Διάρκεια

5 ώρες

Προορισμός

Λιμάνι Σαντορίνης - Μεγαλοχώρι - Οία - Φηρά

Σχετικά με την Περιήγηση

Συνδυάστε τους δύο πιο δημοφιλείς προορισμούς της Σαντορίνης, την πόλη της Οίας και την πόλη των Φηρών με γευσιγνωσία κρασιού σε τοπικό οινοποιείο.

Συνιστάται για ομάδες τουλάχιστον 10 ατόμων και ταξιδιωτικά γραφεία.

Last minute κρατήσεις: Κρατήσεις τελευταίας στιγμής έως και 24 ώρες πριν.

Πληροφορίες

Καθώς φτάνετε στο παλιό Λιμάνι των Φηρών με τις βάρκες του κρουαζιερόπλοιου, θα συναντήσετε το συνοδό σας και θα επιβιβαστείτε σε ιδιωτικό  σκάφος για να πάτε στο Λιμάνι του Αθηνιού. Εκεί το ιδιωτικό σας όχημα θα σας περιμένει να ξεκινήσετε την περιήγησή σας.

Θα οδηγηθείτε στην Καλντέρα στο Μεγαλοχώρι, όπου βρίσκεται το διάσημο Οινοποιείο Βενετσάνος. Το οινοποιείο διαθέτει ειδικό ενεργειακό εφοδιασμό που σχεδιάστηκε αρχικά για την εξοικονόμηση ενέργειας, αφού τα ενεργειακά επίπεδα του νησιού ήταν πολύ χαμηλά. Σήμερα το κτίριο φιλοξενεί ένα από τα καλύτερα οινοποιεία στην Ελλάδα αφού παράγει το φημισμένο φρουτώδες κρασί, το Ασύρτικο. Έτσι, εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό κρασί και τοπικά προϊόντα, ενώ θα θαυμάσετε την εξαιρετική θέα του Αιγαίου.

Θα συνεχίσετε την περιήγησή σας στην γαλανόλευκη Οία που χτίστηκε στην κοφτερή πλευρά της Καλντέρας. Η πόλη είναι χτισμένη κατακόρυφα στο βουνό και προσφέρει εκπληκτική θέα στον κόλπο της Σαντορίνης με τα μικρά ηφαιστειακά νησιά. Θα περιπλανηθείτε μέσα από τους στενούς δρόμους, θα θαυμάσετε την ελάχιστη αρχιτεκτονική και θα πάρετε τον καφέ σας για να χαλαρώσετε.

Στη συνέχεια θα επιστρέψετε στην πόλη των Φηρών όπου ο συνοδός θα σας αφήσει  να εξερευνήσετε το χωριό πριν επιστρέψετε με τελεφερίκ στην αποβάθρα των Φηρών και μεταφερθείτε με τις βάρκες πίσω στο πλοίο.

Αξιοθέατα

 • Λιμάνι Σκάλα
 • Λιμάνι του Αθηνιού
 • Οινοποιείο Βενετσάνου
 • Μεγαλοχώρι
 • Καλντέρα
 • Οία
 • Πόλη των Φηρών
 • Τελεφερίκ

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Φέρτε αντηλιακή προστασία (αντηλιακή κρέμα, καπέλο, γυαλιά ηλίου). Οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν πάνω από 30° C (86° F) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
 • Συνιστώνται άνετα υποδήματα χαμηλής κλίσης λόγω κάποιων ανισοτήτων και ολισθηρών διαδρομών.
 • Οι ανήλικοι κάτω των 18 ετών επιτρέπεται να συμμετέχουν μόνο μαζί με τον κηδεμόνα ή τους γονείς χωρίς κατανάλωση κρασιού, καθώς σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία η νόμιμη ηλικία κατανάλωσης οινοπνεύματος είναι 18 ετών.
 • Last minute κρατήσεις:Δεχόμαστε κρατήσεις έως και 24 ώρες πριν την έναρξη της εκδρομής. Απαιτείται πλήρης εξόφληση της εκδρομής κατά την επιβεβαίωση της κράτησης σας. Όλες οι πληρωμές για τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής (last minute) είναι μη επιστρέψιμες.
 • Χαμηλότερες τιμές για μεγαλύτερες ομάδες (άνω των 20 ατόμων) διαθέσιμες κατόπιν ζήτησης!

COVID-19 HEALTH AND SAFETY MEASURES

«Στο GeoTravel οι υψηλότερες προτεραιότητές μας είναι η συμμόρφωση, η προστασία του περιβάλλοντος, η υγεία, η ασφάλεια και η ευημερία του προσωπικού και των πελατών μας.

Το προσωπικό και οι συνεργάτες μας ενημερώνονται και εκπαιδεύονται σύμφωνα με τις οδηγίες που ορίζει ο ελληνικός οργανισμός δημόσιας υγείας (EODY) για τη διατήρηση των τελευταίων πρωτοκόλλων υγιεινής και των διαδικασιών καθαρισμού.

Το προσωπικό μας χρησιμοποιεί ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (μάσκες προσώπου, ασπίδες και προαιρετικά γάντια) και η θερμοκρασία παρακολουθείται καθημερινά για να εξασφαλιστεί μια ασφαλής ταξιδιωτική εμπειρία για τους πελάτες μας.

Όλα τα οχήματά μας καθαρίζονται τακτικά και όλα τα καθίσματα, το υποβραχιόνιο, οι πλευρικοί τοίχοι, οι κάδοι καθαρίζονται εντατικά και απολυμαίνονται μετά την χρήση.

Επιπλέον, τα απολυμαντικά χεριών είναι διαθέσιμα στους ταξιδιώτες και το προσωπικό πριν μπουν στο γραφείο ή στο όχημα.

Λόγω των περιορισμών COVID-19,  σύστημα ακουστικών (με επιπλέον χρέωση) προτείνεται να χρησιμοποιηθεί από όλους τους ταξιδιώτες και το προσωπικό, κυρίως κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων για να τηρήσουν τις οδηγίες κοινωνικής απόστασης.»

 

Όροι και Προϋποθέσεις

Τροποποιήσεις
Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση/ χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τυχόν προγραμματισμένη ξενάγηση ή επίσκεψη, σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω κακοκαιρίας, βλάβης του μεταφορικού μέσου ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας μεταφέρεται στις επόμενες ημέρες, και αν αυτό είναι αδύνατο ματαιώνεται οριστικά και ουδεμία γεννάται αξίωση εις βάρος του γραφείου για αποζημίωση εφόσον πρόκειται για «ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ».

Τονίζεται ότι το τουριστικό γραφείο δεν είναι σε θέση να προβλέψει ή να ελέγξει περιστάσεις που είναι ξένες προς τη σφαίρα επιρροής του και μπορεί να οδηγήσουν στη ματαίωση του ταξιδιού ή σε ζημίες που οφείλονται σε μη εκτέλεση ή πλημμελή εκτέλεση των συμφωνημένων υπηρεσιών του ταξιδιού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων περιπτώσεων είναι: απεργίες, ατυχήματα, ασθένειες, επιδημίες, οργανικές διαταραχές λόγω τοπικών συνθηκών, υψομέτρου, κλίματος, λόγω γευμάτων που δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ταξιδιού ή λόγω ανεπαρκών συνθηκών υγιεινής από εξωγενείς παράγοντες, τραυματισμοί ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, τοξικών μολύνσεων και οποιαδήποτε άλλη κατάσταση ανάγκης ή ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ. Στις παραπάνω περιπτώσεις, το τουριστικό γραφείο δεν φέρει ευθύνη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας που προκλήθηκε από αυτές.

Ασφάλιση
Οι πελάτες μας καλύπτονται από την ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης  του γραφείου μας καθώς και από την ασφάλιση μεταφοράς τουριστικών  λεωφορείων που είναι υποχρεωτική στην Ελλάδα. Τα λεωφορεία μας είναι πλήρως ασφαλισμένα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο της περιήγησης, εάν οι πελάτες επιθυμούν να καλύπτονται από ασφάλιση ευθύνης  προσωπικού ατυχήματος είναι κατόπιν αιτήματος και θέμα διαπραγμάτευσης μας με ένα επιπλέον κόστος.

Ακυρώσεις
Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω ανάκλησης είναι αποδεκτή η ακόλουθη πολιτική ακύρωσης:
7 ημέρες πριν από την υπηρεσία: πληρωμή 50% επί του συνόλου
3 ημέρες πριν από την υπηρεσία: καταβάλλεται το 75% του συνόλου
24 ώρες και λιγότερο προηγούμενη εξυπηρέτηση: καταβάλλεται το 100% συνολικά

Σημειώσεις
1 / Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.

2 / Για μεγάλα γκρουπ (15 ή περισσότερα άτομα) κάποια έξοδα λόγω της φύσης τους (π.χ. εστιατόρια) ενδέχεται να μην επιστραφούν ,αν η ακύρωση γίνει εντός 4 ημερών πριν από την εξυπηρέτηση, όποια και αν είναι η αιτία της ακύρωσης.

3 / Κλείνοντας μία από τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους.

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Μεταφορά με βάρκες από το Λιμάνι των Φηρών (Σκάλα) στο Λιμάνι Αθηνιού
 • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο όχημα κατά τη διάρκεια παραμονής στη Σαντορίνη
 • Υπηρεσίες έμπειρου συνοδού
 • Όλοι οι φόροι

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Εισιτήριο τελεφερίκ 6 € / άτομο / ανά διαδρομή
 • Ξενάγηση στο οινοποιείο (με επαγγελματία ξεναγό του οινοποιείου)
 • Γευσιγνωσία κρασιού (2-3 ετικέτες τοπικού κρασιού ανά άτομο)
 • Φιλοδώρημα (προαιρετικά)
 • Η τιμή δεν περιλαμβάνει ότι δεν αναφέρεται ως συμπεριλαμβανόμενο.

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας

 • DD slash MM slash YYYY
 • 11+ χρονών
 • 2-11 χρονών
 • 0-2 χρονών
 • εάν ΝΑΙ θα ισχύουν επιπλέων χρεώσεις