Διάρκεια

Όλη μέρα

Προορισμός

Κυλλήνη - Ζάκυνθος

Σχετικά με την Περιήγηση

Το νησί της Ζακύνθου είναι ένα από τα δημοφιλέστερα νησιά της Ελλάδας. Λόγο της παγκοσμία γνωστής παραλίας Ναυάγιο έχει δοξαστεί από αμέτρητους ταξιδιώτες.

Συνιστάται για ομάδες τουλάχιστον 10 ατόμων και τουριστικά γραφεία.

Last minute κρατήσεις: Κρατήσεις τελευταίας στιγμής έως και 24 ώρες πριν.

Πληροφορίες

Η εκδρομή σας θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί από το Λιμάνι της Κυλλήνης οπού θα μεταφερθείτε με το κλιματιζόμενο όχημα σας. Στο λιμάνι της Κυλλήνης θα επιβιβαστείτε στο φεριμπότ με προορισμό το Νησί της Ζακύνθου. Με την άφιξη σας στο Λιμάνι της Ζακύνθου θα πάρετε το λεωφορείο για το Πόρτο Βρώμη. Μετά από 1 ώρα και 10 λεπτά περίπου θα  φτάσετε στο Λιμανάκι Πόρτο Βρώμη Μαριές όπου θα ξεκινήσετε με ιδιωτικό σκάφος προς διάσημη Παραλία Ναυάγιο. Στη παραλία Ναυάγιο θα φτάσετε περίπου 15 λεπτά αργότερα και μείνετε για μια σύντομη στάση.

Στη συνέχεια να σταματήσουμε για φωτογραφίες και κολύμπι στις πανέμορφες Γαλάζιες σπηλιές, στη “Σπηλιά του κρυμμένου θησαυρού”, στην απόκρυφη παραλία της περιοχής το Σφόγιο, στο Πόρτο Στενίτη καθώς και στο μοναδικό “προφίλ του Ποσειδώνα“.

Μετά από 3ώρες στη θάλασσα θα επιστρεφτείτε στο Λιμανάκι Πόρτο Βρώμη και με όχημα σας θα γυρίσετε πίσω στην Πόλη του Ζακύνθου. Στο δρόμο θα σταματήσετε στο Λόφο Μπόχαλη οπού ο ποιητής Διονύσιος Σολωμός πήρε την έμπνευση του και έγραψε τον Εθνικό ύμνο της Ελλάδας. Θα έχετε περίπου 15 λεπτά χρόνο για να τραβήξετε κάποιες φωτογραφίες και στη συνέχεια να συνεχίσετε για την Πόλη της Ζακύνθου – διάρκεια μεταφοράς 10 λεπτών. Θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε είτε να επισκεφθείτε την Πόλη της Ζακύνθου όπου μπορείτε να έχετε ελεύθερο χρόνο για να ψωνίσετε παραδοσιακά προϊόντα ή να επισκεφθείτε την Εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, προστάτη της Ζακύνθου.

Στις 19:15 μ.μ. θα πάρετε το πλοίο για να επιστρέψετε στο Λιμάνι της Κυλλήνης και έτσι να ξεκινήσετε το ταξίδι της επιστροφής σας.

Αξιοθέατα

 • Λιμάνι Κυλλήνης
 • Νησί της Ζακύνθου
 • Λιμάνι της Ζακύνθου
 • Πόρτο Βρώμη
 • Παραλία Ναυάγιο
 • Γαλάζιες Σπηλιές
 • Λόφος Μπόχαλη
 • Διονύσιος Σολωμός – Εθνικός ύμνος Ελλάδας
 • Πόλη της Ζακύνθου
 • Εκκλησία του Αγίου Διονύσιου

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • *ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα δρομολόγια των φεριμπότ μπορούν να αλλάξουν βάση του χρονοδιαγράμματος του πλοίου από Κυλλήνη προς Ζάκυνθο και πίσω.
 • Φέρτε αντηλιακή προστασία (αντηλιακή κρέμα, καπέλο, γυαλιά ηλίου). Οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν πάνω από 30° C (86° F) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
 • Συνιστώνται άνετα υποδήματα χαμηλής κλίσης λόγω κάποιων ανισοτήτων και ολισθηρών διαδρομών.
 • Κατάλληλα ρούχα πρέπει να φοριούνται σε εκκλησίες και στα μοναστήρια (δεν επιτρέπονται σορτς και καπέλα; οι ώμοι πρέπει να καλύπτονται).
 • Last minute κρατήσειςΔεχόμαστε κρατήσεις έως και 48 ώρες πριν την έναρξη της εκδρομής. Απαιτείται πλήρης εξόφληση της εκδρομής κατά την επιβεβαίωση της κράτησης σας.  Όλες οι πληρωμές για τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής (last minute) είναι μη επιστρέψιμες.
 • Χαμηλότερες τιμές για μεγαλύτερες ομάδες (άνω των 20 ατόμων) διαθέσιμες  κατόπιν ζήτησης!

Όροι και Προϋποθέσεις

Τροποποιήσεις
Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση/ χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τυχόν προγραμματισμένη ξενάγηση ή επίσκεψη, σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω κακοκαιρίας, βλάβης του μεταφορικού μέσου ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας μεταφέρεται στις επόμενες ημέρες, και αν αυτό είναι αδύνατο ματαιώνεται οριστικά και ουδεμία γεννάται αξίωση εις βάρος του γραφείου για αποζημίωση εφόσον πρόκειται για «ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ».

Τονίζεται ότι το τουριστικό γραφείο δεν είναι σε θέση να προβλέψει ή να ελέγξει περιστάσεις που είναι ξένες προς τη σφαίρα επιρροής του και μπορεί να οδηγήσουν στη ματαίωση του ταξιδιού ή σε ζημίες που οφείλονται σε μη εκτέλεση ή πλημμελή εκτέλεση των συμφωνημένων υπηρεσιών του ταξιδιού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων περιπτώσεων είναι: απεργίες, ατυχήματα, ασθένειες, επιδημίες, οργανικές διαταραχές λόγω τοπικών συνθηκών, υψομέτρου, κλίματος, λόγω γευμάτων που δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ταξιδιού ή λόγω ανεπαρκών συνθηκών υγιεινής από εξωγενείς παράγοντες, τραυματισμοί ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, τοξικών μολύνσεων και οποιαδήποτε άλλη κατάσταση ανάγκης ή ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ. Στις παραπάνω περιπτώσεις, το τουριστικό γραφείο δεν φέρει ευθύνη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας που προκλήθηκε από αυτές.

Ασφάλιση
Οι πελάτες μας καλύπτονται από την ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης  του γραφείου μας καθώς και από την ασφάλιση μεταφοράς τουριστικών  λεωφορείων που είναι υποχρεωτική στην Ελλάδα. Τα λεωφορεία μας είναι πλήρως ασφαλισμένα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο της περιήγησης, εάν οι πελάτες επιθυμούν να καλύπτονται από ασφάλιση ευθύνης  προσωπικού ατυχήματος είναι κατόπιν αιτήματος και θέμα διαπραγμάτευσης μας με ένα επιπλέον κόστος.

Ακυρώσεις
Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω ανάκλησης είναι αποδεκτή η ακόλουθη πολιτική ακύρωσης:
7 ημέρες πριν από την υπηρεσία: πληρωμή 50% επί του συνόλου
3 ημέρες πριν από την υπηρεσία: καταβάλλεται το 75% του συνόλου
24 ώρες και λιγότερο προηγούμενη εξυπηρέτηση: καταβάλλεται το 100% συνολικά

Σημειώσεις
1 / Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.

2 / Για μεγάλα γκρουπ (15 ή περισσότερα άτομα) κάποια έξοδα λόγω της φύσης τους (π.χ. εστιατόρια) ενδέχεται να μην επιστραφούν ,αν η ακύρωση γίνει εντός 4 ημερών πριν από την εξυπηρέτηση, όποια και αν είναι η αιτία της ακύρωσης.

3 / Κλείνοντας μία από τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους.

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Πριβέ μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενο όχημα για το Λιμάνι της Κυλλήνης και επιστροφή
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ζάκυνθο (με επιστροφή)
 • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο όχημα στο Νησί της Ζακύνθου
 • 3ωρη κρουαζιέρα με ιδιωτικό σκάφος από το Λιμάνι Πόρτο Βρώμη
 • Εξυπηρέτηση επαγγελματίας συνοδού η ξεναγού
 • Όλοι οι φόροι

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Γεύματα και ποτά*(μπορούν να οργανωθούν με επιπλέον κόστος ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη)
 • Φιλοδώρημα (προαιρετικά)
 • Στη τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται και όσα δεν αναφέρονται ως συμπεριλαμβανόμενα

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας