Διάρκεια

6-7 ώρες

Προορισμός

Πύλος - Νησί Σφακτηρία

Σχετικά με την Περιήγηση

Απολαύστε μίνι κρουαζιέρα διάρκειας 3 ωρών με καραβάκι με γυάλινο πάτο στο νησί των Σφακτηρίων, βραχονησίδα της Μεσσηνίας στο νότιο Ιόνιο πέλαγος με πολύ καλή στρατηγική θέση.

Συνιστάται για ομάδες τουλάχιστον 10 ατόμων και τουριστικά γραφεία.

Last minute κρατήσεις: Κρατήσεις τελευταίας στιγμής έως και 24 ώρες πριν.

Πληροφορίες

Ξεκινώντας τη μέρα θα διασχίσουμε δρόμους γεμάτους ελιές και πορτοκαλιές αλλά και μύθους και παραδόσεις, πριν φτάσουμε στο λόφο μπροστά από την Πύλο.

Ακριβώς στην καρδιά της πόλης της Πύλου θα βρείτε τη Μαρίνα, το μικρό λιμάνι της Πύλου. Στο Λιμάνι της Πύλου θα επιβιβαστείτε σε ένα καραβάκι με γυάλινο πάτο για να ξεκινήσετε τη μίνι κρουαζιέρα σας στο Νησί των Σφακτηρίων.

Θα περάσετε 2 ώρες πλέοντας στο Ιόνιο Πέλαγος. Η πρώτη μας στάση είναι το Φανάρι ή το Τρυπητό. Στην κορυφή του μικρού νησιού υπάρχει μια μαρμάρινη στήλη, προς τιμήν των Γάλλων συμμάχων που σκοτώθηκαν κατά τη Μάχη του Ναβαρίνου. Σαράντα πέντε μίλια νοτιοδυτικά υπάρχει το βαθύτερο σημείο σε ολόκληρη τη Μεσόγειο, που ονομάζεται Οινούσσες, με βάθος πάνω από 5.000 μ. Από το βόρειο τμήμα του νησιού μέχρι τη λιμνοθάλασσα που ονομάζεται Διβάρι, απλώνεται το Νησί των Σφακτηρίων. Στο δρόμο μπορείτε να δείτε το Μνημείο των Ελλήνων που σκοτώθηκαν κατά το Ολοκαύτωμα των Σφακτηρίων το 1825, καθώς και το Μνημείο της Σάντα-Ρόζα, το μεγάλο ιταλικό φιλέλληνο.

Η δεύτερη στάση είναι το Ρωσικό μνημείο και η Ρωσική εκκλησία του Αγίου Νικολάου που χτίστηκε το 1997 προς τιμήν των πεσμένων Ρώσων συμμάχων. Στην ίδια περιοχή βρίσκεται και η Ελληνική Εκκλησία της Αναλήψεως. Η τρίτη και η τελευταία στάση της κρουαζιέρας θα είναι το νεοσσό, ένα μικρό Νησί Χελωνάκι” στη μέση του κόλπου που πήρε το όνομά του λόγω του σχήματος της χελώνας που έχει. Εκεί έχει χτιστεί το Αγγλικό μνημείο προς τιμήν των πεσμένων συμμάχων. Σε αυτό το μέρος θα μπορούσατε να κάνετε μια στάση για να κολυμπήσετε.

Τελειώνοντας τη μίνι κρουαζιέρα σας, θα επιστρέψετε στο Λιμάνι της Πύλου για να ξεκινήσετε το ταξίδι επιστροφής.

Αξιοθέατα

 • Πύλος
 • Μαρίνα – μικρό λιμάνι του Πύλου
 • Νησί Σφακτηρία
 • Φανάρι (Τρυπητό)
 • Οινούσσες
 • Λαγκούνα Διβάρι
 • Κόλπος Ναβαρίνο
 • Μνημείο της Σάντα-Ρόζα
 • Ρώσικο μνημείο
 • Εκκλησία του Αγίου Νικόλαου
 • Εκκλησία της Αναλήψεως
 • Νησί Χελωνάκι

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Φέρτε αντηλιακή προστασία (αντηλιακή κρέμα, καπέλο, γυαλιά ηλίου). Οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν πάνω από 30° C (86° F) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
 • Συνιστώνται άνετα υποδήματα χαμηλής κλίσης λόγω κάποιων ανισοτήτων και ολισθηρών διαδρομών.
 • Last minute κρατήσειςΔεχόμαστε κρατήσεις έως και 48 ώρες πριν την έναρξη της εκδρομής. Απαιτείται πλήρης εξόφληση της εκδρομής κατά την επιβεβαίωση της κράτησης σας.  Όλες οι πληρωμές για τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής (last minute) είναι μη επιστρέψιμες.
 • Χαμηλότερες τιμές για μεγαλύτερες ομάδες (άνω των 20 ατόμων) διαθέσιμες  κατόπιν ζήτησης!

Όροι και Προϋποθέσεις

Τροποποιήσεις
Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση/ χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τυχόν προγραμματισμένη ξενάγηση ή επίσκεψη, σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω κακοκαιρίας, βλάβης του μεταφορικού μέσου ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας μεταφέρεται στις επόμενες ημέρες, και αν αυτό είναι αδύνατο ματαιώνεται οριστικά και ουδεμία γεννάται αξίωση εις βάρος του γραφείου για αποζημίωση εφόσον πρόκειται για «ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ».

Τονίζεται ότι το τουριστικό γραφείο δεν είναι σε θέση να προβλέψει ή να ελέγξει περιστάσεις που είναι ξένες προς τη σφαίρα επιρροής του και μπορεί να οδηγήσουν στη ματαίωση του ταξιδιού ή σε ζημίες που οφείλονται σε μη εκτέλεση ή πλημμελή εκτέλεση των συμφωνημένων υπηρεσιών του ταξιδιού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων περιπτώσεων είναι: απεργίες, ατυχήματα, ασθένειες, επιδημίες, οργανικές διαταραχές λόγω τοπικών συνθηκών, υψομέτρου, κλίματος, λόγω γευμάτων που δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ταξιδιού ή λόγω ανεπαρκών συνθηκών υγιεινής από εξωγενείς παράγοντες, τραυματισμοί ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, τοξικών μολύνσεων και οποιαδήποτε άλλη κατάσταση ανάγκης ή ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ. Στις παραπάνω περιπτώσεις, το τουριστικό γραφείο δεν φέρει ευθύνη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας που προκλήθηκε από αυτές.

Ασφάλιση
Οι πελάτες μας καλύπτονται από την ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης  του γραφείου μας καθώς και από την ασφάλιση μεταφοράς τουριστικών  λεωφορείων που είναι υποχρεωτική στην Ελλάδα. Τα λεωφορεία μας είναι πλήρως ασφαλισμένα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο της περιήγησης, εάν οι πελάτες επιθυμούν να καλύπτονται από ασφάλιση ευθύνης  προσωπικού ατυχήματος είναι κατόπιν αιτήματος και θέμα διαπραγμάτευσης μας με ένα επιπλέον κόστος.

Ακυρώσεις
Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω ανάκλησης είναι αποδεκτή η ακόλουθη πολιτική ακύρωσης:
7 ημέρες πριν από την υπηρεσία: πληρωμή 50% επί του συνόλου
3 ημέρες πριν από την υπηρεσία: καταβάλλεται το 75% του συνόλου
24 ώρες και λιγότερο προηγούμενη εξυπηρέτηση: καταβάλλεται το 100% συνολικά

Σημειώσεις
1 / Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.

2 / Για μεγάλα γκρουπ (15 ή περισσότερα άτομα) κάποια έξοδα λόγω της φύσης τους (π.χ. εστιατόρια) ενδέχεται να μην επιστραφούν ,αν η ακύρωση γίνει εντός 4 ημερών πριν από την εξυπηρέτηση, όποια και αν είναι η αιτία της ακύρωσης.

3 / Κλείνοντας μία από τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους.

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Πριβέ μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενο όχημα
 • Μίνι κρουαζιέρα από την Πύλο στο Νησί Σφακτηρία
 • Εξυπηρέτηση επαγγελματίας ξεναγού η συνοδού
 • Όλοι οι φόροι

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Γεύματα και ποτά*(μπορούν να οργανωθούν με επιπλέον κόστος ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη)
 • Φιλοδώρημα (προαιρετικά)
 • Στη τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται και όσα δεν αναφέρονται ως συμπεριλαμβανόμενα

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας