Διάρκεια

8 ημέρες

Προορισμός

Ολυμπία - Καλαμάτα - Καρδαμύλη - Μονεμβασιά - Ελαφόνησος - Μυστράς - Τολό - Πόρτο Χέλι - Σπέτσες - Επίδαυρος - Μήκυνες - Ναύπλιο - Ισθμός - Αθήνα

Σχετικά με την Περιήγηση

Συνιστάται για ομάδες τουλάχιστον 10 ατόμων και τουριστικά γραφεία.

«Tailor made» πολυήμερες εκδρομές! Οι πολυήμερες εκδρομές προσαρμοσμένες στα γούστα σας,  σας προσφέρουν την ελευθερία να δημιουργήσετε τις περιπέτειες των ονείρων σας. Με το GeoTravel μπορείτε να σχεδιάσετε τις διακοπές σας στην Ελλάδα, έχοντας το έμπειρο προσωπικό μας να δημιουργήσει το τέλειο πρόγραμμα για εσάς και την παρέα σας, με βάση αποκλειστικά τις επιθυμίες σας.

Πληροφορίες

Περιήγηση στην Πελοπόννησο με τις μοναδικές φυσικές και ιστορικές ομορφιές της. Επισκεφθείτε εξωτικές παραλίες, κολυμπήστε σε κρυστάλλινα νερά και γνωρίστε την ιστορία.

Ξεκινήστε την περιήγηση στην Ολυμπία,  τόπο γέννησης των Ολυμπιακών Αγώνων, συνεχίστε με την πόλη της Καλαμάτας, παγκοσμίως γνωστή για τις ελιές της, απολαύστε μια σύντομη στάση στο γραφικό χωριό Καρδαμύλη και μην χάσετε επίσκεψη στο υποθαλάσσιο Σπήλαιο του Δυρού. Σταματήστε στην Μεσαιωνική Μονεμβασιά και επισκεφθείτε την Ελαφόνησο, ένα μικρό νησί απαράμιλλης ομορφιάς. Συνεχίστε την περιοδεία σας στη βυζαντινή καστροπολιτεία του Μυστρά. Απολαύστε μια σύντομη στάση στο θερινό θέρετρο του Τολού με τον επόμενο προορισμό, το Πόρτο Χέλι. Μπείτε στο πλοίο και κατευθυνθείτε προς το νησί των Σπετσών με αρχοντικό της ελληνικής ηρωίδας, Μπουμπουλίνας. Συνεχίστε την περιήγησή σας στην Πελοπόννησο με την επίσκεψη των κλασσικών περιοχών της Επιδαύρου και των Μυκηνών της UNESCO, επισκεφθείτε την πρώτη πρωτεύουσα του νεογέννητου ελληνικού κράτους, το Ναύπλιο και ολοκληρώστε την περιοδεία σας στην Αθήνα.

Δρομολόγιο

1η Ημέρα: Ολυμπία – Καλαμάτα
Ξεκινάμε την περιήγηση και κάνουμε την πρώτη μας στάση στην Ολυμπία για να θαυμάσουμε τον διάσημο αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο, καθώς έπειτα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στη σύγχρονη πόλη. Επισκεφθείτε την παραθαλάσσια πόλη της Καλαμάτας (Ολυμπία – Καλαμάτα: 2 ώρες / 124 χλμ.) και πάρτε το γεύμα σας πριν τακτοποιηθείτε στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσετε αυτή την όμορφη ζωντανή πόλη. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

2η Ημέρα: Καλαμάτα – Καρδαμύλη – Δυρός – Γύθειο – Μονεμβασιά / 193 χλμ.
Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο κατευθυνθείτε νότια για να εξερευνήσετε την περιοχή της Μεσσηνιακής Μάνης. Θα σταματήσετε στο γραφικό χωριό της Καρδαμύλης και στη συνέχεια θα κατευθυνθείτε προς τα Σπήλαια του Δυρού. (Καρδαμύλη – Δυρός: 1 ώρα & 15 ‘/ 54 χλμ.). Αυτή η υποθαλάσσια σπηλιά είναι μια από τις μεγαλύτερες με σταλακτίτες και σταλαγμίτες στην Ευρώπη. Θα επισκεφτείτε την υπόγεια σπηλιά με βάρκες. Στη συνέχεια θα αναχωρήσετε για το Γύθειο (Δυρός – Γύθειο: 42 ‘/ 36 χλμ.). Γεύμα προαιρετικά στο Γύθειο και στη συνέχεια θα κατευθυνθείτε προς την καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς (Γύθειο-Μονεμβασιά: 1 ώρα & 15 ‘/ 67 χλμ.). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερο απόγευμα. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

3η Ημέρα: Μονεμβασιά – Ελαφόνησος – Μονεμβασιά / 102 χλμ
Μετά το πρωινό σας θα επισκεφθείτε τη Μονεμβασιά, ένα βυζαντινό φρούριο δίπλα στη θάλασσα με πολλά και καλά διατηρημένα αρχοντικά και εκκλησίες. Θα φτάσετε στο λιμάνι της Πούντας και θα πάρετε το πλοίο για το νησί Ελαφόνησος (λιμάνι Μονεμβασίας – Πούντας: 1 ½ ώρες / 41 χλμ.). Οι παραλίες του νησιού είναι πραγματικά εξωτικές με λευκή άμμο και γαλάζια νερά. (περιήγηση στην Ελαφόνησο: 40 ‘/ 20 χλμ.). Πάρτε το γεύμα σας προαιρετικά και θα έχετε αρκετό χρόνο για να απολαύσετε τη θάλασσα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: Μονεμβασιά – Μυστράς – Τολό / 215 χλμ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την βυζαντινή πολιτεία του Μυστρά (Μονεμβασιά – Μυστράς: 1 ½ ώρες / 92 χλμ.). Ο Μυστράς είναι επίσης γνωστός ως “το θαύμα του Μοριά” και χτίστηκε κατά τη βυζαντινή περίοδο ως φρούριο. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το θέρετρο Τολό (Μυστράς – Τολό: 2 ώρες / 123 χλμ.). Θα έχετε προαιρετικό γεύμα στην ταβέρνα και στη συνέχεια να κάνετε check in στο ξενοδοχείο. Απολαύστε ένα ελεύθερο απόγευμα στο Τολό για να χαλαρώσετε. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο

5η Ημέρα: Τολό – Πόρτο Χέλι – Σπέτσες – Πόρτο Χέλι – Τολό / 144 χλμ
Θα ξυπνήσετε νωρίς το πρωί και θα αναχωρήσετε μετά το πρωινό για το Πόρτο Χέλι για να επιβιβαστείτε στο πλοίο προς το νησί Σπέτσες. (Τολό – Πόρτο Χέλι: 1 ½ ώρες / 72χλμ). Θα επισκεφτείτε το νησί των αρωμάτων, θα δείτε το παλιό αρχοντικό της ελληνικής ηρωίδας Μπουμπουλίνας, την παλιά Σχολή και θα κολυμπήσετε στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Επιστροφή στο Τολό το απόγευμα, δείπνο και διανυκτέρευση.

6η Ημέρα: Τολό – Επίδαυρος – Μυκήνες – Ναύπλιο – Τολό (133χλμ.)
Θα ξεκινήσουμε για την Επίδαυρο μετά το πρωινό για να θαυμάσουμε το εντυπωσιακό αρχαίο θέατρο που χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα για συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις. (Τολό – Επίδαυρος: 36 ‘/ 31 χλμ.). Αργότερα αναχωρούμε για τις Μυκήνες για να δούμε την «Πύλη των Λεόντων», τον τάφο του βασιλιά Ατρέα και τα κυκλώπεια τείχη (Επίδαυρος – Μυκήνες: 1 ώρα / 47 χλμ.). Θα πάρετε γεύμα (προαιρετικά) και στη συνέχεια θα επιστρέψετε στο Τολό για χαλάρωση. (Μυκήνες – Τολό: 35 ‘/ 31χλμ.). Θα πάρετε δείπνο στο ξενοδοχείο στο Τολό και στη συνέχεια θα περάσετε τη νύχτα στην κοσμοπολίτικη πόλη του Ναυπλίου. (Τολό – Ναύπλιο: 20 ‘/ 12 χλμ.). Μπορείτε να θαυμάσετε το φρούριο του Μπούρτζι, το κάστρο του Παλαμηδίου αλλά και να κάνετε μια βόλτα στα στενά σοκάκια της παλιάς πόλης. Επιστροφή αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο σας στο Τολό.

7η Ημέρα: Τολό – Αθήνα Ακρόπολη / 175 χλμ
Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο σας  αναχωρήστε για την Αθήνα, την πρωτεύουσα της Ελλάδας (Τολό – Αθήνα: 2 ώρες: 144 χλμ.).  Θα επισκεφθείτε τον ναό του Παρθενώνα στην Ακρόπολη, το πιο εντυπωσιακό μνημείο που σηματοδοτεί το τη Χρυσή Εποχή της Κλασικής Αθήνας. Μετά την επίσκεψή σας με ξεναγό θα περπατήσετε στην Πλάκα, την αρχαία Αγορά και θα γευματίσετε σε μια παραδοσιακή ταβέρνα. Στη συνέχεια, θα κάνετε check in στο ξενοδοχείο και το απόγευμα μπορείτε να ξεκουραστείτε ή να κάνετε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης για ψώνια και εξερεύνηση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο στην Αθήνα.

8η Ημέρα: Αθήνα – Ισθμός – Λουτράκι
Πάρτε πρωινό στο ξενοδοχείο σας και στη συνέχεια ξεκινήστε με το λεωφορείο για να κάνετε μια περιήγηση στα κύρια μνημεία της Αθήνας: στάδιο Καλλιμάρμαρο, Πύλη του Αδριανού, Ναός του Δία, Κλασσική Τριλογία και Πλατεία Συντάγματος. Στη συνέχεια, κατευθυνόμαστε προς την Πελοπόννησο με μια μικρή στάση στον Ισθμό της Κορίνθου για να θαυμάσετε το κανάλι. (Αθήνα – Ισθμός: 1 ώρα / 75 χλμ.). Στη συνέχεια φτάνουμε στο Λουτράκι (Ισθμός-Λουτράκι: 10′-9 χλμ.), ένα παραθαλάσσιο θέρετρο όπου θα γευματίσετε (προαιρετικά) και στη συνέχεια θα επιστρέψετε το ξενοδοχείο / λιμάνι / το αεροδρόμιο.

Σημ.: Το πρόγραμμα των δύο τελευταίων ημερών μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με το σημείο αναχώρησης ή επιστροφής.

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν κατάλληλα ρούχα στις εκκλησίες και στα μοναστήρια (δεν επιτρέπονται σορτς, καπέλα, οι ώμοι πρέπει να καλύπτονται).
 • Φόρος διαμονής ξενοδοχείου καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο ως εξής: 5 * ξενοδοχεία – 4 € ανά δωμάτιο/ ανά διανυκτέρευση, 4 * – 3 € ανά δωμάτιο/ ανά διανυκτέρευση, 3 * – 1,5 € ανά δωμάτιο /ανά διανυκτέρευση, 2 * και διαμερίσματα -0,50 € ανά δωμάτιο /ανά διανυκτέρευση.
 • Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση / χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

COVID-19 HEALTH AND SAFETY MEASURES

«Στο GeoTravel οι υψηλότερες προτεραιότητές μας είναι η συμμόρφωση, η προστασία του περιβάλλοντος, η υγεία, η ασφάλεια και η ευημερία του προσωπικού και των πελατών μας.

Το προσωπικό και οι συνεργάτες μας ενημερώνονται και εκπαιδεύονται σύμφωνα με τις οδηγίες που ορίζει ο ελληνικός οργανισμός δημόσιας υγείας (EODY) για τη διατήρηση των τελευταίων πρωτοκόλλων υγιεινής και των διαδικασιών καθαρισμού.

Το προσωπικό μας χρησιμοποιεί ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (μάσκες προσώπου, ασπίδες και προαιρετικά γάντια) και η θερμοκρασία παρακολουθείται καθημερινά για να εξασφαλιστεί μια ασφαλής ταξιδιωτική εμπειρία για τους πελάτες μας.

Όλα τα οχήματά μας καθαρίζονται τακτικά και όλα τα καθίσματα, το υποβραχιόνιο, οι πλευρικοί τοίχοι, οι κάδοι καθαρίζονται εντατικά και απολυμαίνονται μετά την χρήση.

Επιπλέον, τα απολυμαντικά χεριών είναι διαθέσιμα στους ταξιδιώτες και το προσωπικό πριν μπουν στο γραφείο ή στο όχημα.

Λόγω των περιορισμών COVID-19,  σύστημα ακουστικών (με επιπλέον χρέωση) προτείνεται να χρησιμοποιηθεί από όλους τους ταξιδιώτες και το προσωπικό, κυρίως κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων για να τηρήσουν τις οδηγίες κοινωνικής απόστασης.»

 

Όροι και Προϋποθέσεις

Γενικοί Όροι Συμμετοχής σε Οργανωμένο Ταξίδι

Ακύρωση θέσης σε οργανωμένη εκδρομή (γκρουπ) είναι δυνατόν να γίνει από μέρους των εκδρομέων. Το γραφείο μας όμως σαν «Διοργανωτής» είναι υποχρεωμένο να σεβαστεί τις υποχρεώσεις του απέναντι στους συνεργάτες του (ξενοδοχείο, εστιατόριο, ξεναγοί,  λοιπές υπηρεσίες), τους οποίους οφείλει να αποζημιώσει σε περίπτωση ακυρώσεων βάσει των συμφωνιών που έγιναν.
Κάθε οργανωτής έχει διαφορετικούς όρους ακυρωτικών. Η συνήθης γραμμή για ακυρώσεις είναι 30 μέρες πριν την εκκίνηση της εκδρομής  η απώλεια της προκαταβολής, και για ακυρώσεις 10-15 μέρες πριν είναι η απώλεια (και χρέωση) του συνολικού ποσού.

Το γραφείο μας έχει το δικαίωμα σε περίπτωση που δεν εξοφληθεί ο λογαριασμός μέχρι την ώρα αναχώρησης, να τον ζητήσει με κάθε νόμιμο μέσο.

Επίσης το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει την εκδρομή, εφόσον υπάρξουν ειδικοί λόγοι που την επιβάλλουν. Στις παραπάνω περιπτώσεις, δε γίνεται αποδεκτή καμία απαίτηση χρημάτων, εκτός από την επιστροφή αυτών που κατέβαλε ο εκδρομέας.

Σε ειδικές περιπτώσεις (ανωτέρας βίας που αποδεικνύεται με επίσημα κρατικά έγγραφα) το γραφείο μας θα διερευνήσει όλες τις πιθανότητες διεκδίκησης επιστροφής χρημάτων από τους προμηθευτές.

Οι όροι που αναλύουν τις επιστροφές χρημάτων και τα ακυρωτικά είναι τελείως διαφορετικοί σε κάθε προμηθευτή ( ξενοδόχους, μεταφορικές εταιρίες, κλπ) και ο Ταξιδιώτης πρέπει πριν την καταβολή προκαταβολής να ζητήσει να ενημερωθεί για τους όρους ακυρωτικών της συγκεκριμένης εκδρομής.

Το γραφείο μας σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για ελλιπή  ενημέρωση των πελατών του από αμέλεια του πελάτη να ενημερωθεί για τους όρους  της εκδρομής που αγοράζει. Ζητήστε μας λεπτομερώς πλήρη ενημέρωση για το ταξιδιωτικό προϊόν πριν την κατάθεση της προκαταβολής.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.

Αποδοχή των Όρων Συμμετοχής

Η συμμετοχή και καταβολή προκαταβολής των εκδρομέων σε οποιαδήποτε εκδρομή του γραφείου μας, ή/και η αγορά οποιουδήποτε ταξιδιωτικού προϊόντος , σημαίνει την αυτόματη και χωρίς καμία επιφύλαξη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων.

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο όχημα
 • Υπηρεσίες επαγγελματία ξεναγού
 • Διαμονή στα ξενοδοχεία (με πρωινό η με πρωινό και βραδινό γεύμα)
 • Τέλη στάθμευσης
 • Όλοι οι φόροι

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Φόρος διαμονής ξενοδοχείου
 • Μεσημεριανά γεύματα
 • Ποτά (εκτός αν ορίζεται ως συμπεριλαμβανόμενο)
 • Εισιτήρια εισόδου στους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, μοναστήρια κτλ.
 • Φιλοδώρημα (προαιρετικά)
 • Η τιμή δεν περιλαμβάνει ότι δεν αναφέρεται ως συμπεριλαμβανόμενο

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας