Διάρκεια

4 ½ ώρες

Προορισμός

Λιμάνι της Κέρκυρας-Αχίλλειο-Πόλη της Κέρκυρας

Σχετικά με την Περιήγηση

Ανακαλύψτε το παλάτι Αχίλλειο με τα συναρπαστικά έργα τέχνης, απολαύσετε τη θέα του Ιονίου  και το γραφικό Ποντικονήσι από τον λόφο Κανόνι και τελειώστε την ημέρα σας με ελεύθερο χρόνο στην πόλη της Κέρκυρας. Όλα αυτά τώρα σε ειδική τιμή 20€.

Πληροφορίες

Καθώς φτάνετε στο Λιμάνι της Κέρκυρας θα συναντήσετε τον επαγγελματία ξεναγό σας και θα επιβιβαστείτε στο όχημα σας για να ξεκινήσετε την περιήγησή σας.

Στο παλιό παραδοσιακό χωριό Γαστούρι βρίσκεται το Παλάτι Αχίλλειο, το οποίο χτίστηκε από την αυτοκράτειρα Ελισάβετ “Σίσσυ” της Αυστρίας το 1891 ενώ αργότερα ανήκε στον Κάιζερ Βίλλελμ Β της Γερμανίας.

Θα επισκεφθείτε το μουσείο, καθώς και τους όμορφους κήπους του που προσφέρουν εκπληκτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Οι κήποι, γεμάτοι εξωτικά δέντρα και λουλούδια, είναι διακοσμημένα με κλασικά αγάλματα, καθώς η αυτοκράτειρα ήταν λάτρης της Ελληνικής Αρχαίας Ιστορίας και Μυθολογίας. Η κύρια “Αίθουσα των Μουσών” είναι διακοσμημένη με αγάλματα των Εννέα Ελληνικών Μουσών και τα επιβλητικά αγάλματα του “Αχιλλέα Νικηφόρου” και του “Αχιλλέα Θανόντος“. Αφήνοντας το Αχίλλειο, ο ξεναγός σας θα σας συνοδεύσει  στην πόλη της Κέρκυρας περνώντας από το παραθαλάσσιο θέρετρο του Περάματος.

Η επόμενη στάση είναι το Κανόνι, από όπου θα απολαύσετε την εξαιρετική θέα στη Μονή Βλαχέρνας και το γραφικό γνωστό “Ποντικονήσι“.

Η τελευταία στάση είναι η Πόλη της Κέρκυρας όπου θα επισκεφθείτε το Παλαιό Φρούριο και θα εξερευνήστε την ιστορική πόλη της Κέρκυρας. Περπατώντας στο λαβύρινθο των στενών λιθόστρωτων δρόμων που είναι γνωστά ως Καντούνια μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά από τα πιο κομψά καταλύματα αυτής της βενετσιάνικης πόλης: η Πλατεία της Σπιανιάδας, οι θεαματικές στοές του Λιστόν, το Βασιλικό Παλάτι του Αγίου Γεωργίου και του Αγίου Μιχαήλ, η 300ετής Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα με την ανεκτίμητη συλλογή εικόνων και δώρων που προσφέρονται στον Άγιο Πατρόν της Νήσου, η Παλιά αγορά , το Παλιό Δημαρχείο.  Βρίσκεστε στην πολυσύχναστη εμπορική περιοχή, όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο για ψώνια πριν επιστρέψετε στο κρουαζιερόπλοιο.

Αξιοθέατα

 • Ανάκτορο Αχίλλειο
 • Αγάλματα Αχιλλέα
 • Αγάλματα των Εννέα Μουσών
 • Ποντικονήσι
 • Παλιά πόλη της Κέρκυρας
 • Πλατεία Σπιανάδα
 • Παλαιό Φρούριο
 • “Καντούνια”
 • Πλατεία Λιστόν
 • Πλατεία Σπιανάδα
 • το Βασιλικό Παλάτι του Αγίου Γεωργίου και του Αγίου Μιχαήλ
 • Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Η τιμή είναι ανά άτομο για ενήλικες. Για παιδιά κάτω των 10 ετών ισχύει έκπτωση 50%. Τα βρέφη ηλικίας έως 2 ετών είναι δωρεάν  στην αγκαλιά του γονέα.
 • Φέρτε αντηλιακή προστασία (αντηλιακή κρέμα, καπέλο, γυαλιά ηλίου). Οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν πάνω από 30° C (86° F) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
 • Συνιστώνται άνετα υποδήματα χαμηλής κλίσης λόγω κάποιων ανισοτήτων και ολισθηρών διαδρομών.
 • Οι επισκέπτες πρέπει να φορούν κατάλληλα ρούχα στην Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα (δεν επιτρέπονται σορτς, καπέλα, οι ώμοι πρέπει να καλύπτονται)

COVID-19 HEALTH AND SAFETY MEASURES

«Στο GeoTravel οι υψηλότερες προτεραιότητές μας είναι η συμμόρφωση, η προστασία του περιβάλλοντος, η υγεία, η ασφάλεια και η ευημερία του προσωπικού και των πελατών μας.

Το προσωπικό και οι συνεργάτες μας ενημερώνονται και εκπαιδεύονται σύμφωνα με τις οδηγίες που ορίζει ο ελληνικός οργανισμός δημόσιας υγείας (EODY) για τη διατήρηση των τελευταίων πρωτοκόλλων υγιεινής και των διαδικασιών καθαρισμού.

Το προσωπικό μας χρησιμοποιεί ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (μάσκες προσώπου, ασπίδες και προαιρετικά γάντια) και η θερμοκρασία παρακολουθείται καθημερινά για να εξασφαλιστεί μια ασφαλής ταξιδιωτική εμπειρία για τους πελάτες μας.

Όλα τα οχήματά μας καθαρίζονται τακτικά και όλα τα καθίσματα, το υποβραχιόνιο, οι πλευρικοί τοίχοι, οι κάδοι καθαρίζονται εντατικά και απολυμαίνονται μετά την χρήση.

Επιπλέον, τα απολυμαντικά χεριών είναι διαθέσιμα στους ταξιδιώτες και το προσωπικό πριν μπουν στο γραφείο ή στο όχημα.

Λόγω των περιορισμών COVID-19,  σύστημα ακουστικών (με επιπλέον χρέωση) προτείνεται να χρησιμοποιηθεί από όλους τους ταξιδιώτες και το προσωπικό, κυρίως κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων για να τηρήσουν τις οδηγίες κοινωνικής απόστασης.»

 

Όροι και Προϋποθέσεις

Τροποποιήσεις
Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση/ χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τυχόν προγραμματισμένη ξενάγηση ή επίσκεψη, σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω κακοκαιρίας, βλάβης του μεταφορικού μέσου ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας μεταφέρεται στις επόμενες ημέρες, και αν αυτό είναι αδύνατο ματαιώνεται οριστικά και ουδεμία γεννάται αξίωση εις βάρος του γραφείου για αποζημίωση εφόσον πρόκειται για «ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ».

Τονίζεται ότι το τουριστικό γραφείο δεν είναι σε θέση να προβλέψει ή να ελέγξει περιστάσεις που είναι ξένες προς τη σφαίρα επιρροής του και μπορεί να οδηγήσουν στη ματαίωση του ταξιδιού ή σε ζημίες που οφείλονται σε μη εκτέλεση ή πλημμελή εκτέλεση των συμφωνημένων υπηρεσιών του ταξιδιού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων περιπτώσεων είναι: απεργίες, ατυχήματα, ασθένειες, επιδημίες, οργανικές διαταραχές λόγω τοπικών συνθηκών, υψομέτρου, κλίματος, λόγω γευμάτων που δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ταξιδιού ή λόγω ανεπαρκών συνθηκών υγιεινής από εξωγενείς παράγοντες, τραυματισμοί ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, τοξικών μολύνσεων και οποιαδήποτε άλλη κατάσταση ανάγκης ή ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ. Στις παραπάνω περιπτώσεις, το τουριστικό γραφείο δεν φέρει ευθύνη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας που προκλήθηκε από αυτές.

Ασφάλιση
Οι πελάτες μας καλύπτονται από την ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης  του γραφείου μας καθώς και από την ασφάλιση μεταφοράς τουριστικών  λεωφορείων που είναι υποχρεωτική στην Ελλάδα. Τα λεωφορεία μας είναι πλήρως ασφαλισμένα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο της περιήγησης, εάν οι πελάτες επιθυμούν να καλύπτονται από ασφάλιση ευθύνης  προσωπικού ατυχήματος είναι κατόπιν αιτήματος και θέμα διαπραγμάτευσης μας με ένα επιπλέον κόστος.

Ακυρώσεις
Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω ανάκλησης είναι αποδεκτή η ακόλουθη πολιτική ακύρωσης:
7 ημέρες πριν από την υπηρεσία:                                           πληρωμή 50% επί του συνόλου
3-6 ημέρες πριν από την υπηρεσία:                                       καταβάλλεται το 75% του συνόλου
24 ώρες και λιγότερο προηγούμενη εξυπηρέτηση:          καταβάλλεται το 100% συνολικά

Σημειώσεις
1 / Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.

2 / Για μεγάλα γκρουπ (15 ή περισσότερα άτομα) κάποια έξοδα λόγω της φύσης τους (π.χ. εστιατόρια) ενδέχεται να μην επιστραφούν ,αν η ακύρωση γίνει εντός 4 ημερών πριν από την εξυπηρέτηση, όποια και αν είναι η αιτία της ακύρωσης.
3 / Κλείνοντας μία από τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους.

Από:
20€

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Μεταφορά με κλιματιζόμενο πολυτελές όχημα από το λιμάνι της Κέρκυρας και επιστροφή
 • Εξυπηρέτηση επαγγελματία ξεναγού
 • Όλοι οι φόροι

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Εισιτήριο εισόδου στο Παλάτι Αχίλλειο: Πλήρες: € 7, Μειωμένο: € 5
 • Φιλοδώρημα (προαιρετικά)
 • Η τιμή δεν περιλαμβάνει ότι δεν αναφέρεται ως συμπεριλαμβανόμενο

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας

 • DD slash MM slash YYYY
 • 11+ χρονών
 • 2-11 χρονών
 • 0-2 χρονών
 • εάν ΝΑΙ θα ισχύουν επιπλέων χρεώσεις