Ενημέρωση για το COVID-19 – Health First

Θερμούς χαιρετισμούς από την GeoTravel.

Καθώς ο Covid-19 συνεχίζει να είναι μια πραγματικότητα της ζωής και των ταξιδιών για όλους μας, εδώ θα βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για να παραμένετε ενημερωμένοι σχετικά με τα συγκεκριμένα μέτρα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Λαμβάνοντας υπόψη την ταχέως εξελισσόμενη κατάσταση του COVID-19 (Corona virus), η GeoTravel ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του https://eody.gov.gr/en/covid-19/ και των τοπικών υγειονομικών αρχών καθώς και τα μέτρα υγιεινής που υποδεικνύονται από τον ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας).

Πιο συγκεκριμένα για τη διασφάλιση της ασφάλειας των επισκεπτών και των μελών του προσωπικού μας, δίνουμε προσοχή στα ακόλουθα βήματα:

  • Απαιτούνται μάσκες προσώπου για όλους τους ταξιδιώτες (οι ταξιδιώτες απαιτείται να φέρουν τη δική τους μάσκα προσώπου) και το προσωπικό (οδηγός, οδηγοί ή συνοδοί) καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς ή της ξενάγησης.
  • Ένα τζελ απολύμανσης χεριών με βάση το οινόπνευμα είναι διαθέσιμο για χρήση από τους επισκέπτες καθώς εισέρχονται ή βγαίνουν από το όχημα (οι επισκέπτες και ο οδηγός θα πρέπει να ενθαρρύνονται να το χρησιμοποιούν).
  • Βελτιωμένος καθαρισμός οχημάτων. Καθαρίζονται και απολυμαίνονται εντατικά όλες οι περιοχές αφής, όπως καθίσματα, υποβραχιόνια, πλευρικά τοιχώματα, κάδοι κ.λπ.
  • Βελτιωμένη διαδικασία κυκλοφορίας αέρα για βελτίωση της ποιότητας του αέρα στα γραφεία καθώς και στα οχήματα.
  • Οι συσκευές ήχου Whisper* θα δοθούν σε όλους τους ταξιδιώτες μας για να τηρούν τις οδηγίες κοινωνικής απόστασης μέσα σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία χωρίς να χάνουν καμία λέξη από τη συναρπαστική αφήγηση του ξεναγού μας. (*Ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για την χρήση των whisper)
  • Τα Mini Whispers απολυμαίνονται σχολαστικά τόσο από το προσωπικό μας όσο και μέσα στις θήκες φόρτισης με ακτινοβολία UVC με μικροβιοκτονική δράση.
  • Τακτικοί έλεγχοι θερμοκρασίας του προσωπικού και πολιτική παραμονής στο σπίτι επί πληρωμή για το προσωπικό με συμπτώματα.
  • Η Πολιτική ακύρωσης γίνεται πιο ευέλικτη για να διασφαλίσει ότι οι ανάγκες σας ικανοποιούνται, επομένως μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας για περισσότερες πληροφορίες.

Η Ελλάδα είναι ευρέως γνωστή ως φιλόξενος προορισμός, όπου οι επισκέπτες αντιμετωπίζονται ως επίτιμοι καλεσμένοι. Για αυτόν τον λόγο παραμένουμε θετικοί και πιστεύουμε ότι μια άλλη υπέροχη σεζόν πρόκειται να έρθει. Το GeoTravel είναι εδώ για να σας καλωσορίσει όλους ξανά.

Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς!

Ομάδα GeoTravel