Διάρκεια

4 ημέρες

Προορισμός

Ναύπλιο – Τολό- Επίδαυρος – Μυκήνες –Ύδρα – Σπέτσες

Σχετικά με την Περιήγηση

Αναχωρήσεις Ιουλίου 2020

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020
Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020
Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Το Geo Travel τηρεί τα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τις ΚΥΑ για τα μέτρα προστασίας κατά του Covid -19( αριθ. 1881/30-5-20)

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και τιμές στα τηλέφωνα +30 26210 30777(-774), +30 6984 607 788, στο e-mail: info@geo-travel.gr ή στο Facebook: Geo Travel Tours & Congresses 

Πληροφορίες

Πρόγραμμα :

1η μέρα:
Αναχώρηση από τον Πύργο στην οδό Υψηλάντου στο ύψος του ΟΣΕ  και κατευθυνόμαστε προς Τολό μέσω Καλού Νερού, με ενδιάμεσες στάσεις  για καφέ. Άφιξη Τολό κατά το μεσημέρι  και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και ξεκούραση. Το βράδυ μετάβαση στο Ναύπλιο για μια πρώτη εξερεύνηση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Τολό –  Διανυκτέρευση.

2η μέρα:
Πρωινό και  αναχώρηση για την Επίδαυρο με το παγκόσμια γνωστό αρχαιολογικό χώρο. Περιήγηση στο μουσείο, αρχαίο θέατρο, μοναδικό για την ακουστική του. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τις Μυκήνες τη θρυλική πρωτεύουσα των Ατρειδών με τη μεγάλη συμβολή στον Ελληνικό πολιτισμό. Εκεί θα επισκεφθούμε τον τάφο του Αγαμέμνονα και την Πύλη των Λεόντων, που αποτελεί τμήμα των Κυκλώπειων τειχών.
Η περιήγησή μας συνεχίζεται στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος, το Ναύπλιο με το ξακουστό κάστρο το «Παλαμήδι» που στεφανώνει την πόλη. Ενδιάμεσα θα υπάρχει στάση για ελεύθερο φαγητό.  Ανεβαίνοντας  στο επιβλητικό φρούριο με το λεωφορείο από την ανατολική πλευρά απολαμβάνουμε την υπέροχη θέα του Ναυπλίου. Το φρούριο κατασκευάστηκε την περίοδο 1687-1715 από τους Βενετούς, αφού κατέλαβαν το λόφο στον οποίο βρίσκεται, ύστερα από σφοδρή μάχη με τους Οθωμανούς, κατά τον Βενετό-τουρκικό Πόλεμο. Ο σκοπός ήταν να αποτελέσει το κύριο αμυντικό στήριγμα του Ναυπλίου, που ήταν η πρωτεύουσα της Πελοποννήσου.
Ένας απογευματινός καφές επιβάλλεται  στα γραφικά καφέ της παλιάς Πόλης με θέα το μαγευτικό Μπούρτζι.  Αφού απολαύσουμε τον καφέ και τον απογευματινό μας περίπατο στην Ναύπλιο αναχωρούμε για Τολό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος – Διανυκτέρευση.

3η μέρα:
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στο πανέμορφο Τολό, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε το μπάνιο μας σε μια από τις  όμορφες παραλίες του και να ξεκουραστούμε.
Εναλλακτικά για όσους επιθυμούν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε προαιρετική ημερήσια εκδρομή Σπέτσες – Ύδρα. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση από το Τολό στις 08:45 π.μ. Θα φτάσουμε στην όμορφη Ύδρα, µε την ιστορική της αρχιτεκτονική, άριστα διατηρημένη,  φημισμένη για τις  μετακινήσεις που γίνονται µε τα γαϊδουράκια. Στην Ύδρα θα παραμείνουμε 3 ώρες όπου μπορείτε να περιηγηθείτε στα γραφικά της σοκάκια  και να συναντήσετε το αρχοντικό του Τομπάζη, του Παύλου Κουντουριώτη, του Βουδούρη, όπως και την Μητρόπολη με το μαρμάρινο καμπαναριό και να έχετε χρόνο ώστε να απολαύσετε το μεσημεριανό σας ελεύθερα. Στη συνέχεια θα πλεύσουμε στις Σπέτσες , στο καταπράσινο νησί, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε το σπίτι – μουσείο του πρώτου Κυβερνήτη του νησιού, Χατζηγιάννη Μέξη και τον Ναό του Αγίου Νικολάου . Στην συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο και επιστροφή στο λιμάνι Τολό στις 19:15. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

4η μέρα:
Πρωινό και αναχώρηση για το Ναύπλιο  όπου θα έχουμε χρόνο για ένα καφεδάκι και για τα τελευταία μας ψώνια και ελεύθερο φαγητό. Στην συνέχεια αναχώρηση για την επιστροφή μας με ενδιάμεσες στάσεις.

Σημείωση: Ενδέχεται να υπάρχουν μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα.

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν κατάλληλα ρούχα στις εκκλησίες και στα μοναστήρια (δεν επιτρέπονται σορτς, καπέλα, οι ώμοι πρέπει να καλύπτονται).
 • Φόρος διαμονής ξενοδοχείου καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο ως εξής: 5 * ξενοδοχεία – 4 € ανά δωμάτιο/ ανά διανυκτέρευση, 4 * – 3 € ανά δωμάτιο/ ανά διανυκτέρευση, 3 * – 1,5 € ανά δωμάτιο /ανά διανυκτέρευση, 2 * και διαμερίσματα -0,50 € ανά δωμάτιο /ανά διανυκτέρευση.
 • Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση / χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Όροι και Προϋποθέσεις

Γενικοί Όροι Συμμετοχής σε Οργανωμένο Ταξίδι

Ακύρωση θέσης σε οργανωμένη εκδρομή (γκρουπ) είναι δυνατόν να γίνει από μέρους των εκδρομέων. Το γραφείο μας όμως σαν «Διοργανωτής» είναι υποχρεωμένο να σεβαστεί τις υποχρεώσεις του απέναντι στους συνεργάτες του (ξενοδοχείο, εστιατόριο, ξεναγοί,  λοιπές υπηρεσίες), τους οποίους οφείλει να αποζημιώσει σε περίπτωση ακυρώσεων βάσει των συμφωνιών που έγιναν.
Κάθε οργανωτής έχει διαφορετικούς όρους ακυρωτικών. Η συνήθης γραμμή για ακυρώσεις είναι 30 μέρες πριν την εκκίνηση της εκδρομής  η απώλεια της προκαταβολής, και για ακυρώσεις 10-15 μέρες πριν είναι η απώλεια (και χρέωση) του συνολικού ποσού.

Το γραφείο μας έχει το δικαίωμα σε περίπτωση που δεν εξοφληθεί ο λογαριασμός μέχρι την ώρα αναχώρησης, να τον ζητήσει με κάθε νόμιμο μέσο.

Επίσης το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει την εκδρομή, εφόσον υπάρξουν ειδικοί λόγοι που την επιβάλλουν. Στις παραπάνω περιπτώσεις, δε γίνεται αποδεκτή καμία απαίτηση χρημάτων, εκτός από την επιστροφή αυτών που κατέβαλε ο εκδρομέας.

Σε ειδικές περιπτώσεις (ανωτέρας βίας που αποδεικνύεται με επίσημα κρατικά έγγραφα) το γραφείο μας θα διερευνήσει όλες τις πιθανότητες διεκδίκησης επιστροφής χρημάτων από τους προμηθευτές.

Οι όροι που αναλύουν τις επιστροφές χρημάτων και τα ακυρωτικά είναι τελείως διαφορετικοί σε κάθε προμηθευτή ( ξενοδόχους, μεταφορικές εταιρίες, κλπ) και ο Ταξιδιώτης πρέπει πριν την καταβολή προκαταβολής να ζητήσει να ενημερωθεί για τους όρους ακυρωτικών της συγκεκριμένης εκδρομής.

Το γραφείο μας σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για ελλιπή  ενημέρωση των πελατών του από αμέλεια του πελάτη να ενημερωθεί για τους όρους  της εκδρομής που αγοράζει. Ζητήστε μας λεπτομερώς πλήρη ενημέρωση για το ταξιδιωτικό προϊόν πριν την κατάθεση της προκαταβολής.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.

Αποδοχή των Όρων Συμμετοχής

Η συμμετοχή και καταβολή προκαταβολής των εκδρομέων σε οποιαδήποτε εκδρομή του γραφείου μας, ή/και η αγορά οποιουδήποτε ταξιδιωτικού προϊόντος , σημαίνει την αυτόματη και χωρίς καμία επιφύλαξη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων.

Από:
από 170€

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Η μεταφορά με κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας
 • Τρείς (3) Διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο 3*
 • Ασφαλιστική κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων ( Tour Operator)
 • Περιήγηση την 2η μέρα στο Ναύπλιο, την Επίδαυρο και τις Μυκήνες ( εκτός από την τιμή του εισιτηρίου στους αρχαιολογικούς χώρους
 • Τοπικός ξεναγός
 • ΦΠΑ και νόμιμες κρατήσεις

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις
 • Προαιρετικές εκδρομές και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
 • Εισιτήρια Αρχαιολογικών χώρων και Μουσείων
 • Εισιτήριο καραβιού για ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΉ εκδρομή Ύδρα- Σπέτσες (τιμή 30€ ανά άτομο)
 • Φιλοδώρημα (προαιρετικά)
 • Η τιμή δεν περιλαμβάνει ότι δεν αναφέρεται ως συμπεριλαμβανόμενο

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας