Διάρκεια

5 ώρες

Προορισμός

Λιμάνι Πειραιά-Αθήνα

Σχετικά με την Περιήγηση

Είναι αδύνατον να παραλείψετε αυτή την εκδρομή εφόσον επιλέξετε την Αθήνα ως προορισμό διακοπών. Τώρα και στην ειδική τιμή 20 €!

Πληροφορίες

Καθώς φτάνετε στο Λιμάνι του Πειραιά, θα συναντηθείτε με έναν εκπρόσωπο του GeoΤravel και θα αναχωρήσετε με κλιματιζόμενο λεωφορείο. Θα συμμετάσχετε στην εκδρομή μαζί με άλλους επιβάτες κρουαζιέρας και θα αναχωρήσετε για την εκδρομή Τουρ της Ακρόπολης και στο κέντρο της Αθήνας που ξεκινά περίπου 1 ½  ώρα μετά την άφιξη του πλοίου.

Το προσωπικό μας θα σας συνοδεύσει καθώς οδηγείστε στο κέντρο της Αθήνας. Η πορεία ξεκινά από το λιμάνι, προχωρούμε κατά μήκους της ακτής, φτάνουμε στην Καστέλα και έπειτα μπαίνουμε στην Αθήνα και βλέπουμε το Καλλιμάρμαρο στάδιο, το Ναό του Ολύμπιου Δία, την Αψίδα του Αδριανού, τη Πλατεία Συντάγματος και την Κλασική τριλογία ( Ακαδημία Αθηνών, Εθνική Βιβλιοθήκη και Πανεπιστήμιο).
Στο τέλος αυτής της διαδρομής θα φτάσετε στην Ακρόπολη που είναι ο τελικός προορισμός. Ανεβείτε τον Ιερό Λόφο της Ακρόπολης με τα πόδια και μπροστά σας θα εμφανιστεί ο Ναός του Παρθενώνα, το υπέροχο κλασικό κτήριο καθώς όλη η πόλη απλώνεται στα πόδια σας.
Θα δείτε επίσης το Ωδείο και το Ηρώδειο καθώς περπατάτε στην Πλάκα , την Αρχαία Αγορά. Η Πλάκα είναι σήμερα γεμάτη καφετέριες , εστιατόρια και γκαλερί ενώ διατηρεί την ενέργεια του παρελθόντος.

Απολαύστε αυτό τον μοναδικό περίπατο μέσα από τα σοκάκια της Πλάκας πριν επιστρέψετε στο πλοίο σας.

Αξιοθέατα

 • Περιήγηση στην Αθήνα
 • Παναθηναϊκό Στάδιο,
 • Ζάππειο Μέγαρο
 • Ναός του Ολυμπίου Διός
 • Αψίδα του Αδριανού
 • Πλατεία Συντάγματος
 • Κλασσική Τριλογία
 • Αρχαιολογικό Χώρο της Ακρόπολης
 • Ναός του Παρθενώνα
 • Πλάκα
 • Αρχαία Αγορά

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Η τιμή είναι ανά άτομο για ενήλικες. Για παιδιά κάτω των 10 ετών ισχύει έκπτωση 50%. Τα βρέφη ηλικίας έως 2 ετών είναι δωρεάν  στην αγκαλιά του γονέα.
 • Φέρτε αντηλιακή προστασία (αντηλιακή κρέμα, καπέλο, γυαλιά ηλίου). Οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν πάνω από 30° C (86° F) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
 • Συνιστώνται άνετα υποδήματα χαμηλής κλίσης λόγω κάποιων ανισοτήτων και ολισθηρών διαδρομών.

COVID-19 HEALTH AND SAFETY MEASURES

«Στο GeoTravel οι υψηλότερες προτεραιότητές μας είναι η συμμόρφωση, η προστασία του περιβάλλοντος, η υγεία, η ασφάλεια και η ευημερία του προσωπικού και των πελατών μας.

Το προσωπικό και οι συνεργάτες μας ενημερώνονται και εκπαιδεύονται σύμφωνα με τις οδηγίες που ορίζει ο ελληνικός οργανισμός δημόσιας υγείας (EODY) για τη διατήρηση των τελευταίων πρωτοκόλλων υγιεινής και των διαδικασιών καθαρισμού.

Το προσωπικό μας χρησιμοποιεί ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (μάσκες προσώπου, ασπίδες και προαιρετικά γάντια) και η θερμοκρασία παρακολουθείται καθημερινά για να εξασφαλιστεί μια ασφαλής ταξιδιωτική εμπειρία για τους πελάτες μας.

Όλα τα οχήματά μας καθαρίζονται τακτικά και όλα τα καθίσματα, το υποβραχιόνιο, οι πλευρικοί τοίχοι, οι κάδοι καθαρίζονται εντατικά και απολυμαίνονται μετά την χρήση.

Επιπλέον, τα απολυμαντικά χεριών είναι διαθέσιμα στους ταξιδιώτες και το προσωπικό πριν μπουν στο γραφείο ή στο όχημα.

Λόγω των περιορισμών COVID-19,  σύστημα ακουστικών (με επιπλέον χρέωση) προτείνεται να χρησιμοποιηθεί από όλους τους ταξιδιώτες και το προσωπικό, κυρίως κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων για να τηρήσουν τις οδηγίες κοινωνικής απόστασης.»

 

Όροι και Προϋποθέσεις

Τροποποιήσεις
Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση/ χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τυχόν προγραμματισμένη ξενάγηση ή επίσκεψη, σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω κακοκαιρίας, βλάβης του μεταφορικού μέσου ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας μεταφέρεται στις επόμενες ημέρες, και αν αυτό είναι αδύνατο ματαιώνεται οριστικά και ουδεμία γεννάται αξίωση εις βάρος του γραφείου για αποζημίωση εφόσον πρόκειται για «ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ».

Τονίζεται ότι το τουριστικό γραφείο δεν είναι σε θέση να προβλέψει ή να ελέγξει περιστάσεις που είναι ξένες προς τη σφαίρα επιρροής του και μπορεί να οδηγήσουν στη ματαίωση του ταξιδιού ή σε ζημίες που οφείλονται σε μη εκτέλεση ή πλημμελή εκτέλεση των συμφωνημένων υπηρεσιών του ταξιδιού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων περιπτώσεων είναι: απεργίες, ατυχήματα, ασθένειες, επιδημίες, οργανικές διαταραχές λόγω τοπικών συνθηκών, υψομέτρου, κλίματος, λόγω γευμάτων που δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ταξιδιού ή λόγω ανεπαρκών συνθηκών υγιεινής από εξωγενείς παράγοντες, τραυματισμοί ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, τοξικών μολύνσεων και οποιαδήποτε άλλη κατάσταση ανάγκης ή ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ. Στις παραπάνω περιπτώσεις, το τουριστικό γραφείο δεν φέρει ευθύνη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας που προκλήθηκε από αυτές.

Ασφάλιση
Οι πελάτες μας καλύπτονται από την ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης  του γραφείου μας καθώς και από την ασφάλιση μεταφοράς τουριστικών  λεωφορείων που είναι υποχρεωτική στην Ελλάδα. Τα λεωφορεία μας είναι πλήρως ασφαλισμένα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο της περιήγησης, εάν οι πελάτες επιθυμούν να καλύπτονται από ασφάλιση ευθύνης  προσωπικού ατυχήματος είναι κατόπιν αιτήματος και θέμα διαπραγμάτευσης μας με ένα επιπλέον κόστος.

Ακυρώσεις
Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω ανάκλησης είναι αποδεκτή η ακόλουθη πολιτική ακύρωσης:
7 ημέρες πριν από την υπηρεσία:                                           πληρωμή 50% επί του συνόλου
3-6 ημέρες πριν από την υπηρεσία:                                       καταβάλλεται το 75% του συνόλου
24 ώρες και λιγότερο προηγούμενη εξυπηρέτηση:          καταβάλλεται το 100% συνολικά

Σημειώσεις
1 / Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.

2 / Για μεγάλα γκρουπ (15 ή περισσότερα άτομα) κάποια έξοδα λόγω της φύσης τους (π.χ. εστιατόρια) ενδέχεται να μην επιστραφούν ,αν η ακύρωση γίνει εντός 4 ημερών πριν από την εξυπηρέτηση, όποια και αν είναι η αιτία της ακύρωσης.
3 / Κλείνοντας μία από τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους.

Από:
20€

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο όχημα από το Λιμάνι του Πειραιά και επιστροφή
 • Υπηρεσίες έμπειρου συνοδού
 • Όλοι οι φόροι

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Επαγγελματίας ξεναγός
 • Εισιτήρια εισόδου στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ακρόπολης Αθηνών: Πλήρες: € 20, Μειωμένο: € 10
 • Φιλοδώρημα (προαιρετικά)
 • Η τιμή δεν περιλαμβάνει ότι δεν αναφέρεται ως συμπεριλαμβανόμενο

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας

 • DD slash MM slash YYYY
 • 11+ χρονών
 • 2-11 χρονών
 • 0-2 χρονών
 • εάν ΝΑΙ θα ισχύουν επιπλέων χρεώσεις