Διάρκεια

4 ώρες

Προορισμός

Ακρωτήρι – Κόκκινη Παραλία - Φάρος –Περίσσα

Σχετικά με την Περιήγηση

Μια περιήγηση για όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν τις ομορφιές της Σαντορίνης μέσα σε λίγες ώρες!

 Συνιστάται για γκρουπ μίνιμουμ 10ατόμων και Τουριστικά Γραφεία.

 Κρατήσεις τελευταίας στιγμής: Δεχόμαστε κρατήσεις έως και 24 ώρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής.

Πληροφορίες

Θα συναντήσετε τον ξεναγό ή τον συνοδό σας στο παλιό λιμάνι των Φηρών  ( τη Σκάλα, όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι) και θα ξεκινήσετε αυτή τη  φανταστική περιήγηση.

Αρχικά θα επισκεφθείτε το Ακρωτήρι, ένα από τα πιο σημαντικά προϊστορικά αξιοθέατα του νησιού. Η πόλη που άνθισε από το 4.000 έως τα 1.600 π.Χ. μέχρι που καλύφθηκε από λάβα κατά την έκρηξη του ηφαιστείου της Θήρας, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ανακαλύψετε το προϊστορικό παρελθόν του νησιού.

Η επόμενη στάση θα είναι στην εντυπωσιακή Κόκκινη Παραλία, που είναι η πιο αντιπροσωπευτικά ηφαιστειογενής παραλία του νησιού, με τον κόκκινο βράχο να δημιουργεί μια φαντασμαγορική ομορφιά.

Η Κόκκινη Παραλία βρίσκεται πολύ κοντά στο Ακρωτήρι και είναι μια από τις πιο επισκέψιμες παραλίες στο νησί εξαιτίας του ιδιαίτερου χρώματός της.

Εάν σταθείτε στην κορυφή, θα αντικρίσετε τα τεράστια ηφαιστειακά βράχια που βρίσκονται στη θάλασσα, μικρά βότσαλα και άμμο διαφόρων χρωμάτων, κυρίως κόκκινα, κατά μήκος της παραλίας και ελκυστικά σκούρα μπλε νερά. Αυτή η υπέροχη παλέτα χρωμάτων με τις τόσες αντιθέσεις θα σας μαγέψει.

Συνεχίζετε με κατεύθυνση προς το Φάρο της Σαντορίνης, από όπου θα απολαύσετε τη θέα ολόκληρου του νησιού αλλά  και της  καλντέρας. Ο Φάρος βρίσκεται στο ακραίο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού, 18 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα της Σαντορίνης. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους και ομορφότερους φάρους των Κυκλάδων.

Τελευταία στάση, η παραλία της Περίσσας με τη μαύρη άμμο και τα κρυστάλλινα νερά, όπου θα έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο να κολυμπήσετε ή να χαλαρώσετε στην παραλία.

Μετά την τελευταία μας στάση, θα είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στο πλοίο σας γεμάτοι από αξέχαστες αναμνήσεις!

Αξιοθέατα

 • Λιμάνι Φηρών
 • AΑκρωτήρι
 • Κόκκινη Παραλία
 • Φάρος
 • Περίσσα

 

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Φέρτε αντηλιακή προστασία (αντηλιακή κρέμα, καπέλο, γυαλιά ηλίου). Οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν πάνω από 30° C (86° F) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
 • Συνιστώνται άνετα υποδήματα χαμηλής κλίσης λόγω κάποιων ανισοτήτων και ολισθηρών διαδρομών.
 • Last minute κρατήσεις:Δεχόμαστε κρατήσεις έως και 24 ώρες πριν την έναρξη της εκδρομής. Απαιτείται πλήρης εξόφληση της εκδρομής κατά την επιβεβαίωση της κράτησης σας. Όλες οι πληρωμές για τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής (last minute) είναι μη επιστρέψιμες.
 • Χαμηλότερες τιμές για μεγαλύτερες ομάδες (άνω των 20 ατόμων) διαθέσιμες κατόπιν ζήτησης!

COVID-19 HEALTH AND SAFETY MEASURES

«Στο GeoTravel οι υψηλότερες προτεραιότητές μας είναι η συμμόρφωση, η προστασία του περιβάλλοντος, η υγεία, η ασφάλεια και η ευημερία του προσωπικού και των πελατών μας.

Το προσωπικό και οι συνεργάτες μας ενημερώνονται και εκπαιδεύονται σύμφωνα με τις οδηγίες που ορίζει ο ελληνικός οργανισμός δημόσιας υγείας (EODY) για τη διατήρηση των τελευταίων πρωτοκόλλων υγιεινής και των διαδικασιών καθαρισμού.

Το προσωπικό μας χρησιμοποιεί ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (μάσκες προσώπου, ασπίδες και προαιρετικά γάντια) και η θερμοκρασία παρακολουθείται καθημερινά για να εξασφαλιστεί μια ασφαλής ταξιδιωτική εμπειρία για τους πελάτες μας.

Όλα τα οχήματά μας καθαρίζονται τακτικά και όλα τα καθίσματα, το υποβραχιόνιο, οι πλευρικοί τοίχοι, οι κάδοι καθαρίζονται εντατικά και απολυμαίνονται μετά την χρήση.

Επιπλέον, τα απολυμαντικά χεριών είναι διαθέσιμα στους ταξιδιώτες και το προσωπικό πριν μπουν στο γραφείο ή στο όχημα.

Λόγω των περιορισμών COVID-19,  σύστημα ακουστικών (με επιπλέον χρέωση) προτείνεται να χρησιμοποιηθεί από όλους τους ταξιδιώτες και το προσωπικό, κυρίως κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων για να τηρήσουν τις οδηγίες κοινωνικής απόστασης.»

 

Όροι και Προϋποθέσεις

Τροποποιήσεις
Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση/ χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τυχόν προγραμματισμένη ξενάγηση ή επίσκεψη, σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω κακοκαιρίας, βλάβης του μεταφορικού μέσου ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας μεταφέρεται στις επόμενες ημέρες, και αν αυτό είναι αδύνατο ματαιώνεται οριστικά και ουδεμία γεννάται αξίωση εις βάρος του γραφείου για αποζημίωση εφόσον πρόκειται για «ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ».

Τονίζεται ότι το τουριστικό γραφείο δεν είναι σε θέση να προβλέψει ή να ελέγξει περιστάσεις που είναι ξένες προς τη σφαίρα επιρροής του και μπορεί να οδηγήσουν στη ματαίωση του ταξιδιού ή σε ζημίες που οφείλονται σε μη εκτέλεση ή πλημμελή εκτέλεση των συμφωνημένων υπηρεσιών του ταξιδιού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων περιπτώσεων είναι: απεργίες, ατυχήματα, ασθένειες, επιδημίες, οργανικές διαταραχές λόγω τοπικών συνθηκών, υψομέτρου, κλίματος, λόγω γευμάτων που δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ταξιδιού ή λόγω ανεπαρκών συνθηκών υγιεινής από εξωγενείς παράγοντες, τραυματισμοί ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, τοξικών μολύνσεων και οποιαδήποτε άλλη κατάσταση ανάγκης ή ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ. Στις παραπάνω περιπτώσεις, το τουριστικό γραφείο δεν φέρει ευθύνη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας που προκλήθηκε από αυτές.

Ασφάλιση
Οι πελάτες μας καλύπτονται από την ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης  του γραφείου μας καθώς και από την ασφάλιση μεταφοράς τουριστικών  λεωφορείων που είναι υποχρεωτική στην Ελλάδα. Τα λεωφορεία μας είναι πλήρως ασφαλισμένα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο της περιήγησης, εάν οι πελάτες επιθυμούν να καλύπτονται από ασφάλιση ευθύνης  προσωπικού ατυχήματος είναι κατόπιν αιτήματος και θέμα διαπραγμάτευσης μας με ένα επιπλέον κόστος.

Ακυρώσεις
Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω ανάκλησης είναι αποδεκτή η ακόλουθη πολιτική ακύρωσης:
7 ημέρες πριν από την υπηρεσία: πληρωμή 50% επί του συνόλου
3 ημέρες πριν από την υπηρεσία: καταβάλλεται το 75% του συνόλου
24 ώρες και λιγότερο προηγούμενη εξυπηρέτηση: καταβάλλεται το 100% συνολικά

Σημειώσεις
1 / Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.

2 / Για μεγάλα γκρουπ (15 ή περισσότερα άτομα) κάποια έξοδα λόγω της φύσης τους (π.χ. εστιατόρια) ενδέχεται να μην επιστραφούν ,αν η ακύρωση γίνει εντός 4 ημερών πριν από την εξυπηρέτηση, όποια και αν είναι η αιτία της ακύρωσης.

3 / Κλείνοντας μία από τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους.

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Μεταφορά με πολυτελές όχημα
 • Υπηρεσίες επαγγελματία ξεναγού
 • Όλους τους φόρους

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Το εισιτήριο του τελεφερίκ ( 6€ ανά άτομο ανά διαδρομή)
 • Φιλοδωρήματα
 • Η τιμή δεν περιλαμβάνει ότι δεν αναφέρεται ως συμπεριλαμβανόμενο.

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας

 • DD slash MM slash YYYY
 • 11+ χρονών
 • 2-11 χρονών
 • 0-2 χρονών
 • εάν ΝΑΙ θα ισχύουν επιπλέων χρεώσεις