Διάρκεια

4 ημέρες

Προορισμός

Ολυμπία - Καλαμάτα - Γύθειο - Μονεμβασιά - Τολό - Επίδαυρος - Μήκυνες

Σχετικά με την Περιήγηση

Συνιστάται για ομάδες τουλάχιστον 10 ατόμων και τουριστικά γραφεία.

«Tailor made» πολυήμερες εκδρομές! Οι πολυήμερες εκδρομές προσαρμοσμένες στα γούστα σας,  σας προσφέρουν την ελευθερία να δημιουργήσετε τις περιπέτειες των ονείρων σας. Με το GeoTravel μπορείτε να σχεδιάσετε τις διακοπές σας στην Ελλάδα, έχοντας το έμπειρο προσωπικό μας να δημιουργήσει το τέλειο πρόγραμμα για εσάς και την παρέα σας, με βάση αποκλειστικά τις επιθυμίες σας.

 

Πληροφορίες

Αυτή η 4ήμερη περιοδεία θα σας οδηγήσει σε μερικά από τα σημαντικότερα σημεία της Πελοποννήσου.

Μάθετε τα πάντα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ολυμπία, ανακαλύψτε τη δημοφιλή πόλη της Καλαμάτας, στη σκιά του βουνού Ταϋγέτου, επισκεφθείτε το εκπληκτικό Σπήλαιο του Διρού προτού αναχωρήσετε για τη μαγευτική Μονεμβασιά με τη βυζαντινή αρχιτεκτονική της. Σταματήστε στο Τολό για μια σύντομη επίσκεψη και τερματίστε την περιήγησή σας με επίσκεψη στις κλασσικές τοποθεσίες της UNESCO, Επίδαυρο και Μυκήνες.

Δρομολόγιο

1η Ημέρα: Ξενοδοχείο – Ολυμπία – Καλαμάτα
Αναχωρούμε από το ξενοδοχείο / λιμάνι / αεροδρόμιο για την τετραήμερη περιήγησή μας στην Πελοπόννησο, συνοδευόμενοι από επαγγελματία ξεναγό. Ταξιδεύουμε νότια και μετά από μια ώρα σταματάμε στην Ολυμπία για να επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο που είναι γεμάτο εντυπωσιακά με μνημεία και εκθέματα. Θα έχετε λίγο χρόνο στη σύγχρονη πόλη της Ολυμπίας. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στην παράκτια πόλη της Καλαμάτας (Ολυμπία – Καλαμάτα: 2 ώρες / 124 χλμ.). Θα πάρετε μεσημεριανό σ’ ένα επιλεγμένο παραδοσιακό εστιατόριο και στη συνέχεια να εγκατασταθείτε στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα έχετε χρόνο να ανακαλύψετε την πόλη της Καλαμάτας που είναι από τις πιο ζωντανές στην Πελοπόννησο. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση στην Καλαμάτα

2η Ημέρα: Καλαμάτα – Καρδαμύλη – Δυρός – Γύθειο – Μονεμβασιά / 193 χλμ.
Αρχίζουμε μετά το πρωινό για να εξερευνήσουμε την περιοχή της Μάνης. Η πρώτη μας στάση είναι στο Σπήλαιο του Δυρού (Καλαμάτα – Δυρός: 2 ώρες & 15 ‘/ 90 χλμ.). Το εσωτερικό αυτού του υποθαλάσσιου σπηλαίου αποτελείται από σταλαγμίτες και σταλακτίτες και το επισκέπτεστε με βάρκα. Μετά τη βόλτα θα έχετε αρκετό χρόνο για να χαλαρώσετε και στη συνέχεια να κάνετε μια περιήγηση στην περιοχή της Μάνης, να θαυμάσετε τους ονομαστούς πύργους της περιοχής και να φτάσετε στο παραθαλάσσιο Γύθειο για ένα μεσημεριανό γεύμα δίπλα στη θάλασσα. (Δυρός – Γύθειο: 45 ‘/ 36 χλμ.). Στη συνέχεια αναχωρούμε για την παραδοσιακή βυζαντινή πόλη και το κάστρο της Μονεμβασιάς. (Γύθειο – Μονεμβασιά: 1 ώρα & 15 ‘/ 67 χλμ.). Θα έχετε το απόγευμα σας ελεύθερο να εξερευνήσετε το κάστρο. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

3η Ημέρα: Μονεμβασιά-Τολό / 198χλμ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξενάγηση στη Μονεμβασιά. Η ιστορική πόλη χρονολογείται από τα βυζαντινά χρόνια και είναι χτισμένη μέσα σε ένα τέλεια διατηρημένο κάστρο που περιβάλλεται από θάλασσα. Το όχημα μας αναχωρεί για το Τολό, μια παραθαλάσσια  πόλη γεμάτη ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες δίπλα στη θάλασσα. (Μονεμβασιά – Τολό: 3 ώρες & 15 ‘/ 198 χλμ.). Θα πάρετε μεσημεριανό γεύμα και θα έχετε το απόγευμα ελεύθερο για μπάνιο και χαλάρωση. Δείπνο και διανυκτέρευση στο Τολό.

4η Ημέρα: Τολό – Επίδαυρος – Μυκήνες
Θα πάρετε πρωινό στο ξενοδοχείο και θα κατευθυνθείτε στην Επίδαυρο με λεωφορείο για να επισκεφθείτε το μαγευτικό Αρχαίο θέατρο που λειτουργεί ακόμα σήμερα για συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις. (Τολό – Επίδαυρος: 36 ‘/ 31 χλμ.). Η επόμενη στάση είναι το Ναύπλιο (Επίδαυρος-Ναύπλιο: 41 ‘/ 66 χλμ.), μια ιστορική αλλά και κοσμοπολίτικη πόλη όπου μπορείτε να έχετε ελεύθερο χρόνο. Η επόμενη στάση είναι οι Μυκήνες (Ναύπλιο – Μυκήνες: 25 ‘/ 25 χλμ.), ένας αρχαιολογικός χώρος που χρονολογείται από τους αρχαϊκούς χρόνους. Πάρτε μεσημεριανό γεύμα έξω από τις Μυκήνες και στη συνέχεια επιστρέψτε δια μέσου της Πελοποννήσου πίσω στο σημείο εκκίνησης.

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν κατάλληλα ρούχα στις εκκλησίες και στα μοναστήρια (δεν επιτρέπονται σορτς, καπέλα, οι ώμοι πρέπει να καλύπτονται).
 • Φόρος διαμονής ξενοδοχείου καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο ως εξής: 5 * ξενοδοχεία – 4 € ανά δωμάτιο/ ανά διανυκτέρευση, 4 * – 3 € ανά δωμάτιο/ ανά διανυκτέρευση, 3 * – 1,5 € ανά δωμάτιο /ανά διανυκτέρευση, 2 * και διαμερίσματα -0,50 € ανά δωμάτιο /ανά διανυκτέρευση.
 • Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση / χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Όροι και Προϋποθέσεις

Γενικοί Όροι Συμμετοχής σε Οργανωμένο Ταξίδι

Ακύρωση θέσης σε οργανωμένη εκδρομή (γκρουπ) είναι δυνατόν να γίνει από μέρους των εκδρομέων. Το γραφείο μας όμως σαν «Διοργανωτής» είναι υποχρεωμένο να σεβαστεί τις υποχρεώσεις του απέναντι στους συνεργάτες του (ξενοδοχείο, εστιατόριο, ξεναγοί,  λοιπές υπηρεσίες), τους οποίους οφείλει να αποζημιώσει σε περίπτωση ακυρώσεων βάσει των συμφωνιών που έγιναν.
Κάθε οργανωτής έχει διαφορετικούς όρους ακυρωτικών. Η συνήθης γραμμή για ακυρώσεις είναι 30 μέρες πριν την εκκίνηση της εκδρομής  η απώλεια της προκαταβολής, και για ακυρώσεις 10-15 μέρες πριν είναι η απώλεια (και χρέωση) του συνολικού ποσού.

Το γραφείο μας έχει το δικαίωμα σε περίπτωση που δεν εξοφληθεί ο λογαριασμός μέχρι την ώρα αναχώρησης, να τον ζητήσει με κάθε νόμιμο μέσο.

Επίσης το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει την εκδρομή, εφόσον υπάρξουν ειδικοί λόγοι που την επιβάλλουν. Στις παραπάνω περιπτώσεις, δε γίνεται αποδεκτή καμία απαίτηση χρημάτων, εκτός από την επιστροφή αυτών που κατέβαλε ο εκδρομέας.

Σε ειδικές περιπτώσεις (ανωτέρας βίας που αποδεικνύεται με επίσημα κρατικά έγγραφα) το γραφείο μας θα διερευνήσει όλες τις πιθανότητες διεκδίκησης επιστροφής χρημάτων από τους προμηθευτές.

Οι όροι που αναλύουν τις επιστροφές χρημάτων και τα ακυρωτικά είναι τελείως διαφορετικοί σε κάθε προμηθευτή ( ξενοδόχους, μεταφορικές εταιρίες, κλπ) και ο Ταξιδιώτης πρέπει πριν την καταβολή προκαταβολής να ζητήσει να ενημερωθεί για τους όρους ακυρωτικών της συγκεκριμένης εκδρομής.

Το γραφείο μας σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για ελλιπή  ενημέρωση των πελατών του από αμέλεια του πελάτη να ενημερωθεί για τους όρους  της εκδρομής που αγοράζει. Ζητήστε μας λεπτομερώς πλήρη ενημέρωση για το ταξιδιωτικό προϊόν πριν την κατάθεση της προκαταβολής.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.

Αποδοχή των Όρων Συμμετοχής

Η συμμετοχή και καταβολή προκαταβολής των εκδρομέων σε οποιαδήποτε εκδρομή του γραφείου μας, ή/και η αγορά οποιουδήποτε ταξιδιωτικού προϊόντος , σημαίνει την αυτόματη και χωρίς καμία επιφύλαξη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων.

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο όχημα
 • Υπηρεσίες επαγγελματία ξεναγού και συνοδού
 • Διαμονή στα ξενοδοχεία (με πρωινό ή με πρωινό και βραδινό γεύμα)
 • Τέλη στάθμευσης
 • Όλοι οι φόροι

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Φόρος διαμονής ξενοδοχείου
 • Μεσημεριανά γεύματα
 • Ποτά (εκτός αν ορίζεται ως συμπεριλαμβανόμενο)
 • Εισιτήρια εισόδου στους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, μοναστήρια κτλ.
 • Φιλοδώρημα (προαιρετικά)
 • Η τιμή δεν περιλαμβάνει ότι δεν αναφέρεται ως συμπεριλαμβανόμενο

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας