Διάρκεια

5 ώρες

Προορισμός

Αθήνα – Ισθμός Κορίνθου

Σχετικά με την Περιήγηση

Το πέρασμα του Ισθμού της Κορίνθου  είναι μια μοναδική εμπειρία. Απολαύστε μια σύντομη κρουαζιέρα στο εντυπωσιακό κανάλι, γίνετε κομμάτι αυτού του εξαιρετικού κατασκευαστικού έργου και θαυμάστε τη φυσική ομορφιά του Ισθμού.

Συνιστάται για ομάδες μίνιμουμ 10 ατόμων και για Τουριστικά Γραφεία. 

Last minute κρατήσεις: Κρατήσεις τελευταίας στιγμής έως και 48 ώρες πριν.

Πληροφορίες

Συναντήστε τον επαγγελματία συνοδό σας, επιβιβαστείτε σε ένα πλήρως κλιματιζόμενο όχημα και ξεκινήστε το ταξίδι σας για τον Ισθμό της Κορίνθου.

Αφήνοντας την Αθήνα πίσω σας θα κατευθυνθείτε προς την Κόρινθο, μια πόλη όπου η αρχαία ιστορία συναντά τη σύγχρονη.

Μετά από μια ώρα ευχάριστης διαδρομής, θα αρχίσετε να βλέπετε τα εντυπωσιακά βουνά της Πελοποννήσου στο βάθος, που  υποδηλώνει ότι πλησιάζετε στην περιοχή του τεχνητού καναλιού Κορίνθου. Ο Ισθμός της Κορίνθου χωρίζει την ηπειρωτική Ελλάδα από την Πελοπόννησο και συνδέει τον Κόλπο της Κορίνθου με τον Σαρωνικό, όπου το Ιόνιο Πέλαγος «συναντά» το Αιγαίο.

Κατά την άφιξή σας στα Ίσθμια θα επιβιβαστείτε σε ένα σκάφος για μια μίνι κρουαζιέρα περίπου 1 ώρας σε αυτό το στενό, εκπληκτικό βραχώδες υδάτινο μονοπάτι. Το κανάλι έχει μήκος 6,334 μέτρα και ύψος 78 μέτρα και η θέα από κάτω είναι εντυπωσιακή. Χιλιάδες άνθρωποι βλέπουν το κανάλι της Κορίνθου από την γέφυρα που συνδέει την οδική αρτηρία, αλλά λίγοι έχουν την εμπειρία να κάνουν ένα ταξίδι με καράβι στο ίδιο το κανάλι της Κορίνθου.

Μετά από αυτή τη μίνι κρουαζιέρα και τον ελεύθερο χρόνο που θα σας δοθεί, θα επιστρέψετε στο όχημά σας για την επιστροφή στο κατάλυμά σας.

 

Αξιοθέατα

 • Αθήνα
 • Κόρινθος
 • Το Κανάλι της Κορίνθου
 • Ισθμία
 • Σαρωνικός Κόλπος
 • Κόλπος της Κορίνθου
 • Πελοπόννησος
 • Ιόνιο Πέλαγος
 • Αιγαίο

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Φέρτε αντηλιακή προστασία (αντηλιακή κρέμα, καπέλο, γυαλιά ηλίου). Οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν πάνω από 30° C (86° F) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
 • Συνιστώνται άνετα υποδήματα χαμηλής κλίσης λόγω κάποιων ανισοτήτων και ολισθηρών διαδρομών.
 • Last minute κρατήσεις:Δεχόμαστε κρατήσεις έως και 48 ώρες πριν την έναρξη της εκδρομής. Απαιτείται πλήρης εξόφληση της εκδρομής κατά την επιβεβαίωση της κράτησης σας. Όλες οι πληρωμές για τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής (last minute) είναι μη επιστρέψιμες.
 • Χαμηλότερες τιμές για μεγαλύτερες ομάδες (άνω των 20 ατόμων) διαθέσιμες κατόπιν ζήτησης!

Όροι και Προϋποθέσεις

Τροποποιήσεις
Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση/ χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τυχόν προγραμματισμένη ξενάγηση ή επίσκεψη, σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω κακοκαιρίας, βλάβης του μεταφορικού μέσου ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας μεταφέρεται στις επόμενες ημέρες, και αν αυτό είναι αδύνατο ματαιώνεται οριστικά και ουδεμία γεννάται αξίωση εις βάρος του γραφείου για αποζημίωση εφόσον πρόκειται για «ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ».

Τονίζεται ότι το τουριστικό γραφείο δεν είναι σε θέση να προβλέψει ή να ελέγξει περιστάσεις που είναι ξένες προς τη σφαίρα επιρροής του και μπορεί να οδηγήσουν στη ματαίωση του ταξιδιού ή σε ζημίες που οφείλονται σε μη εκτέλεση ή πλημμελή εκτέλεση των συμφωνημένων υπηρεσιών του ταξιδιού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων περιπτώσεων είναι: απεργίες, ατυχήματα, ασθένειες, επιδημίες, οργανικές διαταραχές λόγω τοπικών συνθηκών, υψομέτρου, κλίματος, λόγω γευμάτων που δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ταξιδιού ή λόγω ανεπαρκών συνθηκών υγιεινής από εξωγενείς παράγοντες, τραυματισμοί ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, τοξικών μολύνσεων και οποιαδήποτε άλλη κατάσταση ανάγκης ή ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ. Στις παραπάνω περιπτώσεις, το τουριστικό γραφείο δεν φέρει ευθύνη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας που προκλήθηκε από αυτές.

Ασφάλιση
Οι πελάτες μας καλύπτονται από την ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης  του γραφείου μας καθώς και από την ασφάλιση μεταφοράς τουριστικών  λεωφορείων που είναι υποχρεωτική στην Ελλάδα. Τα λεωφορεία μας είναι πλήρως ασφαλισμένα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο της περιήγησης, εάν οι πελάτες επιθυμούν να καλύπτονται από ασφάλιση ευθύνης  προσωπικού ατυχήματος είναι κατόπιν αιτήματος και θέμα διαπραγμάτευσης μας με ένα επιπλέον κόστος.

Ακυρώσεις
Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω ανάκλησης είναι αποδεκτή η ακόλουθη πολιτική ακύρωσης:
7 ημέρες πριν από την υπηρεσία: πληρωμή 50% επί του συνόλου
3 ημέρες πριν από την υπηρεσία: καταβάλλεται το 75% του συνόλου
24 ώρες και λιγότερο προηγούμενη εξυπηρέτηση: καταβάλλεται το 100% συνολικά

Σημειώσεις
1 / Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.

2 / Για μεγάλα γκρουπ (15 ή περισσότερα άτομα) κάποια έξοδα λόγω της φύσης τους (π.χ. εστιατόρια) ενδέχεται να μην επιστραφούν ,αν η ακύρωση γίνει εντός 4 ημερών πριν από την εξυπηρέτηση, όποια και αν είναι η αιτία της ακύρωσης.

3 / Κλείνοντας μία από τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους.

 

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο όχημα
 • Εξυπηρέτηση του επαγγελματίας ξεναγού ή συνοδού
 • Μίνι κρουαζιέρα
 • Όλοι οι φόροι

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Φιλοδώρημα (προαιρετικά)
 • Η τιμή δεν περιλαμβάνει ότι δεν αναφέρεται ως συμπεριλαμβανόμενο

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας