Διάρκεια

4 ημέρες

Προορισμός

Λευκάδα – Νυδρί - Πόρτο Κατσίκι – Πάργα

Σχετικά με την Περιήγηση

Το Geo Travel τηρεί τα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τις ΚΥΑ για τα μέτρα προστασίας κατά του Covid -19( αριθ. 1881/30-5-20)

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και τιμές στα τηλέφωνα +30 26210 30777(-774), +30 6984 607 788, στο e-mail: info@geo-travel.gr ή στο Facebook: Geo Travel Tours & Congresses 

Πληροφορίες

Πρόγραμμα :
1η  ημέρα : Αναχώρηση. Με ενδιάμεσες στάσεις στη διαδρομή μας , φθάνουμε το μεσημέρι στη Λευκάδα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης. Χρόνος ελεύθερος να περπατήσετε στα δρομάκια της πόλης . Διανυκτέρευση.

2η ημέρα : Πρωινό και αναχωρούμε για το χωριό Νυδρί, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα για μια προαιρετική Κρουαζιέρα στα καταγάλανα νερά  του Ιονίου. Θα δούμε το Πόρτο Κατσίκι, μια από τις καλύτερες παραλίες του Μεσογείου , συνεχίζουμε για το Σκορπιό, το νησί του Έλληνα Κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση. Επόμενη στάση η Σπηλιά του Παπανικολή, όπου το ομώνυμο ιστορικό υποβρύχιο, έβρισκε καταφύγιο το 1940. Παραμονή για φωτογραφίες και στη συνέχεια επίσκεψη στο Νησί του Οδυσσέα, την Ιθάκη, με την πανέμορφη φύση  που εύκολα κανείς την παρομοιάζει με έναν επίγειο παράδεισο. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και φαγητό . Συνεχίζουμε για το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς, το γραφικό ψαροχώρι στο βόρειο τμήμα του νησιού, όπου και θα παραμείνουμε για καφέ. Επιστροφή στην Λευκάδα. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Πρωινό αναχωρούμε για την νότια πλευρά της Λευκάδας θα επισκεφθούμε την Μονή Φανερωμένης με την πανοραμική θέα της πόλης και την Παραλία Άγιο Νικήτα, χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και φαγητό . Επιστροφή στο ξενοδοχείο,  διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Πρωινό. Αναχώρηση για την πανέμορφη Πάργα. Η Πάργα είναι ένας εξαιρετικός παραδοσιακός οικισμός χτισμένος αμφιθεατρικά σπάνιας ομορφιάς, από μόνη της μπορεί να θεωρηθεί αξιοθέατο, η παραλία της είναι αρκετά γραφική ενώ αξίζει να περπατήσετε στα πλακόστρωτα σοκάκια της Αποτελεί από τους πλέον δημοφιλείς τόπους καλοκαιρινών διακοπών λόγω των πανέμορφων παραλιών που διαθέτει .
Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και φαγητό. Το απογευματάκι παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην πόλη μας αργά το βράδυ.

Σημείωση: Ενδέχεται να υπάρχουν μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα.

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν κατάλληλα ρούχα στις εκκλησίες και στα μοναστήρια (δεν επιτρέπονται σορτς, καπέλα, οι ώμοι πρέπει να καλύπτονται).
 • Φόρος διαμονής ξενοδοχείου καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο ως εξής: 5 * ξενοδοχεία – 4 € ανά δωμάτιο/ ανά διανυκτέρευση, 4 * – 3 € ανά δωμάτιο/ ανά διανυκτέρευση, 3 * – 1,5 € ανά δωμάτιο /ανά διανυκτέρευση, 2 * και διαμερίσματα -0,50 € ανά δωμάτιο /ανά διανυκτέρευση.
 • Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση / χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Όροι και Προϋποθέσεις

Γενικοί Όροι Συμμετοχής σε Οργανωμένο Ταξίδι

Ακύρωση θέσης σε οργανωμένη εκδρομή (γκρουπ) είναι δυνατόν να γίνει από μέρους των εκδρομέων. Το γραφείο μας όμως σαν «Διοργανωτής» είναι υποχρεωμένο να σεβαστεί τις υποχρεώσεις του απέναντι στους συνεργάτες του (ξενοδοχείο, εστιατόριο, ξεναγοί,  λοιπές υπηρεσίες), τους οποίους οφείλει να αποζημιώσει σε περίπτωση ακυρώσεων βάσει των συμφωνιών που έγιναν.
Κάθε οργανωτής έχει διαφορετικούς όρους ακυρωτικών. Η συνήθης γραμμή για ακυρώσεις είναι 30 μέρες πριν την εκκίνηση της εκδρομής  η απώλεια της προκαταβολής, και για ακυρώσεις 10-15 μέρες πριν είναι η απώλεια (και χρέωση) του συνολικού ποσού.

Το γραφείο μας έχει το δικαίωμα σε περίπτωση που δεν εξοφληθεί ο λογαριασμός μέχρι την ώρα αναχώρησης, να τον ζητήσει με κάθε νόμιμο μέσο.

Επίσης το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει την εκδρομή, εφόσον υπάρξουν ειδικοί λόγοι που την επιβάλλουν. Στις παραπάνω περιπτώσεις, δε γίνεται αποδεκτή καμία απαίτηση χρημάτων, εκτός από την επιστροφή αυτών που κατέβαλε ο εκδρομέας.

Σε ειδικές περιπτώσεις (ανωτέρας βίας που αποδεικνύεται με επίσημα κρατικά έγγραφα) το γραφείο μας θα διερευνήσει όλες τις πιθανότητες διεκδίκησης επιστροφής χρημάτων από τους προμηθευτές.

Οι όροι που αναλύουν τις επιστροφές χρημάτων και τα ακυρωτικά είναι τελείως διαφορετικοί σε κάθε προμηθευτή ( ξενοδόχους, μεταφορικές εταιρίες, κλπ) και ο Ταξιδιώτης πρέπει πριν την καταβολή προκαταβολής να ζητήσει να ενημερωθεί για τους όρους ακυρωτικών της συγκεκριμένης εκδρομής.

Το γραφείο μας σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για ελλιπή  ενημέρωση των πελατών του από αμέλεια του πελάτη να ενημερωθεί για τους όρους  της εκδρομής που αγοράζει. Ζητήστε μας λεπτομερώς πλήρη ενημέρωση για το ταξιδιωτικό προϊόν πριν την κατάθεση της προκαταβολής.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.

Αποδοχή των Όρων Συμμετοχής

Η συμμετοχή και καταβολή προκαταβολής των εκδρομέων σε οποιαδήποτε εκδρομή του γραφείου μας, ή/και η αγορά οποιουδήποτε ταξιδιωτικού προϊόντος , σημαίνει την αυτόματη και χωρίς καμία επιφύλαξη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων.

Από:
από 170€

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Η μεταφορά με κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας
 • 3 διαν/σεις στο ξενοδοχείο 3* με πρωινό
 • Oι περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Ασφάλεια T.O τουριστικού γραφείου
 • ΦΠΑ και νόμιμες κρατήσεις

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Προαιρετικές κρουαζιέρες, Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
 • Φόρος διαμονής ξενοδοχείου
 • Προαιρετική Κρουαζιέρα από Νυδρί για Κεφαλονιά-Ιθάκη- Σκορπιό- Μεγανήσι (τιμή: 25€ ανά άτομο)
 • Φιλοδώρημα (προαιρετικά)
 • Η τιμή δεν περιλαμβάνει ότι δεν αναφέρεται ως συμπεριλαμβανόμενο

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας