασφάλιση μεταφοράς τουριστικών  λεωφορείων που είναι υποχρεωτική στην Ελλάδα. Τα λεωφορεία μας είναι πλήρως ασφαλισμένα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο της περιήγησης, εάν οι πελάτες επιθυμούν να καλύπτονται από ασφάλιση ευθύνης  προσωπικού ατυχήματος είναι κατόπιν αιτήματος και θέμα διαπραγμάτευσης μας με ένα επιπλέον κόστος.

Ακυρώσεις
Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω ανάκλησης είναι αποδεκτή η ακόλουθη πολιτική ακύρωσης:
7 ημέρες πριν από την υπηρεσία: πληρωμή 50% επί του συνόλου
3 ημέρες πριν από την υπηρεσία: καταβάλλεται το 75% του συνόλου
24 ώρες και λιγότερο προηγούμενη εξυπηρέτηση: καταβάλλεται το 100% συνολικά

Σημειώσεις
1 / Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.

2 / Για μεγάλα γκρουπ (15 ή περισσότερα άτομα) κάποια έξοδα λόγω της φύσης τους (π.χ. εστιατόρια) ενδέχεται να μην επιστραφούν ,αν η ακύρωση γίνει εντός 4 ημερών πριν από την εξυπηρέτηση, όποια και αν είναι η αιτία της ακύρωσης.

3 / Κλείνοντας μία από τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους.

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο όχημα
 • Εξυπηρέτηση του επαγγελματίας ξεναγού ή συνοδού
 • Εισιτήρια εισόδου στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ακρόπολης Αθηνών: Πλήρες: € 20, Μειωμένο: € 10
 • Όλοι οι φόροι

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Φιλοδώρημα (προαιρετικά)
 • Η τιμή δεν περιλαμβάνει ότι δεν αναφέρεται ως συμπεριλαμβανόμενο

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας