Διάρκεια

4 ½ ώρες

Προορισμός

Λιμάνι Σαντορίνης – Οία – Φηρά

Σχετικά με την Περιήγηση

Μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε την Οία και τα Φηρά, τα πιο δημοφιλή χωριά της Σαντορίνης σε αυτή την εκδρομή μισής μέρας με ειδική τιμή 15€.

Πληροφορίες

Συναντήστε τον ξεναγό ή τον συνοδό σας στο παλιό Λιμάνι των Φηρών (οι ντόπιοι το αποκαλούν Σκάλα) και πάρτε τη βάρκα για να πάτε στο Λιμάνι του Αθηνιού όπου σας περιμένει το λεωφορείο σας.

Μετά την επιβίβαση στο πολυτελές λεωφορείο σας θα οδηγηθείτε κατά μήκος των βραχωδών πλευρών  της Καλντέρας και θα περάσετε από πολλά παραδοσιακά χωριά για να φτάσετε στο μοναδικό χωριό της Οίας, με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και τα σπίτια του να μοιάζουν με “φωλιές πουλιών” χτισμένα στην κοφτερή πλευρά του βράχου.

Μαζί με τον συνοδό  θα περπατήσετε στο χωριό στους λιθόστρωτους δρόμους ενώ θαυμάζετε την υπέροχη πανοραμική θέα και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας περιπλανώντας στα στενά της πόλης με πολλά γκαλερί τέχνης η θαυμάστε την υπέροχη θέα απολαμβάνοντας τον καφέ σας σε μια από τις καφετέριες της πόλης.

Σε ορισμένο σημείο θα συναντήσετε τον συνοδό και θα επιστρέψετε στην πόλη των Φηρών, τη γραφική πρωτεύουσα του νησιού, χτισμένη στο χείλος της Καλντέρας. Επισκεφθείτε την πόλη και περπατήστε με τον συνοδό σας  επισημαίνοντας τα κυριότερα σημεία λίγο πριν επιστρέψτε στο μικρό Λιμάνι της Σκάλας  με το τελεφερίκ, όπου οι βάρκες του πλοίου θα σας οδηγήσουν πίσω για να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας.

 

Αξιοθέατα

 • Λιμάνι Σκάλας
 • Λιμάνι του Αθηνιού
 • Κυκλάδες
 • Καλντέρα
 • Οία
 • Φηρά
 • Τελεφερίκ

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Η τιμή είναι ανά άτομο για ενήλικες. Για παιδιά κάτω των 10 ετών ισχύει έκπτωση 50%. Τα βρέφη ηλικίας έως 2 ετών είναι δωρεάν στην αγκαλιά του γονέα.
 • Φέρτε αντηλιακή προστασία (αντηλιακή κρέμα, καπέλο, γυαλιά ηλίου). Οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν πάνω από 30° C (86° F) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
 • Συνιστώνται άνετα υποδήματα χαμηλής κλίσης λόγω κάποιων ανισοτήτων και ολισθηρών διαδρομών.

Όροι και Προϋποθέσεις

Τροποποιήσεις
Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση/ χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τυχόν προγραμματισμένη ξενάγηση ή επίσκεψη, σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω κακοκαιρίας, βλάβης του μεταφορικού μέσου ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας μεταφέρεται στις επόμενες ημέρες, και αν αυτό είναι αδύνατο ματαιώνεται οριστικά και ουδεμία γεννάται αξίωση εις βάρος του γραφείου για αποζημίωση εφόσον πρόκειται για «ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ».

Τονίζεται ότι το τουριστικό γραφείο δεν είναι σε θέση να προβλέψει ή να ελέγξει περιστάσεις που είναι ξένες προς τη σφαίρα επιρροής του και μπορεί να οδηγήσουν στη ματαίωση του ταξιδιού ή σε ζημίες που οφείλονται σε μη εκτέλεση ή πλημμελή εκτέλεση των συμφωνημένων υπηρεσιών του ταξιδιού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων περιπτώσεων είναι: απεργίες, ατυχήματα, ασθένειες, επιδημίες, οργανικές διαταραχές λόγω τοπικών συνθηκών, υψομέτρου, κλίματος, λόγω γευμάτων που δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ταξιδιού ή λόγω ανεπαρκών συνθηκών υγιεινής από εξωγενείς παράγοντες, τραυματισμοί ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, τοξικών μολύνσεων και οποιαδήποτε άλλη κατάσταση ανάγκης ή ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ. Στις παραπάνω περιπτώσεις, το τουριστικό γραφείο δεν φέρει ευθύνη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας που προκλήθηκε από αυτές.

Ασφάλιση
Οι πελάτες μας καλύπτονται από την ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης  του γραφείου μας καθώς και από την ασφάλιση μεταφοράς τουριστικών  λεωφορείων που είναι υποχρεωτική στην Ελλάδα. Τα λεωφορεία μας είναι πλήρως ασφαλισμένα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο της περιήγησης, εάν οι πελάτες επιθυμούν να καλύπτονται από ασφάλιση ευθύνης  προσωπικού ατυχήματος είναι κατόπιν αιτήματος και θέμα διαπραγμάτευσης μας με ένα επιπλέον κόστος.

Ακυρώσεις
Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω ανάκλησης είναι αποδεκτή η ακόλουθη πολιτική ακύρωσης:
7 ημέρες πριν από την υπηρεσία:                                           πληρωμή 50% επί του συνόλου
3-6 ημέρες πριν από την υπηρεσία:                                       καταβάλλεται το 75% του συνόλου
24 ώρες και λιγότερο προηγούμενη εξυπηρέτηση:          καταβάλλεται το 100% συνολικά

Σημειώσεις
1 / Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.

2 / Για μεγάλα γκρουπ (15 ή περισσότερα άτομα) κάποια έξοδα λόγω της φύσης τους (π.χ. εστιατόρια) ενδέχεται να μην επιστραφούν ,αν η ακύρωση γίνει εντός 4 ημερών πριν από την εξυπηρέτηση, όποια και αν είναι η αιτία της ακύρωσης.
3 / Κλείνοντας μία από τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους.

Από:
15€

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Μεταφορά με βάρκες από το Λιμάνι των Φηρών (Σκάλα) στο Λιμάνι Αθηνιού
 • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο όχημα κατά τη διάρκεια παραμονής στη Σαντορίνη
 • Εξυπηρέτηση του επαγγελματία συνοδού
 • Όλοι οι φόροι

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Εισιτήριο τελεφερίκ 6 € / άτομο / ανά διαδρομή
 • Φιλοδώρημα (προαιρετικά)
 • Η τιμή δεν περιλαμβάνει ότι δεν αναφέρεται ως συμπεριλαμβανόμενο

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • Please enter a number from 1 to 20.
  10+ χρονών
 • Please enter a number from 0 to 20.
  2-10 χρονών
 • Please enter a number from 0 to 20.
  0-2 χρονών
 • 0,00 €
 • εάν ΝΑΙ ενδέχεται να ισχύουν επιπλέων χρεώσεις