Διάρκεια

10 ημέρες

Προορισμός

Αθήνα - Μύκονος - Κουσάντασι - Πάτμος - Ρόδος - Ηράκλειο - Σαντορίνη - Ολυμπία - Δελφοί

Σχετικά με την Περιήγηση

Συνιστάται για ομάδες τουλάχιστον 10 ατόμων και τουριστικά γραφεία.

«Tailor made» πολυήμερες εκδρομές! Οι πολυήμερες εκδρομές προσαρμοσμένες στα γούστα σας,  σας προσφέρουν την ελευθερία να δημιουργήσετε τις περιπέτειες των ονείρων σας. Με το GeoTravel μπορείτε να σχεδιάσετε τις διακοπές σας στην Ελλάδα, έχοντας το έμπειρο προσωπικό μας να δημιουργήσει το τέλειο πρόγραμμα για εσάς και την παρέα σας, με βάση αποκλειστικά τις επιθυμίες σας.

Πληροφορίες

Συνδυάστε γνωστά αγαπημένα μέρη της Ελλάδας με 4 ήμερη κρουαζιέρα σε αυτήν την 10 ήμερη εκδρομή στην Κλασική Ελλάδα.

Ξεκινήστε την περιήγησή σας στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, την Αθήνα, και ταξιδέψτε πίσω στο παρελθόν με μια επίσκεψη στην Ακρόπολη και την παλιά Αθηναϊκή συνοικία, την Πλάκα. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς τα Νησιά του Αιγαίου ξεκινώντας με  νησί των ανέμων, τη Μύκονο, συνεχίστε με έναν σημαντικό προορισμό κρουαζιέρας στην Τουρκία, το Κουσάντασι, ανακαλύψτε το ιερό νησί της Πάτμου. Στη συνέχεια, πλεύστε στο νησί των Ιπποτών, Ρόδο. Πηγαίνετε στο Ηράκλειο, τη γενέτειρα του Ελ Γκρέκο προτού κατευθυνθείτε προς τον τελευταίο προορισμό της κρουαζιέρας σας, τη Σαντορίνη, με τα μαγικά ηλιοβασιλέματα και θέα στο χείλος της Καλντέρας. Επιστρέψτε στην Αθήνα και επισκεφθείτε το σπίτι του θεού Δία,την Ολυμπία, δείτε πού γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και συμβουλευτείτε το μαντείο στους Δελφούς.

Δρομολόγιο

1η Hμέρα: Άφιξη στην Αθήνα
Με την άφιξή σας στο αεροδρόμιο της Αθήνας, θα συναντήσετε έναν αντιπρόσωπο της Geo Travel και θα ξεκινήσετε με το λεωφορείο για μια περιήγηση πόλης. Θα καταλήξετε στο ξενοδοχείο σας. Δείπνο και διανυκτέρευση στην Αθήνα.

2η Hμέρα: Αθήνα – Ακρόπολη – Πλάκα
Πάρτε το πρωινό στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια ξεκινήστε την περιήγησή σας στην Ακρόπολη και την Πλάκα. Με την άνοδό σας στο λόφο της Ακρόπολης θα εντυπωσιαστείτε από το ναό του Παρθενώνα, το αριστούργημα και το σύμβολο της Χρυσής Εποχής της Αθήνας. Θα περπατήσετε στην παλιά συνοικία της Πλάκας και θα γευματίσετε σε ένα επιλεγμένο εστιατόριο. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο στην Αθήνα.

3η Hμέρα: Πειραιάς – Μύκονος (1η ημέρα κρουαζιέρας)
Πάρτε το πρωινό στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια αναχωρήστε για το λιμάνι του Πειραιά για να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας για 4 ημέρες στο Αιγαίο. Απολαύστε την υπέροχη θέα και τα πιο όμορφα νερά της Μεσογείου. Στο πρώτο σας λιμάνι που είναι η Μύκονος θα φτάσετε το βράδυ. Θα περπατήσετε στα μπλε και άσπρα στενά μονοπάτια της Χώρας και θα πάρετε το ποτό σας σε ένα από τα κοσμοπολίτικα μπαρ, ίσως δίπλα σε μια διασημότητα! Δείπνο και διανυκτέρευση στο πλοίο.

4η Hμέρα: Κουσάντασι Τουρκία – Πάτμος (ημέρα 2 κρουαζιέρας)
Απολαύστε το πρωινό σας στο πλοίο και αποβιβαστείτε στην Τουρκία, στο Κουσάντασι. Μπορείτε να επισκεφτείτε το πολύχρωμο λιμάνι ή να κάνετε μια εκδρομή στην Έφεσο. Γεύμα στο πλοίο και μετά άφιξη το απόγευμα στο νησί της Πάτμου, ένα πανέμορφο ιστορικό μέρος. Δείπνο και διανυκτέρευση στο πλοίο.

5η Hμέρα: Ρόδος (ημέρα 3 κρουαζιέρας)
Την 3η ημέρα της κρουαζιέρας σας, θα επισκεφθείτε το μαγευτικό νησί της Ρόδου. Μπορείτε να επισκεφθείτε το παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, την ακρόπολη των ιπποτών και την Ακρόπολη της Λίνδου. Θα πάρετε μεσημεριανό γεύμα στη Ρόδο και θα επιστρέψετε στο πλοίο σας το απόγευμα. Πρωινό και δείπνο στο σκάφος.

6η Hμέρα: Ηράκλειο – Σαντορίνη (4η ημέρα κρουαζιέρας)
Μετά το πρωινό σας στο πλοίο, θα βρίσκεστε στο λιμάνι του Ηρακλείου, στην Κρήτη. Από το λιμάνι του Ηρακλείου μπορείτε να επισκεφτείτε το μινωικό ανάκτορο της Κνωσού, το κέντρο του Μινωικού πολιτισμού. Στη συνέχεια θα αναχωρήσετε για τη Σαντορίνη. Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο έρχονται εδώ για να θαυμάσουν το μοναδικό ηφαιστειακό τοπίο με την απαράμιλλη αρχιτεκτονική. Δείπνο και διανυκτέρευση στο πλοίο.

7η Hμέρα: Άφιξη στον Πειραιά – Ολυμπία
Θα επιστρέψετε στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί και θα αναχωρήσετε με λεωφορείο για την Ολυμπία. Κατά την άφιξή σας στην Ολυμπία θα κάνετε check in στο ξενοδοχείο και θα γευματίσετε σε ένα επιλεγμένο εστιατόριο. Στη συνέχεια, θα επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Ολυμπίας που φιλοξενεί μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα κειμήλια του παρελθόντος. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο στην Ολυμπία.

8η Hμέρα: Ολυμπία – Δελφοί
Μετά το πρωινό σας στο ξενοδοχείο, θα ξεκινήσετε με το λεωφορείο και θα κατευθυνθείτε προς τους Δελφούς, ένα ιερό τόπο μεγάλης σημασίας κατά τους αρχαίους χρόνους. Θα επισκεφθείτε το μουσείο και θα θαυμάσετε τα εντυπωσιακά εκθέματα αλλά και τη φυσική ομορφιά. Μεσημεριανό γεύμα στους Δελφούς και ελεύθερο απόγευμα. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο στους Δελφούς.

9η Hμέρα: Δελφοί – Αθήνα
Θα αναχωρήσετε από τους Δελφούς μετά το πρωινό το πρωί και θα κατευθυνθείτε πίσω στο ξενοδοχείο σας στην Αθήνα. Απολαύστε το απόγευμα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ψωνίστε και γευματίστε. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο στην Αθήνα.

10η Hμέρα: Αναχώρηση
Αναχωρήστε από το ξενοδοχείο σας και κατευθυνθείτε προς το αεροδρόμιο της Αθήνας. Τέλος της περιήγησης.

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν κατάλληλα ρούχα στις εκκλησίες και στα μοναστήρια (δεν επιτρέπονται σορτς, καπέλα, οι ώμοι πρέπει να καλύπτονται).
 • Φόρος διαμονής ξενοδοχείου καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο ως εξής: 5 * ξενοδοχεία – 4 € ανά δωμάτιο/ ανά διανυκτέρευση, 4 * – 3 € ανά δωμάτιο/ ανά διανυκτέρευση, 3 * – 1,5 € ανά δωμάτιο /ανά διανυκτέρευση, 2 * και διαμερίσματα -0,50 € ανά δωμάτιο /ανά διανυκτέρευση.
 • Η εταιρία Geo Travel διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στις εκδρομές, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα αλλά και να ακυρώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα / χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Για οποιαδήποτε προηγούμενη προγραμματισμένη περιήγηση / χρονοδιαγράμματα που έχουν ακυρωθεί, προτείνεται ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ως αντικατάσταση. Εάν η αντικατάσταση δεν σας ικανοποιεί θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Όροι και Προϋποθέσεις

Γενικοί Όροι Συμμετοχής σε Οργανωμένο Ταξίδι

Ακύρωση θέσης σε οργανωμένη εκδρομή (γκρουπ) είναι δυνατόν να γίνει από μέρους των εκδρομέων. Το γραφείο μας όμως σαν «Διοργανωτής» είναι υποχρεωμένο να σεβαστεί τις υποχρεώσεις του απέναντι στους συνεργάτες του (ξενοδοχείο, εστιατόριο, ξεναγοί,  λοιπές υπηρεσίες), τους οποίους οφείλει να αποζημιώσει σε περίπτωση ακυρώσεων βάσει των συμφωνιών που έγιναν.
Κάθε οργανωτής έχει διαφορετικούς όρους ακυρωτικών. Η συνήθης γραμμή για ακυρώσεις είναι 30 μέρες πριν την εκκίνηση της εκδρομής  η απώλεια της προκαταβολής, και για ακυρώσεις 10-15 μέρες πριν είναι η απώλεια (και χρέωση) του συνολικού ποσού.

Το γραφείο μας έχει το δικαίωμα σε περίπτωση που δεν εξοφληθεί ο λογαριασμός μέχρι την ώρα αναχώρησης, να τον ζητήσει με κάθε νόμιμο μέσο.

Επίσης το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει την εκδρομή, εφόσον υπάρξουν ειδικοί λόγοι που την επιβάλλουν. Στις παραπάνω περιπτώσεις, δε γίνεται αποδεκτή καμία απαίτηση χρημάτων, εκτός από την επιστροφή αυτών που κατέβαλε ο εκδρομέας.

Σε ειδικές περιπτώσεις (ανωτέρας βίας που αποδεικνύεται με επίσημα κρατικά έγγραφα) το γραφείο μας θα διερευνήσει όλες τις πιθανότητες διεκδίκησης επιστροφής χρημάτων από τους προμηθευτές.

Οι όροι που αναλύουν τις επιστροφές χρημάτων και τα ακυρωτικά είναι τελείως διαφορετικοί σε κάθε προμηθευτή ( ξενοδόχους, μεταφορικές εταιρίες, κλπ) και ο Ταξιδιώτης πρέπει πριν την καταβολή προκαταβολής να ζητήσει να ενημερωθεί για τους όρους ακυρωτικών της συγκεκριμένης εκδρομής.

Το γραφείο μας σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για ελλιπή  ενημέρωση των πελατών του από αμέλεια του πελάτη να ενημερωθεί για τους όρους  της εκδρομής που αγοράζει. Ζητήστε μας λεπτομερώς πλήρη ενημέρωση για το ταξιδιωτικό προϊόν πριν την κατάθεση της προκαταβολής.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή θα αφαιρεθούν από την πληρωμή.

Αποδοχή των Όρων Συμμετοχής

Η συμμετοχή και καταβολή προκαταβολής των εκδρομέων σε οποιαδήποτε εκδρομή του γραφείου μας, ή/και η αγορά οποιουδήποτε ταξιδιωτικού προϊόντος , σημαίνει την αυτόματη και χωρίς καμία επιφύλαξη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων.

Στην Τιμή Περιλαμβάνεται

 • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο όχημα
 • Υπηρεσίες επαγγελματίας ξεναγών και συνοδών
 • Διαμονή στα ξενοδοχεία και στο κρουαζιερόπλοιο (με πρωινό η με πρωινό και βραδινό γεύμα)
 • Μονοήμερη εκδρομή από το Λιμάνι Κουσάντασι (Τουρκία) στην Αρχαία Έφεσο (KUS-02)
 • Μονοήμερη εκδρομή από το Λιμάνι της Ηρακλείου στο Αρχαιολογικό χώρο του Κνωσού (HER-02)
 • Λιμενικοί φόροι
 • Τέλη στάθμευσης
 • Όλοι οι φόροι

Στην Τιμή Δεν Περιλαμβάνεται

 • Φόρος διαμονής ξενοδοχείου
 • Μεσημεριανά γεύματα
 • Ποτά (εκτός αν ορίζεται ως συμπεριλαμβανόμενο)
 • Εισιτήρια εισόδου στους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, μοναστήρια κτλ.
 • Φιλοδώρημα (προαιρετικά)
 • Η τιμή δεν περιλαμβάνει ότι δεν αναφέρεται ως συμπεριλαμβανόμενο.

Ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση?

Ενημερώστε μας σχετικά με τα σχέδια σας