Διάρκεια

4 ώρες

Προορισμός

Λιμάνι της Κέρκυρας - Παραλία Παλαιοκαστρίτσας

Σχετικά με την Περιήγηση

Επιλέξτε αυτή την εκδρομή προς την Παραλία της Παλαιοκαστρίτσας και απολαύστε την 3ωρη απόδραση στην διάσημη παραλία της Κέρκυρας με μόλις 15€.

Πληροφορίες

Ενώ το κρουαζιερόπλοιό σας θα δέσει στο Λιμάνι της Κέρκυρας, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον ελληνικό ήλιο και τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου πελάγους, επισκεπτόμενοι τη διάσημη Παραλία της Παλαιοκαστρίτσας. Ένας εκπρόσωπος του GeoTravel θα σας καλωσορίσει στον τερματικό σταθμό του λιμανιού της Κέρκυρας και μαζί θα ξεκινήσετε με το πλήρως κλιματιζόμενο όχημα το ταξίδι σας προς την παραλία. Μετά από περίπου 30 λεπτά υπέροχης διαδρομής μέσα στην εξοχή θα φτάσετε στο παραθαλάσσιο χωριό Παλαιοκαστριτσα , το πιο διάσημο γραφικό χωριό της Κέρκυρας που βρίσκεται 25 χλμ. βορειοδυτικά της πόλης της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με το μύθο, η Παλαιοκαστριτσα είναι εκεί όπου ο Οδυσσέας ήταν ναυαγός και συναντήθηκε με τη Ναουσίκα στην επική ιστορία του Ομήρου την Οδύσσεια. Το περιβάλλον είναι ιδανικό για μυθικό ρομαντισμό με μια σειρά από παραλίες, ελαιώνες και δάση κυπαρισσιού που κοιτούν στη λαμπερή Μεσόγειο.

Ο κόλπος της Παλαιοκαστρίτσας είναι γνωστός για τη μοναδική φυσική του ομορφιά. Αποτελείται από 6 φυσικούς μικρότερους κόλπους όπου τα δέντρα και το νερό γίνονται ένα σε ένα σμαραγδένιο όνειρο. Εκεί μπορείτε να χαλαρώσετε δίπλα στη θάλασσα, να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά και να φωτογραφίσετε το όμορφο τοπίο.

Οι παραλίες της Παλαιοκαστρίτσας έχουν ντους, ξαπλώστρες και ομπρέλες για ενοικίαση και υπάρχουν πολλά μέρη για να αγοράσετε φαγητό και ποτά.
Θα έχετε σχεδόν 3 ώρες ελεύθερου χρόνου για να περάσετε στην παραλία πριν επιστρέψετε στο λιμάνι.

Αξιοθέατα

 • Λιμάνι της Κέρκυρας
 • Παραλία Παλαιοκαστρίτσας
 • Μονή της Παναγίας

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Η τιμή είναι ανά άτομο για ενήλικες. Για παιδιά κάτω των 10 ετών ισχύει έκπτωση 50%. Τα βρέφη ηλικίας έως 2 ετών είναι δωρεάν  στην αγκαλιά του γονέα.
 • Φέρτε αντηλιακή προστασία (αντηλιακή κρέμα, καπέλο, γυαλιά ηλίου). Οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν πάνω από 30° C (86° F) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
 • Συνιστώνται άνετα υποδήματα χαμηλής κλίσης λόγω κάποιων ανισοτήτων και ολισθηρών διαδρομών.

Όροι και Προϋποθέσεις

Τροποποιήσεις
Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση/ χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τυχόν προγραμματισμένη ξενάγηση ή επίσκεψη, σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω κακοκαιρίας, βλάβης του μεταφορικού μέσου ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας μεταφέρεται στις επόμενες ημέρες, και αν αυτό είναι αδύνατο ματαιώνεται οριστικά και ουδεμία γεννάται αξίωση εις βάρος του γραφείου για αποζημίωση εφόσον πρόκειται για «ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ».

Τονίζεται ότι το τουριστικό γραφείο δεν είναι σε θέση να προβλέψει ή να ελέγξει περιστάσεις που είναι ξένες προς τη σφαίρα επιρροής του και μπορεί να οδηγήσουν στη ματαίωση του ταξιδιού ή σε ζημίες που οφείλονται σε μη εκτέλεση ή πλημμελή εκτέλεση των συμφωνημένων υπηρεσιών του ταξιδιού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων περιπτώσεων είναι: απεργίες, ατυχήματα, ασθένειες, επιδημίες, οργανικές διαταραχές λόγω τοπικών συνθηκών, υψομέτρου, κλίματος, λόγω γευμάτων που δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ταξιδιού ή λόγω ανεπαρκών συνθηκών υγιεινής από εξωγενείς παράγοντες, τραυματισμοί ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, τοξικών μολύνσεων και οποιαδήποτε άλλη κατάσταση ανάγκης ή ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ. Στις παραπάνω περιπτώσεις, το τουριστικό γραφείο δεν φέρει ευθύνη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας που προκλήθηκε από αυτές.

Ασφάλιση
Οι πελάτες μας καλύπτονται από την ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης  του γραφείου μας καθώς και από την ασφάλιση μεταφοράς τουριστικών  λεωφορείων που είναι υποχρεωτική στην Ελλάδα. Τα λεωφορεία μας είναι πλήρως ασφαλισμένα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο της περιήγησης, εάν οι πελάτες επιθυμούν να καλύπτονται από ασφάλιση ευθύνης  προσωπικού ατυχήματος είναι κατόπιν αιτήματος και θέμα διαπραγμάτευσης μας με ένα επιπλέον κόστος.

Ακυρώσεις
Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω ανάκλησης είναι αποδεκτή η ακόλουθη πολιτική ακύρωσης:
7 ημέρες πριν από την υπηρεσία:                                           πληρωμή 50% επί του συνόλου
3-6 ημέρες πριν από την υπηρεσία:                                       καταβάλλεται το 75% του συνόλου
24 ώρες και λιγότερο προηγούμενη εξυπηρέτηση:          καταβάλλεται το 100% συνολικά

Σημειώσεις
1 / Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.
2 / Για μεγάλα γκρουπ (15 ή περισσότερα άτομα) κάποια έξοδα λόγω της φύσης τους (π.χ. εστιατόρια) ενδέχεται να μην επιστραφούν ,αν η ακύρωση γίνει εντός 4 ημερών πριν από την εξυπηρέτηση, όποια και αν είναι η αιτία της ακύρωσης.
3 / Κλείνοντας μία από τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους.

Από:
15€

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Μεταφορά με κλιματιζόμενο πολυτελές όχημα από το λιμάνι της Κέρκυρας και επιστροφή
 • Όλοι οι φόροι

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία
 • Έξοδα για φαγητό και ποτά
 • Φιλοδώρημα (προαιρετικά)
 • Η τιμή δεν περιλαμβάνει ότι δεν αναφέρεται ως συμπεριλαμβανόμενο

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • Please enter a number from 1 to 20.
  10+ χρονών
 • Please enter a number from 0 to 20.
  2-10 χρονών
 • Please enter a number from 0 to 20.
  0-2 χρονών
 • 0,00 €
 • εάν ΝΑΙ ενδέχεται να ισχύουν επιπλέων χρεώσεις